КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 40

• 23 374
  • 600
  •   1
Отговори
# 480
Да доколкото разбрах и на Дидиа същото е завършила ама и тя много много не работи по специалността.
На Калина тайната й мисъл е после да запише магистратура журналистика.
Тя беше и такава паралелка в Априловска гимназия.

# 481

Здравейте,бабки сладки!!!!

Благодаря от сърце на всички за пожеланията    Hug Hug Hug
  Днес пристигнахме,малко ще постоим този път,защото Анжела тръгва на ясла на 23-ти и имаме само няколко дни  Rolling Eyes

# 482
  • София
    Ехо, ей ме и мен пак!Одеве, веднага след като писах тръгнахме за Пирогов, защото Криси все повече куцаше и вече не искаше да си стъпи на крачето.Направиха му снимка, нищо му нямаше, но казаха, че е от инфекцията и температурата.Казаха и сливиците да махаме възможно най-скоро, че инфекцията го удряла в  ставите.

Здравей Мел и Анджито, добре дошла! Приятно прекарване при мама!

# 483
  • в малка спретната къщурка
Какъв дъжд,изпратете насам.Молим се за капка поне.Навсякъде вали,само при мен не.
Мел,добре дошла.Честита ти ученичка ! Радвайте мама,дори и за малко да е.
Шпунц,ти на селски фитнес си била днес.
Тайне,често ли боледува от сливици,че е чак наложително да се махат #Crazy
Танита,да идваме ли на апетитка Laughing

Деси това е за разведряване.Убедихме се,че ти не си истински Габровец.

Габровец телефонирал на приятел.
- Свободен ли си днес?
- Да.
- Утре на обяд?
- Свободен съм.
- А в други ден?
- Не, защо питаш?
- Исках да те поканя на обяд.

# 484
  • София
  Фурийче, те още зимата бяха казали да ги махаме, но дъщерята я е страх. Цяла зима си беше болен, хремав и на антибиотици. Лятото изкара без да боледува. Но ето сега пак започва. Мойте и трите бяха все болни до изваждането на сливиците, след изваждането все едно с нож отсякохме болестите.

# 485
  • София
Тайне потърсете и друго мнение,най вечеУНГ.
 Мел при мама е най добре,как е Анджела?
 Фурийче тук си вали стабилно и утре ще е при вас. Фитнеса бе слаб ,че много кално,но поне и на цветята обърнах внимание,изрязах прецъфтелите. Тази година се родиха домати и пиперки,а съм ги гледала от дъжд на вятър,но кога е казано ,че ще има дал Господ,не че няма да си купуваме пак зеленчуци,но поне сега да има да си откъснем. Лютеница няма да правя,ще купувам най различни,нямам време сега.

# 486
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Момичета не съм ви чела признавам.  Embarassed
Само за внука на Тана раздрах. Peace
Тайне бързо възстановяване и да оправяте детенце.  Heart Eyes

Ние с Краско отиваме да чакаме дедко.  Laughing
Дядо , щял да му донесе джип , само че забележете голям и истински. И не какъв да е , а Хонда.  Joy Joy Joy Само дето деди не е предвидил такъв свръх багаж.  hahaha
Дай боже и такъв джип да купи на детенце.  Peace

За сега лека вечер , много цунки и гушки от мен.  Hug  Heart Eyes Hug  Heart Eyes Hug  Heart Eyes
Ще се включвам като мога , а и да дам инфо за Витоша.  Peace

