Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 323 829
  • 498
  •   1
Отговори
# 195
В този на Аксаков са само нови- попитах днес, че работя наблизо.  Шефката каза че пазарува предимно онлайн по намаленията.

Други не съм посещавала лично

# 196
В Бургас мяй няма нищо интересно.Някой може ли да ми каже къде е това след Първо районно - за големи и за деца

# 197
Някой може ли да ми каже фабрики за ишлемета в Пловдив и около Пловдив, където продават?
Мерси предварително. Simple Smile

# 198
гр. Рила, намира се преди Рилски манастир - завод Рила Стил е открил заводски магазин - шият за Бети Балено, Капаска, Мекс и др. подобни. Дамско и мъжко. Спортно елегантни сака, костюми, поли, рокли, панталони.

Звучи страхотно!!! И трите марки, които си изброила много ги харесвам (Капаска не се ли отделиха от Рила стил? Някакво скарване между съдружниците ми се върти в главата  newsm78)! ninka@, скоро ли ще ходиш? Ако имаш възможност виж и работното време на магазина? ... и малко подробности къде точно се намира  Praynig

Ако става въпрос за магазина на Рила Текс,аз бях там преди няколко дни.Там едно много грозно якенце е 180 лв. Имаше и ризки,но пак казвам,че не бяха нищо особено.Те са по 48-50 лв.Имаше и много хубави палта,но бяха много скъпи.По 230-240 лв. Това е магазин за бизнесдами,а не за обикновени хора.  Laughing Rolling Eyes

# 199
Хиподрума(София) у Софийски герои 3 с/у х-л Форум(Славия) магазин МУШМОРОЦИ има голямо разнообразие Simple Smile

# 200
  • Някъде там...
Не видях да е отбелязано - в Младост 4, до Фантастико, VS market, 1ви етаж, първото магазинче вдясно от стълбите. Има от дрешките с рязани етикети, мернах детски джинси H&M, дрешки на Cichlid и други турски дрешки от хубавите. Обаче е скъпичко като цяло.  Confused Джинсите например бяха 35 лв.

# 201
Много ви моля да ми кажете от къде мога да купя дрешки в София на Breeze girl?
Благодаря предварително!

# 202
ще следя темата...

# 203
Много ви моля да ми кажете от къде мога да купя дрешки в София на Breeze girl?
Благодаря предварително!
На Илиенци!Има няколко павилиона на които продават такива дрешки,и не само на тази ф-ма,даже някои от изброените магазини в темата зареждат от там и после цените се променят многократно.Виждала съм яке на Илиенци около 20лв.,а в маг. в Младост цената му беше около70лв!Аз обикалям и си намирам евтини,например тениска на Чико-5лв,дънки Маркс и Спенсер-20лв,блузи на Зара(уж детски,но и аз се вмъквам в тях) -15лв.....,лошото е че не винаги има каквото търсиш и в много случаи са единични броики

# 204
По пътя за гр. Петрич, точно преди борсата на Кърналово има гръцки шивашки цех. Казаха ми скоро, че имат и магазин. Шият дамски и мъжки блузки тип Лакоста. Цени около 15-20 лв. Ще пиша повече, когато го посетя.

# 205
  • София
До болница Вита в един гараж, предимно дрехи на Картърс, има и за по-големи деца, но за бебета избора е по-голям. Улицата се казва Драговица, номера не знам, но на около 100 м. от гаража е самата болница.
За по-добър ориентир - магазинчето е със сини щори, а до него има плод и заланчук. Освен дрешки на Картърс, видях и бебешки обувчици на GAP.
това магазинче вече го няма  Peace та даже и плод и зеленчука, и той е изчезнал

искам да питам за този цех на Пума в с. Мрамор, дали още съществува и къде се намира, лесно ли се открива?

# 206
  • Sofia
как ще го няма,там си е Laughing

# 207
chocha,моля за малко инфо!Знам къде се намира,но дали работят с клиенти на дребно?И в кои дни и часове?

# 208
  • София
Не съм Чоча , но ще ти отговоря, защото честичко го посещавам - работи си като същинско като истинско магазинче с работно време май от 10.30 до 18.00 . Според мен си е предимно за клиенти на дребно  Peace

# 209
  • Sofia
chocha,моля за малко инфо!Знам къде се намира,но дали работят с клиенти на дребно?И в кои дни и часове?
работят и на дребно и на едро
Друг е въпроса,че вноса напоследък им куца и са повече парцалчета,но бодитата все още са си ок

Общи условия

Активация на акаунт