Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 323 788
  • 498
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ви момичета,вече успях да му намеря в Джъмбо,там също от време на време зареждат повечко такива на сносни цени и в Карфур бях,тениските бяха много хубави и не скъпи,но панталонките бяха скъпички,затова се въздържах,а гледам че и пазара в Д-град взеха да го зареждат с такива работи стига да знаеш къде да търсиш

# 226
Със здраве да си ги носи юнака  Hug

# 227
  • Варна
Без малко да ви отърва,а сега отивам и да ви прочета  bouquet

# 228
За тези, които са /или ще бъдат/ на почивка в Поморие.
Може и да е писано, но в уличката с/у хотел Сейнт Джордж има магазинче с ишлемета на Левис, Ларедут и разни други марки. Цените са много прилични  Crazy Открих си и блуЗето, което ми беше отказано от Ларедутци
Магазинчето се казва Кикимора  Crazy /срещу него е ателието за  фотографии в ретро стил, а зад тях градинката и църквата/
Ако искате подробности, ще отговарям. На път за плажът ми е.

# 229
Здравейте!Опитвам се да открия каталог на фирма за обувки "Пиерик"-Гоце Делчев.Някой може ли да ми помогне?  Praynig Какво представляват моделите им?Една позната доста ми ги хвали, но ... Thinking не мога да открия поне на няколко модели снимчици  ooooh!

И аз се опитвах да открия някакъв каталог, но за съжаление нямат. Поне да качваха нещо на интернет сайта си... Даже вече забравих и кой им е сайта.
Ако ти се пътува около 70 км. имат фирмен магазин в с. Усойка, малко преди Благоевград. Там може да видиш какво предлагат и даже да мериш Wink. Дано вече да има намаление на летните обувки. Пролетта си купих от там страхотни сандали с висок ток за 80 лв. Сега може да са намалени на 40-50лв. Някаква известна марка са, ако държиш на тия неща, но за мен по-важното е че са ми изключително удобни. А се нося само с равни обувки.
Може да ви звуча като рекламен агент, но откакто открих шивашките цехове за дрехи и за обувки не стъпвам вече в магазин.

# 230
Здравейте Simple Smile
Искам да попитам в София дали има магазин  в който да се предлагат г/д качествени стоки на Nike ,Puma и Adidas, на ниска цена  ? Confused

# 231
Момичета,търсих в търсачката и не видях някъде да е споменато.Вчера в гр.Пловдив откриха магазин Mizy.Намира се до Пешеходния мост,улицата се води "Райко Даскалов".Като се върви в посока Пешеходния мост се пада от лявата страна на ъгъла.Преди беше магазин за Спортни стоки.Има дрехи на Esprit.На много хубави цени са.Има и дамско,и мъжко. Peace

# 232
Може би съм пропуснала да прочета някъде из страниците, но не видях дали някой знае за цеховете, където се шият. Знам за Camel Active в Кърджали, чувала съм за Манго в Кюстендил, но за Плодвив, Благоевград, Димитровград не съм чула нищо, а би трябвало да има.. Някой да е наясно?  Thinking

# 233
А в такива цехове дали ще продават на едро? Rolling Eyes

# 234
с. Хаджи Димово- обувки, чанти и колани на известни марки.

# 235
на първата страница видях, че споменавате магазини Руен, но нямате инфо за ареси. Ето какво открих http://www.rueninternational.com//?lang=bg&p=contacts Надявам се да не се повтаря

От боровския магазин имам доста добри попадения. А цените са....."народни".

# 236
  • Пловдив
 Peace в Пловдив на Пешеходния мост има магазин "Бренд" - Бъди различен. Много качествени неща. А посоченият м-н на Неокнит, на ул. Младежка, го закриха преди година поне.

# 237
Момичета,този завод в Калояново,който шие за Есприт,къде по точно се намира? Rolling Eyes

# 238
Във Варна тези магазини има ли ги,защото са от 2008г като четох назад!

Тези цехчета за ишлеме в различните  гр. имат ли магазинчета и ако не продават ли на дребно.
Ако кажете и някой сайт за он-лайн пазаруване сте направо вълшебните фей! Hug

# 239
  • София
Да подновим темата.

Общи условия

Активация на акаунт