ДЕКЕМВРИ - №87

• 12 021
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
  • СОФИЯ
И една малка почерпка от нас,че днес Марти става на 9 месеца.

Честити месечинки на Алекс,Лъчезар ,Джорди и ВИКИ!

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 15:34 от Галчоо

# 256
Да не сте се наговорили по срещи да ходят само отслабналите? Направо ви завиждам, и за срещите, и за килограмите! Аз се радвам, че нашият кантар най-после започна да ме показва, че съм нормална, а не пълна като преди. Обаче, идва зима и подозирам, че няма да показва това още дълго. Децата са страхотни!!!
Честит празник на всички, които имат повод днес, хубаво да си изкарате, въпреки лошото време!
Мацата, в къщи все още е доста топло, но като е по-студено включвам една духаща печка за 15 мин и в стаята става идеално за къпане. На мен също ми е по-удобно да къпя Анита в стаята, в банята ще започна да я слагам по-натам. Деян до сега го къпя седнал в същото анатомично корито като нейното, поставено вътре във ваната и ми е много удобно.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 15:48 от MarinaZh

# 257
  • София
Марина, мерси за отговора   bouquet

# 258
  • София
  bouquet Честит празник на порастналите дечица!!!

Маце, аз имам друг проблем. Като е хладно и Нина спи като къпана. Нито се буди  нито играе казачок върху нас ( отказва отново да си спи в леглото - в криза сме някаква   Crossing Arms ).  Как ще я караме зимъска направо незнам - сигурно ще спим в различни стаи  newsm78 . Аз с парно - тя без..

# 259
  • София
Честито на месечинките Hug

Аз моя Фил го къпя в мивката направо, както малката Муниека...така ми е удобно, а и става супер бързо. Търгам го под чешмата и хоп хоп, за нула време.

# 260
  • София
В този  ред на мисли поздрав най-сърдечен от Нинка...

# 261
Katiusha,да нацелуваш и намачкаш сладичката,пухкава Нинка от мен.Kрасавица. Hug

# 262
 Като е хладно и Нина спи като къпана. Нито се буди  нито играе казачок върху нас
Ей така са и двете ни деца- както ги сложим, така си остават, спят завити до брадичките. Иначе по цели нощи само завиваме. А Нинка е супер на тези снимки, малко дяволче  Grinning.
Калина я къпя в банята под душа почти откак е родена. Имам обаче нужда от помощ- мъж ми асистира с хавлията. И дори да е по- хладно в коридора например, като е увита в хавлията и гушната- няма проблем.

# 263
И в  нас за сега е топло. Къпя сама в банята. Слагам столчето във ваната и за 2мин (няма и толкова) е готова, увивам я в хавлията и я нося в детската на леглото, и за още 1-2мин е облечена Simple Smile Та не ме притесняват в момента темп. Ако падне под 22-21, тогава ще пускам духалка. Но гледам да не я изнежвам като цяло.
Юлето и тя се буди нощем и се мята като риба на сухо. Ама не иска да си спи в кошарата, та и ние така спим на края на спалнята, ама не сме слабички Simple Smile
За срещичка - навита съм, като знам, че после ще е само работа.... Айде, и този път още повече да се съберем. А МОЛ-а е много подходящо място (чак не очаквах).

# 264
Калина не трае никакви завивки и се чудя зимата какво ще я правя, ще я мъча с торби, а като спи при нас по някое време я намирам разположена напречно с главата към мен а краката в гърба на мъжа ми, яко въртене пада!

Аз отскоро къпя Калина в коритото й в банята, после я увивам в хавлията и бързо в стаята. Днес включих малко духалката докато я обличах, а в банята действаме бързо и не мисля че й е студено.

Голям сладур е Нинката Simple Smile

# 265
  • Sofia
Яни , не губи надежда! Наистина се случват чудеса! Даваме ти цялата си положителна енергия и подкрепа  Hug
Снимките са много хубави, 100 пъти ги разгледах. Ако срещата е другата седмица ние по всяка вероятност няма да успеем да се присъедим  Sad Мисля да се занеса малко на Пловдив-а, че мъжо ще ми се разсърди вече  Wink
Ходихме по лекари днес - 8.090 / 69 см., здрава е вече, няма остатъци от бронхиолита , слава Богу.
Е, за пореден път ми се караха за храната на Мони и в този ред на мисли да попитам давали ли сте черен дроб и риба? Само Муни си спомням, че беше давала риба на Мария. Аз рибешки пюрета съм виждала, но черен дроб ... на коя марка има?
И друго, от едно известно време съм се замислила да посъбера на Моника малките дрехи (които не са никак малко вече) и да ги занеса някъде, в някой дом ли ... и аз не знам къде, но определено не ми се иска да ги оставям до кофите и мърлявите циганета (малко дискриминация, сори) да се обличат с тях. Мислили ли сте какво да правите?

А докато си пиша километричния пост, малката разбойничка отворила една кутия с шоколадови пури и в момента, в който се обръщам виждам как си засилва една към устата   #Crazy

И последно да питам , вие какво кисело мляко давате?

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 266
До кофите не ги оставяй, Шантал, защото може никой да не ги вземе и да се изхвърлят. Аз ги нося нашите дрешки на село, които са 2-3 пъти обличани и са останали нови, пазя за братовчедка ми /ако евентуално им се получи скоро/. Другите ги давам точно на циганета, защото ми е жал да ги хвърля, здрави са, срам ме е да ги предложа на друг, за да не се обиди, а на тях знам, че ще са им от голяма полза. Имаме си 2-3 жени, които са свстни, работливи, чисти и сърдечни, имат малки дечица и като ги срещне майка ми, сама ги вика като имаме нещо за даване. Аз съм имала и в работата колеги цигани и нямам нищо  против тях, стига да са свестни. Пък дали българче ще ги носи или циганче, нямам претенции, приятно ми е да зарадват някой.
И аз още не съм дала риба на Анита, а дроб до ден днешен Деян не е опитвал.

# 267
  • София
В Продавалника има тема "Благотворителност", където може да ги обяите за подаряване, ако не ви се занимава с продажба. Може да им вземете някаква символична цена, че да не е без хич, а да купите нещо друго. Но дори и да н продавате, там има доста жени, които с радост биха приели. И във форума има теми, където се събират нещата за тези, които нямат достатъчно средства да купят.

На цигани не ща да давам нищо. Бях изнасяла преди така моите неща. Подредени, сгънати, в плик, че ако не вършат всичките неща работа на намерилия, та да занесе там където живее и за другите. Но онова ще изрови всичко, ще разхвърли, ще разгледа (че и с претенции) и ще захвърли пак без да ги прибере дори. Мърлява работа. За тях само най-непотребните парцали вече изнасям. Ще прощавате.

# 268
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ и ЧЕСТИТО на месечинковците.
Иве за беса - много помага чай от маточина - има успокоителен ефект, но чак след 3 - 4 дни. Аз давах преди по една с.л. запарена в чаша вода.
Маце - и ние се къпем на бързо в банята, но си мисля, че водата като е толкова топла всичко е наред. Иначе все още не отоплявам никъде. Дават ги другата седмица пак страшни жеги.
Шанталче - аз дрехите на мъниците - дето са най - малките ще ги давам в родилния дом в Пловдив. Там не ти искат дрехи за детето ако не си носиш, но за съжаление понеже са все подарени и са предимно по - големки. А и да ти кажа сега с НАско лежах с една българка, която имаше само една жилетка на гърба си и една хавлия. Това и беше целия багаж - завиваше малката си с хавлията. А за късмет - два дни пералното нещо не работеше и й бяха дали само летни дрешки. Ужас Ви казвам - така ми стана жал за нея и детето - дадох и нашите одеалца - та хлапето се наспа на топло, а на нас мъжо ни донесе други. Та там ще ги занеса - дори да се изкрадат - все малки бебчета ще ги носят.
Айде целувки и лека нощ.

# 269
Първо с малко закъснение Честит Имен ден на всички, които са празнували имен ден вчера!

Малката муцуна го къпем в банята още от самото начало, не ми се носи до стаята, а и в банята си плиска на воля. Зимата съм включвала духалка за малко, но сега е още приятна температурата, за да пускам.

Шантал черен дроб има на Семпер, но той е със сметанов сос. На Крис му хареса и го яде.

Общи условия

Активация на акаунт