Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са темите за дискусия във форума?
Какви съвети се дават относно диетите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са темите за дискусия във форума?
Във форума се обсъждат различни теми, като лични постижения (спечелени дела, ремонт на дома), семейни радости (първи зъбчета на децата), диети и споделяне на опит и съвети относно храненето и загубата на тегло. Освен това форумът обсъжда различни теми, като здраве, лични преживявания, семейни въпроси, хранене, пътувания и детски грижи. Форумът обсъжда различни теми като началото на учебната година, рецепти за пирожки, диети, боядисване на фасади и подкрепа на петиции. Освен това форумът обсъжда различни теми като смешни обяви за запознанства.
-
Какви съвети се дават относно диетите?
-
Какви са мненията за диетите?
-
Какви са начините за спиране на кърменето?

i go niama balgarskia......

- тук има няколко резенчета повече
,всички ще ви поканя на коктейлче.

....мерси отново а може ли Утре да ми сготвиш от тези българските закуски как им викахме едни такива кафяви дебели и отвътре едно време ги пълнеха с мармалад еййй немога да се сетя ....
......а пък във Галакси магазина за дрехи където е до МКдоналдс драйв ин са пуснали някакво супер намаление продават всичко за две до пет едро парчето ...каза ми една приятелка ......айде всички Ларнакчанки на пазар.. 
....трябва ми специален дразнител за да се събудя
ужас....
...обаче гледай сега не се шашкай гледай да почистваш зъбките добре изплаквай със специален разствор и няма страшно ще мине .....