Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 323 764
  • 498
  •   1
Отговори
# 240
Да ви следя за новостите  ...( в Пловдивско) Peace

# 241
  • Пловдив
Peace в Пловдив на Пешеходния мост има магазин "Бренд" - Бъди различен. Много качествени неща. А посоченият м-н на Неокнит, на ул. Младежка, го закриха преди година поне.
Аз си накупих доста неща от "Бренд-а - направо са уникалнии  Heart Eyes
Кажете магазин за обувки и чанти  Praynig

# 242
  • София
Нещо за София?

В Младост-3 в блока отсреща на Кауфланд точно до Райфайзен банк има 2 магазинчета едно до друго - ишлемета. Купих на дъщеричката си черни дънки Бърбъри за 65 лева - страшни са!!!

# 243
Аз искам да напиша разочарованието си от тази тема. Както и в много други теми в този форум, реалността няма много общо с написаното.
Ще се опитам да бъда конкретна.
1. Магазина в Пловдив, ж.к. "Тракия" бл. 198. Какво означава адреси и магазини на ишлемета? Означава, че продукцията е шита по поръчка с материали на поръчителя и под негов контрол и в някои случаи когато остане излишък, понеже материалите в повечето случаи са в по-голямо количество за резерва, се шият допълнителни бройки и се обявяват за брак или не зная точно как всичките им тънкости, и тези единични бройки се продават без да се върне стоката на поръчителя. Та въпросното магазинче в ж.к. "Тракия" няма нищо общо с това. Всички дрехи, които видях, бяха с етикет - внос от Турция и фирмата вносител и фирмата, която продаваше дрехите бяха различни. Значи тук се явяват поне трети във веригата. Самата продавачка в магазина каза, че са търговци и никога нищо не са шили.
2. Цеха за дрехи в село Калояново. Да, и до там си направих труда да отида. Обикалях, разпитвах, то не е особено голямо село - няма и никога не е имало такова нещо като цех за дрехи.
3. Цех за дрехи в село Житница. Подобна е ситуацията като в село Калояново, с тази разлика, че някога в една къща са шиели на ишлеме, но от доста време там никой не шие. А цех изобщо никога не е имало.
Не зная от къде е събирана информацията. Да кажем, че не е актуализирана, но в конкретните случаи не е отговаряла на истината и назад във времето. Да не говорим, че толкова момичета писаха колко магазини вече не съществуват, а не е редактирано в началото на темата. Лошото е, че по други форуми се цитира точно първата страница и се разпространява, така че списъкът с подведени хора се увеличава поргресивно.
Извън темата, поне да напиша и за други несъответствия за район Пловдив. От темата за аутлетите - почти нулево съответствие. Още повече, че имам наблюдения върху града 20 години и повечето аутлети, които се споменаха изобщо не са били аутлети в истинския смисъл на думата.
Пак за Пловдив, покрай темата за аутлетите имаше коментари за страхотните сладкарници Бътърфлай. Не съм предполагала, че тирамисуто може да се обяви за такова с бита сметана и подобие на кексов блат вместо бишкоти, че еклерите минават за такива с крем от нишесте и какао и че в чийзкейка няма да има сирене под никаква форма.

# 244
 Здравейте, намерих едно малко приятно магазинче в гр.София ж.к.Младост 2 бл.245, в близоат до последната спирка на автобус 306. Магазинчето е заредено със стока на различни марки. Имa дрехи на Doroti pyrkins и други добри марки, а цените са до 40 лв и то за якета и палт. Разбрах, че собственикът е вносител на стоката и за това са такива цените.

# 245
  • София
Вносител.... Mr. Green на цена до 40 лв...? Вярваш ли?
Ще го посетя тези дни.... Дано да са сполучливи ментета... Peace

После ще разказвам...

# 246

После ще разказвам...

Вярва, как да не вярва...най-вероятно той е собственика  Grinning

# 247
Момичета,
Къде шият якетата MONCLER? Някой по-напред беше питал. Изчетах цялата тема, но не намерих отговор.
Знам за една фабрика в Карлово, но от там не можеш да си купиш нищо. Чух за друга в Димитровград, но не мога да я намеря. Ходих до там, но стигнах до гробищата на града  Rolling Eyes
Ужас!!!

Кажете ако знаете, спешно ми трябват и то в големи количества. Може и на ЛС.

# 248
  • софия
Да не пропусна актуализирането.
btw В Малкия ЦУМ, на втория етаж продължава да си е щандът с ишлемета, но цените не са баш като за такива.

# 249
За Пловдив.
НАмерих лятото страхотно магазинче в Коматево - на главната улица, която от Пловдив се отива към Първенец. В началото на квартала е, от дясната страна на пътя, дървено, пише Брюнета и има манекени на витрината.
Купих си страхотна туника на една марка на Ларедут, уж е за по-пухкави, ама най-малкия размер  ми стана, както и един клин на Франса.
И на двете си пише,че е произведено в България.

# 250

После ще разказвам...
а не

Вярва, как да не вярва...най-вероятно той е собственика  Grinning

Ей, какво се бъзикате  Grinning
Не виждате ли, че това са оригинални Doroti Pyrkins, а не Dorothy Perkins.

# 251
Пиерик (мъжки, дамски, детски обувки и аксесоари) имат от известно време магазин в Овча Купел. Намира се по средата на ул. Промишлена срещу Била-та. От два дни има разпродажби, горе-долу всичко е на 50% - есенно-зимните им модели. Славят се с кларковете си, мъжки и дамски, но имат и хубави зимни модели (в момента мъжки кларк върви по 32 лева (от 50-тина, колкото беше преди), зимните мъжки от 100 са намалени на 40 лева - тип кубинка, кожа, набук и т.н., има и невероятни зимни дамски ботуши на ниски цени, но уви - без цип от страни), както и редовната пролетно летна серия, разбира се Wink

http://hobbysbg.com/shop/page.php?PageID=3
Сайта не е съвсем актуален.

# 252
Момичета,
Къде шият якетата MONCLER?

Фирмата на приятелка на майка ми ги шие. Но вече сезонът отдавна е отминал. Иначе има и адрес в Пловдив, откъдето си купувам (почти) всички дрехи. Мога да ти го напиша на лично съобщение.
За сведение: много ишлемета в София, както и магазини на D&G /например/ и преди Paola Apsi са с ръчношити серии, шити от същата фирма.  Simple Smile

# 253
  • I want it all and I want it now.
Момичета,

Фирмата на приятелка на майка ми ги шие. Но вече сезонът отдавна е отминал. Иначе има и адрес в Пловдив, откъдето си купувам (почти) всички дрехи. Мога да ти го напиша на лично съобщение.
За сведение: много ишлемета в София, както и магазини на D&G /например/ и преди Paola Apsi са с ръчношити серии, шити от същата фирма.  Simple Smile
Здравей. Ще може ли да ми напишеш адреса на ЛС? Благодаря.   bouquet

# 254
  • София
Момичета,

Здравей. Ще може ли да ми напишеш адреса на ЛС? Благодаря.   bouquet

И аз искам....
Не, че ходя често в Пловдив - от София съм, ама все пак мога да намина специално за дрешките...

Общи условия

Активация на акаунт