Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 324 703
  • 498
  •   1
Отговори
# 150
Аз искам да питам къде мога да открия Бершка?  bouquet

Анелия, аз си купих един пуловер без ръкави на Бершка за 10лв от м-н Кев, който беше пред четвъртък пазара в Пловдив. Не знам от кой град си, но ако си от Пловдив, само трябва да се разбере къде се е преместил магазина. Взимала съм от него и мн. хубави детски дрешки на ниски цени/произведени в Германия/.
Магазинът е на Айвън 7.

# 151
Отдавна съм ходила, но може още да е там -  MASON'S  - кв.  Захарна фабрика, ул. Варна 50 (зад едно у-ще), там е цеха, а на 1вия етаж магазин.

# 152
  • София
На старите пътеки в Младост.
Магазинът е с вход от двете страни и
с жълти табели от вън.
D&G  дънки, next, disney, chichild.
Всички ишлемета са от Турция.

# 153

Анелия, аз си купих един пуловер без ръкави на Бершка за 10лв от м-н Кев, който беше пред четвъртък пазара в Пловдив. Не знам от кой град си, но ако си от Пловдив, само трябва да се разбере къде се е преместил магазина. Взимала съм от него и мн. хубави детски дрешки на ниски цени/произведени в Германия/.
Магазинът е на Айвън 7.
Къде по-точно се намира?
Бершка има и в Аутлета в Тракия до Т-маркет.

# 154
Да добавя и аз още един магазин аутлет в София, на ул.Пиротска и ул.Одрин. Продавачката каза, че ги внасят директно от Швеция. Има дънки на Levis, Fornarina, Lee, и много симпатични рокли и туники.

# 155
Да добавя и аз още един магазин аутлет в София, на ул.Пиротска и ул.Одрин. Продавачката каза, че ги внасят директно от Швеция. Има дънки на Levis, Fornarina, Lee, и много симпатични рокли и туники.
До какво се намира магазиът?
В началоно на Пиротска към Цум л и е

# 156
До какво се намира магазиът?
В началоно на Пиротска към Цум л и е

Не е в началото. Ул.Одрин се пада след Опълченска, в посока пазара Д.Петков. Магазина се намира на ъгъла на Пиротска и Одрин, като вървиш по Пиротска посока пазара Димитър Петков, в дясната част.

# 157
Мерси.  bouquet

А рокли и туники има ли?
Само на трите марки ли предлагат дрехи?

# 158
  • Sofia
А какви са цените?

# 159
Някой да знае за дрехи на Стефанел? (шият ги в Русе)

# 160
  • София
Магазинът в Младост е на новите пътеки.
По-блзките до Стил-а.
Извинявам се за грешката! Embarassed Laughing

# 161
А какви са цените?
Цените са: туники 20-25лв., рокли 25-30лв., има и потничета и блузки по 10лв.

# 162
А къде се намират тези "пътеки" в Младост и какво точно означават? Thinking За незапознатите с квартала звучат като някакво емблематично място за Младост, но явно не чак толкова известно за жителите на останалите квартали   Mr. Green
Що се отнася до магазина на Одрин и Пиротска, според мен няма нищо кой знае какво, като изключим няколко дънки Levi's с висока талия  и изтъркани като на петна. Shocked  Блузите, саката и туниките повечето са големи номера. S-нямаше почти нищо  Peace

# 163

Магазинът е на Айвън 7.
Къде по-точно се намира?
Бершка има и в Аутлета в Тракия до Т-маркет.

Скоро минавах от там. Магазинът си е на същото място, но са го преградили. Отзад е Кев, а отпред Аутлета на обувките La scarpetia.

# 164
Не съм чела старата тема , така че ако се повтарям -извинете ме  Peace

За София:
Бебешки и детски обувки - Патриарх Евтимий 25, но не на самия булевард, а в чупката.В магазинето се продават обувки на Primigi и Pat et ripaton от 30 до 45лв.(миналия път имаше прекрасни ботушки на Примиджи за 35лв.) Имат и номера.
Точно до това магазинче е и Аутлета на Dresscode- Diesel, Indian rose,Коwalski и прочее.

За мамите-Аутлет Зара и Бершка- пада се точно на гърба на Т-маркет на ул.Коперник в кв.Гео Милев.Освен дрехи, има и евтини обувки и ботуши на Зара,Бершка и още някаква марка.Изпада и по някое Mango от време на време.
имам магазин за дрехи,бихте ли ми обяснили ,ако знаете от къде взимат дрехите в магазините mizy

Общи условия

Активация на акаунт