Отговори
# 195
Благодаря на всички за хубавите и мили думи! Heart Eyes  bouquet

А в нашето АГ неискаха да ме изпишат без да кажа при кой ПЕДИАТЪР,не GP ще бъде детето.И  тогава кой ти е мислел за такова нещо,никой не ме предупреди,че трябва да се уговоря с такъв ,че с 300 зора ме изписаха.Понеже нашите тука са едниииииииии искат предварителна уговорка с родителите,нямали места вече и всевъзможни неща ще измислят ,за да не те вземат.Друг е въпроса,че той е педиатър,ама повечето му пациенти са пенсионери.Е питам аз как ще се оправим ние в тоя АБСУРДИСТАН?Та сега пак съм в чуденка кой ще ми запише детето като никой неиска да приема нови newsm78?
Когато едното дете е записано при лекар не може да ти откаже да запише и другото Peace

# 196
  • София/Търново
Това за името и на нас ни е зор... по-скоро таткото, който си настоява на неговото, а не иска компромис, а аз още нямам силен фаворит.

И да взема да попитам: как се стерилизира помпа за кърма. Не става за микровълнова-там са ясни нещата. Че тоя накрайник ми взе акъла  ooooh!

Иначе бяхме на тонове-казват всичко наред, но лекарката каза, че ще изкарам до термин: шийката ми била здрава, но затова пък водите са намалели, калцирала се е плацентата и той е послязъл. Чудя се и аз какво ще стане накрая  #Crazy А изследванията излизат утре. Този път микробиологията няма да е съвършено чиста /имах някакво течение няколко дни, мислех, че е тапата, но щом не е тя, някоя гадинка се  е появила.../, а и желязото няма да се е качило много-точно ще се разбере дали Сорбифера по 2-3 на ден дава резултат  Twisted Evil

# 197
Това за името и на нас ни е зор... по-скоро таткото, който си настоява на неговото, а не иска компромис, а аз още нямам силен фаворит.

И да взема да попитам: как се стерилизира помпа за кърма. Не става за микровълнова-там са ясни нещата. Че тоя накрайник ми взе акъла  ooooh!
Каква ти е помпата?Аз моята я стерилизирах в тенджерката на котлона ако нямаш стерилизатор.Само че я разглоби хубаво да не прецакаш някоя част Peace

# 198
Гери,ама сега дъщеря ми е при нашето джи пи,а те искат педиатър в родилния.Неможело при  джи пи то да си запиша бебето.Това имах предвид

# 199
  • София
На мен пък Еди  ми звучи малко гейско.  Rolling Eyes

Бебочка, нали няма да изчезваш повече така? Ще ни удостоиш ли с някоя друга сватбена снимка?
Тия в Шейново са големи лумпели, как ще те оставят цял месец с кофти резултати без да ти изпишат нещо  #2gunfire  

Мими от ВАРНА, честита годишнина! Да се обичате все така през годините!

Еос, защо да не става да се стерилизира помпата в микровълновата? Аз точно така мисля да я стерилизирам моята  newsm78

# 200
И аз се чудих за стерилизирането на помпата  newsm78 а ако имам стерилизатор за микровълнова на Авент и помпата ми е на Авент, мога ли аджеба да я стерилизирам така?
Аз понеже още не съм я разопаковала, да не би да има метални части някъде и затова да не може в микровълнова?
Така или иначе, в началото в родилното ще я ползвам само за да тръгне кърмата ако има проблем, защото там няма как да я стерилизирам...  Tired

# 201
  • София/Търново
http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=748

Ами в упътването пише, че не става за микровълнова...

Elichka_mama, просто си прочети упътването или виж в нета, ако е с найлона отгоре още.

# 202
ми не знам  newsm78 моята е такава http://family-bg.com/prX_1236.htm
трябва да я разопаковам и да прочета Simple Smile
"Серията VIA е подходяща както за всякакъв вид стерилизация, така и за микровълнова (фурна) и съдомиялна машина. Капачките и адапторите са произведени за многократна употреба."...

