Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 323 697
  • 498
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Магазин със стока на wallis има и в Пловдив, на Пешеходния мост. Същата блуза я гледах скоро. Цените им са смешни, имат и доста големи размери.

Кой точно е магазина?   bouquet

# 346
Магазин със стока на wallis има и в Пловдив, на Пешеходния мост. Същата блуза я гледах скоро. Цените им са смешни, имат и доста големи размери.

Кой точно е магазина?   bouquet

В посока Новотела - от лявата страна, някъде по средата. Мисля, че се падаше срещу бившето кафене Mado. Няма табела магазинът.

# 347
Здравейте, има един магазин за детски ишлемета в софия на улица лувски рид 4 кв манастирски ливади нещата са много хубави има избор и цените са доста нормани често има зареждане ! Марките са D&G GUCCI Roberto Cavalli ARMANI FERRE и др.

# 348
  • Sofia
Магазина в Благоевград се казва WALLIS . Обадих се на телефона на фирмата производител и те ми казаха ,че стоката им се намира в София , на ул. Пиротска, някъде в началото близо до Халите , срещу магазин Тера Нова . Открих магазина с тяхната стока - казва се  NO COMMENT и може да го откриете в София, ул. Пиротска 7

Някой от интересуващите се преди мен дали намери магазина в София, да сподели отзиви?

# 349
Там си е магазина, преди Била е. Купувала съм си бодита, чорапи, панталони - хубави са. Имам и една рокля, но тя се оказа с лошо качество на плата. Блузи не съм си купувала, защото нямат толкова малки номера.

# 350
Магазина в Благоевград се казва WALLIS . Обадих се на телефона на фирмата производител и те ми казаха ,че стоката им се намира в София , на ул. Пиротска, някъде в началото близо до Халите , срещу магазин Тера Нова . Открих магазина с тяхната стока - казва се  NO COMMENT и може да го откриете в София, ул. Пиротска 7

Някой от интересуващите се преди мен дали намери магазина в София, да сподели отзиви?

Аз вече си напазарувах от  този магазин! Прах ценрофугирах и дрехите са си супер!

# 351
Здравейте!
А в Бургас знаете ли дали има такъв магазин и къде?От много време търся,но не намирам:)

# 352
Здравейте,
 момичета надявам се да актуализирам малко темата. Започвам с една фирма Нитекс гр. Доспат, има фирмен магазин, който се намира в центъра на Доспат, на главната улица, магазина е бял,няма надписи. Различни марки има всеки път Tommy Hilfiger, Lacost, s.Oliver, Bapa sport, Cerutti и др., ние ходим всяко лято, на почивка там,но оставам доволна от покупките. Основно има дамски и мъжки дрехи, има и детски, но не мога да цитирам марки, а пък са малко като количество блузки и панталонки само съм виждала между  5лв. И 10лв. Има много плетива жилетки, рокли, пуловери също са много добри. В същия район само на няколко километра от Доспат е с. Късъка, още в началото на селото има цех за обувки шият за  Roberto Zago. Висококачествена кожа и изработка мъжки и женски модели цени от 20 до 80лв. В същия край в с. Змейца има фирма, която шие маратонки Diadora . Не мога да дам точни улици и адреси, но хората в Родопите са много учтиви и услужливи, който и да питате ще ви обясни, дори ще ви заведе до мястото. В гр. Смолян, кв. Райково шият Zara , ще питам и ще напиша допълнително за това, но знам че този магазин работи само в събота. Вярно че района е малко далече, тъкмо чудесен повод за разходка.

# 353
За Пловдив на центъра до МакДонълдс, до  кафене Дриймс има магазин Самсонайт, но там продават и маркови чанти и портмонета,  не знам произхода им, но са 100% оригинални. Има марки като Armani, Lancel, Chloe, RoccoBaroco, Furla.

# 354
И още няколко фирми за които прочетах във вестника, имаше интервюта с някои от собствениците. Тиражираха доста дизайнерски марки дори и Долче и Габана. Пирин текс- тя се споменава във темата вече, Брилянт-гр. Пловдив,  Мизия- гр. Плевен,  Димитров ООД- гр. Плевен,  Топ мен- гр. Русе и Дзалли. Само не се спонаваше за конкретни адреси и дали ще продават на дребно. А има и вариант да не се продава на всеки. Така че, ако някой знае нещо повече за тях да пише.

# 355
Днес в Пловдив в магазина за конфискувани стоки на Вапцаров видях топове на Зара шити в България за пет лв и детски туники на Джордж по три лв.

# 356
Здравейте!
А в Бургас знаете ли дали има такъв магазин и къде?От много време търся,но не намирам:)
присъединявам се към това питане Peace

# 357
  • София
Здравейте, има един магазин за детски ишлемета в софия на улица лувски рид 4 кв манастирски ливади нещата са много хубави има избор и цените са доста нормани често има зареждане ! Марките са D&G GUCCI Roberto Cavalli ARMANI FERRE и др.

Здравей, погледнах на картата, това някъде зад България МОЛ ли е?
Някой да знае къде има дрехи за момчета на 15 г?

# 358
Някой да има актуална информация за ишлемета в Гоце Делчев и региона (без Пиерик) ?

# 359
Днес в Пловдив в магазина за конфискувани стоки на Вапцаров видях топове на Зара шити в България за пет лв и детски туники на Джордж по три лв.
Къде точно се намира този магазин?

Общи условия

Активация на акаунт