LaRedoute.fr - 79 - Всичко за поръчката!

• 49 571
  • 944
  •   1
Отговори
# 75
  • In The Middle Of Nowhere
Като стана въпрос за чаршафи знам, че сигурно вече сте го коментирали, но аз само да попитам за материята - хасе ли е? И по тънко ли е или по-дебело?
мерси  Flutter

# 76
Diana_gr аз такива чаршафи за които ти говориш не виждам може би са свършили вече.Аз си поръчах чаршафи за спалня на 5.90Е и съм много доволна ако искаш да ти дам линк за тях

# 77
Някой да чака от08.08 newsm78Отдавна си получих поръчките от 21 .08 и25. 08 а тази никаква я няма. #Cussing outТрябва за поща да е
Тези чаршафи отдавна не са на тази цена Tired

# 78
  • Варна
Diana_gr аз такива чаршафи за които ти говориш не виждам може би са свършили вече.Аз си поръчах чаршафи за спалня на 5.90Е и съм много доволна ако искаш да ти дам линк за тях

ОК, давай линк за твоите и благодаря! Иначе получи ли ги вече, доволни ли си?   bouquet

# 79
ето http://www.laredoute.fr/vente-drap-bulle-la-redoute-creation.asp … 6&prodcolor=4
да получих ги и съм много доволна

# 80
  • Бургас

Аз искам линк ако може. Благодаря предварително!

# 81
Diana_gr ето ги карето,но са доста по-солени  Wink

# 82
Ох вие вече получавате от 27.08 , а моято поръчка от 23.08 още я няма. Започват да ма хващат нервите.  #2gunfire

# 83
  • в страната на абсурдите
lina06 аз чакам от 05.08 Sick Sick

# 84
какъв цвят за тези чаршафи за които говориш?

Мисля че ги бяха пуснали последните дни на намаленията  Thinking вече ги няма

# 85
  • Варна
Силвето_85, благодаря!   bouquet
Точно тези и аз ги гледах преди малко в розовата разцветка, сега ще поръчам смело!

Някой да чака от08.08 newsm78Отдавна си получих поръчките от 21 .08 и25. 08 а тази никаква я няма. #Cussing outТрябва за поща да е
Тези чаршафи отдавна не са на тази цена Tired

МамаВ, точно тези са чаршафите, но наистина са на солена цена.
Силвето, от розовата разцветка няма всички размери, така че ще комплектовам от оранжевата, после ще дам отзиви.  Peace

Аз получих от 08.08 преди 10 дена на митница.  Peace

# 86
какъв цвят за тези чаршафи за които говориш?

Мисля че ги бяха пуснали последните дни на намаленията  Thinking вече ги няма
да разбрахме за кои чаршафи ставаше въпрос мама В даже пусна линк ,но вече са доста по скъпи
Diana_gr да знаеш че в действителност са малко по тъмни цветовете ,но са много хубави така че поръчвай

# 87
  • хасково
Здравейте мами!
Приемате ли нови попълнения?
Новак съм в тази тема, но пък от време на време поръчвам от Laredoute чрез моя позната от Пловдив.
Понеже знам френски направо съм влизала в сайта без да търся помощ. Днес не ми отваряше и реших да опитам с Гугъл , та поразцъках  и попаднах на темата.
Надявам се че ще мога да разчитам на някоя от вас за поръчка, защото ми става неудобно да притеснявам тази позната Blush
Ако и аз мога да помогна с нещо - с превод от френски,   моля пишете ми. С удоволствие ще се отзова.

# 88
Аз чакам от 6.08 -  и аз така  Sick Sick

# 89
Здравейте мами!
Приемате ли нови попълнения?
Новак съм в тази тема, но пък от време на време поръчвам от Laredoute чрез моя позната от Пловдив.
Понеже знам френски направо съм влизала в сайта без да търся помощ. Днес не ми отваряше и реших да опитам с Гугъл , та поразцъках  и попаднах на темата.
Надявам се че ще мога да разчитам на някоя от вас за поръчка, защото ми става неудобно да притеснявам тази позната Blush
Ако и аз мога да помогна с нещо - с превод от френски,   моля пишете ми. С удоволствие ще се отзова.
А защо не си поръчваш сама - елементарно е и не крие никакви рискове, не по-големи от тези, ако поръчваш с някой друг Peace
Аз на скоро открих сайта и се гмурнах с главата надолу от раз

Общи условия

Активация на акаунт