Януарски бебчета 2025

• 11 274
  • 372
  •   1
Отговори
Sparkling Heart
Heartpulse

💜Добре дошли в новата тема на Януарските бебчета 2025г.💜

Нашите бебета

Miminkaa - 17.12.2024  Flowers Hibiscus

KalinkataMalinkata - 25.12.2024  Flowers Hibiscus

Lovelysi - 27.12.2024  Flowers Hibiscus

t_doncheva - 27.12.2024  Flowers Hibiscus

deni_val - 29.12.2024  Flowers Hibiscus

mamelitka - 31.12.2024  Flowers Hibiscus

Kanine - 04.01.2025  Flowers Hibiscus

Belleelle1 - 06.01.2025  Flowers Hibiscus

Eisblume - 06.01.2025  Flowers Hibiscus

Koshnica - 06.01.2025  Flowers Hibiscus

Part_of_me - 09.01.2025  Flowers Hibiscus

Elena Toneva - 09.01.2025  Flowers Hibiscus

Nansichka - 11.01.2025  Flowers Hibiscus

ssstefanova- 13.01.2025  Flowers Hibiscus

Mariel444e- 16.01.2025  Flowers Hibiscus

Magi K.B.- 16.01.2025  Flowers Hibiscus

Daniella98- 16.01.2025  Flowers Hibiscus

@Анонимна- 17.01.2025  Flowers Hibiscus

Таня91- 17.01.2025  Flowers Hibiscus

Tennis_coach- Flowers Hibiscus
18.01.2025 - двойна радост

Mили Ванили- 19.01.2025  Flowers Hibiscus

EluK-
24.01.2025 - двойна радост Flowers Hibiscus

Иванова92- 24.01.2025  Flowers Hibiscus

Dita_87- 24.01.2025  Flowers Hibiscus

ГрейСън- 25.01.2025  Flowers Hibiscus

Galina8506/b]- 27.01.2025  Flowers Hibiscus

Aleksandra881205- 29.01.2025  Flowers Hibiscus

Daisy_D- 30.01.2025  Flowers Hibiscus

Tutifruti06- 31.01.2025  Flowers Hibiscus

Полезни линкове:Animal Hatching Chick

Калкулатор за изчисляване на майчинство
https://kik-info.com/trz/maichinstvo.php

Кърменето – Блогът на Хедра - Христина Янева IBCLC
https://xedra.wordpress.com/articles/bf/

Линк към старата ни тема:

https://m.bg-mamma.com/?topic=1724570

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 20:10 от KalinkataMalinkata

# 1
  • Варна
Записвам се с бебе Филип 30.01.2025

# 2
Добре дошла Daisy_D и жив и здрав да е Филип!

Как сте мами и бебета? В този студ успяват ли да излезете? Аз до скоро разхождах госпожицата с количката ва слънчице, но в този студ не сме излизали вече 4-5 дни..

Другата седмица ще ходим на консултация, да видим колко е пораснала. За сега държи фронта с кърменето. Някои дрешки прибрахме, та по това разбирам, че е пораснала. По този повод нещо забавно:

# 3
При нас е всеки ден за себе си. Излизахме докато беше приятно времето, последните дни изобщо не ми се излиза. Бебчо е голям, изписаха ни 3.500, вчера го мерих 4.600, а е на три седмици така че съм спокойна откъм наддаване и кърмене😅 Само, ако имаше как и спането и рефлукса да оправим щеше да е супер, но лека полека се надявам да нагодим едното и да израстем другото.🍀

# 4
Мами,имам един въпрос. Предстои ни прегледа за тазобедрената става. Не искам да го водя при лекарката,която го извършва в града,където живеем (Русе), защото от преди имам лошо мнение за нея. Дали някой може да ми препоръча лекар за прегледа някъде наблизо? Плевен,В. Търново,Варна…

# 5
Здравейте! Записвам се с бебе Константин - 17.01.2025 г.

# 6
Здравейте,  записвам се и аз с бебе Яна - 06.01. ☺️

# 7
  • Варна
Мами,имам един въпрос. Предстои ни прегледа за тазобедрената става. Не искам да го водя при лекарката,която го извършва в града,където живеем (Русе), защото от преди имам лошо мнение за нея. Дали някой може да ми препоръча лекар за прегледа някъде наблизо? Плевен,В. Търново,Варна…
И на нас ни предстои този преглед. Нашата лекарка ни препоръча д-р Стефанов, като не беше сигурна дали още прави ехограф на стави, но се обадих и се оказа че прави! В понеделник сме на преглед, става въпрос за Варна.

# 8
Здравейте, записвам се и аз с бебе Виктор - 24.01. ☺

# 9
Добре дошли на новите мами!
Момичета, носите ли бебетата в слинг или друг вид раница? На нас ни подариха Ergo baby, но моята мома нещо не го уважава и започва да се опъва като струна. Отделно на това се чудя как изобщо да я облека яка ще сме навън с този слинг, но да стигнем до там.

# 10
Момичета, носите ли бебетата в слинг или друг вид раница? На нас ни подариха Ergo baby, но моята мома нещо не го уважава и започва да се опъва като струна. Отделно на това се чудя как изобщо да я облека яка ще сме навън с този слинг, но да стигнем до там.

Ние сме с Ergobaby embrace. Само там заспива и обикалям къщата, защото иначе няма сън😅 И баткото носех в нея, после ъпгрейднах на Tula free to grow. За якето - има удължения, ако искате. Аз лично просто не закопчавах палтата и якетата. Бебето не трябва да е много дебело облечено в раницата, защото може да се изхлузи или задуши. Слагах по-дебели чорапки и обувки и ръкавички и шапка и излизаме. И вашата топлина сгрява бебчето също. Много ги ползвах, количката изобщо не я обичам, така че се надявам и с това бебе да е докато проходи носенето.😅

# 11
Благодаря ГрейСън. Значи ще съм по- настоятелна тогава. И нашето и Ergobaby embrace. Силно се надявам да свикне беба, че си е голямо удобство - hands free.

# 12

Аз излизах с малката в еластичен слинг като беше по-топло. Сега я разнасям само вкъщи. Много е удобно, а и на нея й харесва и си подремва в него.

# 13

Ние ходихме при Вълешков в Сърце и мозък в Плевен. Бяха ни го препоръчали.

# 14
  • България

Ние ходихме при Вълешков в Сърце и мозък в Плевен. Бяха ни го препоръчали.

И ние търсим доктор за същия преглед. Доволни ли бяхте? Как запазихте час и как работи - на частно или?

Общи условия

Активация на акаунт