Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 323 730
  • 498
  •   1
Отговори
# 255
  • тук-там
Айде и аз за адрес, моля, че в магазина мнооооого скъпи! Praynig

# 256
Момичета,
Къде шият якетата MONCLER?

Фирмата на приятелка на майка ми ги шие. Но вече сезонът отдавна е отминал. Иначе има и адрес в Пловдив, откъдето си купувам (почти) всички дрехи. Мога да ти го напиша на лично съобщение.
За сведение: много ишлемета в София, както и магазини на D&G /например/ и преди Paola Apsi са с ръчношити серии, шити от същата фирма.  Simple Smile

Плийз  Praynig и ако може и за мен един адрес на лс!  bouquet

# 257
  • Най-зеленият остров
Много хубави неща чета, но за София и Пловдив.
Нещо за Бургас и околните градчета /Айтос, Карнобат/ и селца никой ли не знае? Рових се из нета, но нищо не открих.

# 258
Момичета,
Къде шият якетата MONCLER?

Фирмата на приятелка на майка ми ги шие. Но вече сезонът отдавна е отминал. Иначе има и адрес в Пловдив, откъдето си купувам (почти) всички дрехи. Мога да ти го напиша на лично съобщение.
За сведение: много ишлемета в София, както и магазини на D&G /например/ и преди Paola Apsi са с ръчношити серии, шити от същата фирма.  Simple Smile

И на мен, ако може

Плийз  Praynig и ако може и за мен един адрес на лс!  bouquet

# 259
  • София
A защо този адрес не се напише тук?Доколкото успях да се ориентирам от първа страница на темата това е позволено.

# 260
  • София
А имате ли идея дали цеха на Пума в село Мрамор работи все още и има ли добри неща?

# 261
A защо този адрес не се напише тук?Доколкото успях да се ориентирам от първа страница на темата това е позволено.

Решението си е лично мое /не се правя на интересна или нещо такова/.  Едно е ишлеме на Adidas, H&M, друго е на такива висок клас марки. И именно защото има понякога различни недоброжелатели го пиша на ЛС, за да се спази поне някаква конфиденциалност.  Simple Smile 

# 262
  • София

Решението си е лично мое /не се правя на интересна или нещо такова/.  Едно е ишлеме на Adidas, H&M, друго е на такива висок клас марки. И именно защото има понякога различни недоброжелатели го пиша на ЛС, за да се спази поне някаква конфиденциалност.  Simple Smile 

В такъв случай може ли този адрес на ЛС и в събота работи ли тази фирма?Благодаря!

# 263
  • София

Съгласна съм с теб. Много правилно решение. По-добре да напишеш много пъти лично, отколко да глобят хората. Освен това, гледам, че бг-мама се чете не само от потребители... Вече внимавам какво да пиша, че един път ме цитирали в пресата за лошото изказване за църквата в градинката в Младост.

# 264
luss, точно за такива неща имах предвид. А и аз не го правя с никаква реклама или лична изгода, което е против правилата на форума.  Simple Smile

# 265
  • Пловдив
 Peaceможе ли и на мен едно ЛС с координати.

# 266
И аз да се включа с молба за същото, ако не е прекалено, разбира се Simple Smile благодаря

# 267
Може ли адрес на лични и за мен.   bouquet

# 268
Може ли и на мен,ако  е удобно!Благодаря! Simple Smile

# 269
Моля и на мен! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт