LaRedoute.fr - 79 - Всичко за поръчката!

• 49 571
  • 944
  •   1
Отговори
# 270
  • София
КАМИ може ли размери на бялото долнище

благодаря предварително  bouquet

Ето за теб и за Мама Б размерчета на долнището 162 номер:

дължина-104 см.
ширина на ластика при талията:
неразтегнат-31 см.
разтегнат максимално-40 см.
ханш-50 см.
дълбочина от чатала до талията-24 см.

Rochi,благодаря за мерките на якенцето  bouquet.Отивам да меря якетата на малчо,да видим дали ще стане за нас Laughing

# 271
  • в реалността
Здравейте момичета,има ли някой,който чака от 7 август,аз имах две поръчки на тази дата едната беше от моя акаунт,едната от на мъжо, неговата още я няма.Писах на редутците нищо не отговарят, незнам какво да правя. Sad

# 272
Ками Благодаря   bouquet Hug ,но последно само да кажеш дали ластика е много стегнат  Praynig

# 273
Сега си получих известие за поръчката от 30ти, с една маша и поло пуловер та ще ходя да си я взема и да докладвам. ))))

kloie, ботите са страхотни, със здраве да си ги носиш. )))))

Който беше писал за тези блузи, че ги е получил вече
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirts-col-rond-manches-longues- … tegoryid=22898417
може ли да ми каже кой номер е поръчал, на моят мъж поръчвам все S ама понякога мрънка, че са му точно по тялото. И чист паму ли са. )

# 274
Mirama аз ги взех за брат ми и бях писала че са много хубави и не са дебели.Материята им е като на тениските

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 14:00 от Силвето_85

# 275
Mirama, чакам ги да дойдат до петък, ама знам ли...  Thinking Поръчла съм 5 (XL) за брат ми.

# 276
  • До хладилника, който обичам
Не са чист памук, пише си: 85% памук, 15% изкуствено.

# 277
получих си поръчката от 30.08 на поща с тези обувки http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-femme.aspx?productid=324 … tegoryid=30355138

цвят тюркоаз -страхотни са,отговарят си на номера и подарък розовата чанта лулу-малка е Hug

# 278
  • София
Искам да попитам нещо,свързано с поръчката.
Днес пуснах втората си поръчка,нещата са ми в суивито и пише,че ще са изпратени на домашен адрес.И потвърдителен мейл имам.Обаче в него ми излизат буквите на...абе не се чете нищо,хем латиница,хем кирилица.Подозирам,че грешката е нещо в мен,но къде и какво...не знам. Embarassed

# 279
  • БУРГАС
Днес заедно с известието си получих,в плик детска книжка,нещо като комикс и мисля някаква оферта за абонамент.Има отделно плик и много марки.

# 280
Само да питам от кога получавате поръчки над 2 кг.? Rolling Eyes

# 281
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Днес съм получила съобщение за митница за поръчка от 26.08.

# 282
  • До хладилника, който обичам
Днес заедно с известието си получих,в плик детска книжка,нещо като комикс и мисля някаква оферта за абонамент.Има отделно плик и много марки.
И аз имам такова Simple Smile Мисля, че е от някой от партньорите на Редута (и някъде явно съм цъкнала, че нямам против да ми дават данните ooooh!)

Пликът беше надписан много интересно:

Мадам Бу
улица Едикояси

Няма фамилия, няма дявол - Мадам и малко име, разбирате ли, точно все едно държа публичен дом  Joy

# 283
  • into the blue
Искам да попитам нещо,свързано с поръчката.
Днес пуснах втората си поръчка,нещата са ми в суивито и пише,че ще са изпратени на домашен адрес.И потвърдителен мейл имам.Обаче в него ми излизат буквите на...абе не се чете нищо,хем латиница,хем кирилица.Подозирам,че грешката е нещо в мен,но къде и какво...не знам. Embarassed
Мисля,че всичко е ок,щом поръчката е в суивито.Ако искаш за всеки случай копни тук имейла  Peace

# 284
  • Бургас

Днес съм получила съобщение за митница за поръчка от 26.08.

Аз имам известие за поръчката ми от 27.08., 5,50кг.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт