Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 323 792
  • 498
  •   2
Отговори
# 210
  • София
Момичета, прочетох тук някъде, че Stefanel шият в Русе. Някой знае ли дали това е така и виждал ли е някъде да се продават дрехи на тази марка (извън официалните им магазини)?

# 211
Maria D ,chocha ,Благодаря за инфото!

# 212
# 213
Да се включа и аз  Simple Smile
Това магазинче със стоки на Ларедут и Левис, което беше на кооперативния пазар в Люлин, вече го няма..За съжаление...
На "Мария Луиза" и Лъвов мост, отдясно като тръгнеш по посока Халите, има един магазин за втора употреба, в който има отделена част с нови дрехи на ЛаРедут..Цени - блузи и панталони - по около 20 лв, има и якета по 30-40 лв...скоро не съм ги проверявала.
Също така, на Стамболийски, в дясно по посока от центъра към Мола, малко преди Мола, има индийски магазин, където в един кош предлагат разни ишлемета - до този момент за 1 месец си взех 3 панталана и 10-тина блузки...Цени - блузките по 10 лв, панталони - 9 лв, поли - 10-12 лв...Много са интересни, но не знам докога ще ги предлагат...

# 214
Момичета интересуват ме изключително само дрешките на Дисни,знаете ли случайно някакъв магазин с ишлемета с мечо пух и герои в София,благодаря

# 215
Специално посетих един магазин за слънчеви очила и там се оказа че продават дрехи от ларедут, фешан юниан и други англииски !Цените са ниски и качествена стока има!Магазина се намира в Пловдив на булевард Христо Ботев до него има книжарница и строеж!

# 216
  • София
Отворен е нов магазин за детски обувки, произведени в Добрич за Primigi, Bata, MOD8
София, ул. "Бадемова гора" 3
(до входа на Южния парк откъм ул. Нишава)

# 217
# 218
Здравейте!Опитвам се да открия каталог на фирма за обувки "Пиерик"-Гоце Делчев.Някой може ли да ми помогне?  Praynig Какво представляват моделите им?Една позната доста ми ги хвали, но ... Thinking не мога да открия поне на няколко модели снимчици  ooooh!

# 219
Да се включа и аз, евтини турски има в Кючук Париж, малко магазинче, май преди там бяха Барбарони сега май се казва Туити.

# 220
  • Бургас
Здравейте  една приятелка ме пита за такива магазини в Сливен  преди  имало  няколко  и едния  бил в един малък  търговски център  до главната  улица  на първия  етаж ,но  той вече  не работел  можете ли да ми дадете  инфо  има ли такива магазини в Сливен и  къде горе долу се намират

# 221
И аз да ви следя . Blush

# 222
на първата страница видях, че споменавате магазини Руен, но нямате инфо за ареси. Ето какво открих http://www.rueninternational.com//?lang=bg&p=contacts Надявам се да не се повтаря

# 223
Момичета интересуват ме изключително само дрешките на Дисни,знаете ли случайно някакъв магазин с ишлемета с мечо пух и герои в София,благодаря

Аз купих на Дисни бодита за новородено с Мечо Пух от маг-те на Fancy kids'. Единия е на ъгъла на "Хр.Белчев" и "Алабин", втори - на "Парчевич", на 10 м от "Витошка" - като застанеш с гръб към НДК - от дясната страна на "Витошка", трети - бившия завод "Витоша", имаха още един, но не се сещам къде точно. Ако търсиш за Ивчо - дано има и за по-големи деца, защото за бебешорките се намират  Hug

# 224
  • Варна
В Карфур има много хубави дрехи с дисни герои.Не знам дали са производство на дисни -за до 3 годишни.

Общи условия

Активация на акаунт