Кипър, Бг-е и с нашите хора от КГБ-е, по най-щурото трасе!(13)

• 15 214
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Мдам, къде ли се изгубиха тези двете кукунделки днес!? newsm78

Жужи
, багодаря за инфото, ама чак пък до швейцарско да пращам...

# 271
  • София
 Защо не опиташ при плетачките във форума. Има много добри. Можеш да им пишеш на лични.
Аз нали съм бабишкер само съвети давам ,а за работа не ме търси... Mr. Green

# 272
    Ха,здравейте и от мен  Hug
 Тъкмо се прибирам от кафенце с дружка и чакам да стане 5 часа да излизам с детенце и други майки да се черпаваме.Това много ми липсваше в Кипър.
 Гледам на кулинарни теми   chef сте се насочили,ама на мен като ми дойде и апетита секна изведнъж.Та сега на нищо не ме пали да ям.Предлагам новата тема да е с някое по-кулинарно заглавие  Laughing  Joy
 Относно хремата знам от опит,а и не само мой едно мноооого ефикасно лекарство.Всяка вечер като заспива детенцето ми се слага в едната ноздричка съвсем мъничко парченце качествено краве масълце.На следващата нощ в другата ноздричка и така 6 дни.Нормално е първите дни и капки да се слагат през деня,ако е силна хремата,но при нас минава още на 3-тия ден.Дори и да мине се продължава до 6-тия,защото иначе пак започва.Аз още от първия сополив ден като почна и всичко бързо секва.Специални благодарности на Доли,която ме светна за това докато бяхме в Кипър та дори не ми се е налагало и капки да купувам.
   Айде цунки и по-кротко с папкането че после рецепти за диети ще са на мода  Joy

# 273
  • София
Шпунц, помислих си го и този вариант и ще пробвам. Благодаря!

Цвета, здарвей мила!   bouquet Под качестевно краве масло да разбирам "Президент" Mr. Green или може и българско!
За заглавието добре си се сетила , ма дай жокер де, предложенийце ...! 

# 274
Мастерчето не е баба ,а детенце сладко на КГБ-то. Heart Eyes

Хи-хи-хи... Flutter Flutter Flutter

А, за Мастерчето, щЪ мЪ извинява!
Пропуснала съм представянето.... Embarassed Mr. Green
Хе-хееее,ама аз мислех,че знаете бре.Като се цъкне на профила ми и си пише ,че съм на 35 лазарника... ooooh!  Joy Joy Joy Joy Joy

Аз съм на 35 години,родена съм във Варна,завършила съм музикалното училище там,но като влязох да следвам в Консерваторията и се преселих в София....Щастливо разведена съм без деца  Mr. Green и съм в очакване на принца на мечтите ми....Щот нещо не се появява  hahaha hahaha hahaha hahaha

Айде,представих се....За тези,които не ме познават....

# 275
Мастерче, като се появи (принца де) копваш го за вратната извивка hug и никакво пускане!

# 276
Мастерче, като се появи (принца де) копваш го за вратната извивка hug и никакво пускане!
Бе нямам нищо против и той да ме копне  Joy Joy Joy Joy ,ама нещо все удрям на камък....Все са едни...."От трън та на глог,че е по-висок"

# 277
Цвети ,Муцка,мерси за съветите за хрема.И вит.С и това за кравето масло за първи път чувам.Тази вечер ще пробвам.Имам един немски бутер-----ще видим колко е качествен.  Laughing Hug
Мастерче, ти аха без малко наборче..Аз на 34 и Блонди е в тази категория.  Hug

# 278
Жужонче, ето ме мила - на линия съм.   За хремата и аз да кажа, че има едни капки изцяло на билкова основа, които са много ефикасни - "Пинозол" се казват.

Бе нямам нищо против и той да ме копне  Joy Joy Joy Joy
Опалянкаааааа, дойдохме си на думата значииии... Whistling  Ама и аз надушвам кога да се появя...  Wink
По темата за принца дългоочакван, имам една форумска позната, която преди време беше споделила следната житейска сентенция: "Цял живот чакам да се зададе откъм хоризонта принцът на бял кон...., но обикновено пристига само конят!" Crazy Joy Joy

Маатете, голяма акция е имало днес по спасяването ти от "гладна смърт" smile3544 Laughing  Радвам се, че накрая си решила да се пребориш с това "кулинарното предизвикателство" наречено крем-супа hahaha hahaha... и че най-сетне си се почувствала по-човешки. Hug

Муцанке, пак ти се отваря работа, душко гледам - нова тема да правиш Whistling

# 279
"Цял живот чакам да се зададе откъм хоризонта принцът на бял кон...., но обикновено пристига само конят!" Crazy Joy Joy

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
МНОГО точно казано....Така е и при мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 280
Блонди наистина акцията беше страховита Hug! Ма не ме оставиха на мира докато не я спретнах тая супичка Blush. И гледай сега като съм хапнала feeding и като съм задоволена  hahaha Joy (от към глад да не си мислите друго) как  не мрънкам  newsm47.

п.п. Само да кажа, че драмата утре продължава... пак съм при зъбара Mr. Green.

# 281
Здравейте мили момичета,не мога да пиша много - изгорих ръката и болката е неописуема. Мехура е спукан,работата е зле. Отворена рана.
И представете си с какво-с горещ качамак...то и аз бях на вълна кулинарни вкусотии...ама ми секна желанието да готвя.Мъча се с една ръка...не мога да се облека. Кажете какво да правя.Днес  дерматолог  го видя и каза,че е трета степен. Кажете някоя бабина рецепта ,че вече 2ра нощ няма да  спя.
Надявам се ,че всички сте добре. Целувки на всички  bouquet

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 20:05 от lusien4eto

# 282
здравейте момичета,аз минавам за малко,ама гледам сте много малко днес....
Блонди,изпита ми е на 24 и просто незнам как ще го взимам,нещото което най-много ме дразни е,че бях отлична ученичка после бях отлична студентка,а сега немога да се концетрирам и да прочета един ред като хората,абе незнам кво става с мен,затъпях ли,кво ли..ама ми е напечено на дупето...Дано Господ не ме е забравил и ми прати малко късмет..
Уф,да ви кажа вече се смеем с глас всеки ден,едно къдраво,направо си умирам...,жалко,че татко й пак неможе да я види ама то тва при нас си е нещо толкова нормално..

# 283
Люсиенче,купи си Пантенол спрей и пръскай. Подхранва кожата,действа противовъзпалително и образува защитен слой(филм) върху кожата и не боли толкова.После не остава белег.

# 284
Мастерче,тук пантенол няма,днес питах...и аз се сетих за това. Ама уви...

Общи условия

Активация на акаунт