# 203
mylili ще кача снимки, те са общо 4 със съмнително качество Laughing
Аз не съм купувала помпа за кърма, до Шейново има една аптека, ако имам нужда ще си купя като родя, казаха ми че просто  няма смисъл, защото не се знае дали ще кърмиш. Не съм избирала педиатър още, нещо се мотам и ми едно замаяно нищо не ми се прави.
8Eos8 мисля, че няма проблем да я извариш в тенджерка тази помпа, както казва Гери, а има и едни чудни кани дето правят водата гореща за нула време, силно ми препоръчаха такава да си купя, много била полезна Hug Термокани се казват де, да се поправя. Сестра ми храни племенничката ми с адаптирано мляко, защото няма кърма и ми каза обезателно да си купя термокана, други две мами -  приятелки също ме посъветваха и сега ще ходя в неделя то технополиса да си купя таквоз технологично чудо Crazy Wink
Мацки много сте готини с тия кореми бе Wink сега разглеждам снимките, няма ли някой да ходи по лекцийки, та да се намъкна и аз в групата Party

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 14:18 от bebo4ka

# 204
  • София/Търново
Серията VIA е подходяща както за всякакъв вид стерилизация, така и за микровълнова (фурна) и съдомиялна машина...
Моля, следвайте инструкциите...

Горе-долу ти се решава проблема.

Аз ще се пека на котлона, стига да разбера какво да правя, че нямам идея...

# 205
Мисълта ми е че има метална пластинка в помпата там където се натиска ако можеш да я разглобиш и да я пъхнеш без ръчката(надявам се ме разбра Embarassed)В упътването трябва да пише как се разглобява и кое може в микрото Peace

# 206
Аз си поспах хубаво, хапнах си и сега се каня да изгладя бебешките дрешки  1ironing

mimi_ic, Честита годишнина! Желая ти цял живот да се обичате все така силно и да получите много радости от дечицата си!   bouquet

feel_u, въпросът с имената и при нас все още не е решен, но и при нас много имена отпаднаха, защото не си пасват с фамилията ни. Филип и на мен ми харесва, но наистина на единствения Филип, който познавам му викаха Фильо  Crazy Друго предложение от мен е Деян.  Peace

За педиатрите
- първоначално и аз си бях намислила да запишем бебето при нашето Джипи, защото съм много доволна от нея, антибиотици почти не изписва (само в много краен случай, всичко, което предписва е на билкова основа и е много внимателна). Но като споделих с нея самата намеренията си тя самата ме посъветва да си запиша детето при педиатър,пък при нея вече след като стане на 4 г. Така, че ще записвам бебка при педиатър  Peace

# 207
Аз приключих с гладенето за днес и наредих гардероба на беба и батко GrinningОстава ми още един простор и приключвам вече и багажа е стегнат само остава да чакаме.Да ми стискате палци утре от 9.45 съм на ЖК Simple Smile

# 208
  • София
Здравейте!

Честит рожден ден на Шарийз и честита годишнина на Мими. Весел празник!  bouquet

Аз също съм много доволна от памперсите на Памперс. Но в началото не ви съветвам да взимате от серията Sleep'n play, защото в тях няма гел, а за често пишкащи бебета това е важно.

Помпите на Авент могат да се стерилизират и в МВ и в тенджера. За другите не знам, но предполагам, че важи същото.

Педиатър си имаме от каката и поне това няма да мисля.

Ще ходи ли някой на лекцията утре????

С предишната бременност не са ми правили запис на тоновете последните седмици. Сега май ще правим. То си зависи от лекаря, който ни следи.

# 209
Здравейте,
преди малко писах ли писах и накрая не знам какво направих, ама изгубих всичко, та сега малко по-набързо.
Много ми стана приятно, че харесахте покупките ми. След като вчера направих обстоен оглед на количката мога да кажа, че съм възхитена. Закачалки за бебешки дрешки съм виждала в някои магазини, но не помня точно къде, а нашите са отпреди 2-3 години, когато си имахме магазин за бебешки и детски стоки във Видин (само дето не ни потръгна и го затворихме), тогава ги купихме от Илиянци, мисля някъде от 3-та база, от магазин за манекени, закачалки щендери и др. подобни.

Честит рожден ден на Шарийз newsm59
Честита годишнина на Мими  1dating
Добре дошла на новата мама

А сетих се и още нещо, някой беше писал за доктор дето изродил седалищно бебче, та къде работи и как се казва този човек? Ние сме си седалищно още от 5-ти месец, все в една и съща поза - гръбчето е отдясно крачетата са вирнати нагоре. Дано се обърне, но знам ли.

Е аз да приклячвам, че да не стана досадна, пък и ми е доста трудно да вися пред компютъра вече - задъхвам се и прочее неудобства.

Общи условия

Активация на акаунт