# 487
  • София
Тук съм, чета ви. Докараха пералнята на квартирнтките, сега остава да изкарат старата и да си я монтират. От мене толкова. На връщане от Лозенец видях Ани пред салона - навирила цигарата. Направо като ванекен на Булгартабак. Сега дремя пред комп.
Тайне, и Ани беше все болна и с антибиотици. Сливиците ги махнахме на 5 год. и по-малко боледуваше. Но всички болести спряха като тръгна на училище. Обяснявам си го, че в градината ги събличаха за следобеден сън, после докато се облече/тя е много бавна/ и настиваше.  След като махнахме сливиците от УНГ поръчаха есенно време да и слагаме ваксина против грип. До преди 2-3 год. слагах, после тя отказа.
Жабке, за Хондата - ако не е предвиден свръхбагаж деди може и от София да я купи/парите не тежат/.
Приятно посрещане на гостите. Да кацнат леко.
 Ани снощи каза, че са имали много въздушни ями и много твърдо кацане. Пътниците се притеснили и препотили, само на нея и било забавно.  И аз така бях като стюардеса - умирах си за турболенция и единствена обдлужвах салона. Колежките сядаха и се вързваха и ме пращаха при пътниците като най-малка.

# 488
  • в малка спретната къщурка
Шпунц,дано така да стане.Ще чакаме до утре.
Жабче,ще се овързваме яко Joy
Тайна,щом е така трябва да се махат.Аз по същия начин боледувах до 4-ти клас и когато започнаха да ми се схващат краката,нашите се решиха и ги извадихме.С дъщеря ми беше същото,но тя разви синузит и на 5 години беше ги извадихме и трите.Слава на Бога и на лекаря след това настъпи обрат.Към добро,без антибиотици всеки месец.

# 489
  • София
  Благодаря момичета, за съветите!

Шпунц двама УНГ бяха казали да се махат.На него и лицето му се изтегли, защото диша през устата.

Фурийка, аз исках още пролетта да ги махнем ,но дъщерята я е страх, а нейния страх ето до къде води.

Айша, аз само на сина ги махнах на 6, на другите по рано , но всичките все си бяха с ангини докато не ги махнахме.После край. Понякога сливиците играят роля на "охрана" и задържат разни микроби там, но щом вече не предпазват, а разболяват  трябва да се махат.

Лека вечер Ви пожелавам, отивам да гледам телевизия!

# 490
Да се включа и аз.
Къде го този дъжд - тук във Варна само вятър, много силен.
Мойто диване излезе на разходка и аз се тупнах.

Здравей Мел, доведе радост на баба Янчи
Яжка  Hug дръж здраво кръвното не му се дадай, и утре цял ден да си гушкаш слънчицето.
Тайне, да оздравява по-бързо дечко, пие ли антибиотик,
задължително ли трябва да му махат сливиците, малък е, дали няма да го израсте?
Зиче, как е Вики днес - нямат ли край тия болести при децата  Praynig
Мими, обадиха ли се младите, как са пристигнали?
Жабче, да стягаме ли коланите? Да си напрегръщаш дедкото...
Деси, кога каца Кали?
И на всички много  Hug Hug Hug и Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 13 сеп 2008, 20:07 от Dobitu

# 491
Голям дъжд плющи тук.Дано поспре малко .
Доби ,
каца в 4 без 10

# 492
Ееее, Деси, дано да спре дъжда при вас,
да пътувате спокойно!

# 493
Здравейте момичета!

Мими, Дидия, Фурийче, приключих с апетитката! Две дози направихме- 37 буркана от мед/по 400гр/ и 16 компотени /800гр/ затворихме.Дядо Стефчо в момента ги заварява.  Аз друго не правя- никакви туршии, освен кисело зеле. Стана много вкусна, идвайте! Има и от готовите кюфтета- само бира ще купя!  Ха, ха, хааа...
Арита, много са хубави децата ти! Живи и здрави да са!
Диди,Римар, Деси,Фурийче, разкошни вицове- смях се на глас на тоалетната хартия! Аз май повече от кръста нагоре съм се търкала с нея! Хи,хи, хииии...
Мими, безпроблемно пътуване не децата ти!
Янче, какви са тези шницели бе, стават ли за пред гости, че и много бройки- имам кайма ще взема утре да ги направя!
Мел, добре дошла, при мама си е най-добре!

Деси, дойде и този ден да посрещаш миличка! Да ти е жива, здрава и разумна щерката!

# 494
  • София
Тука мина и отмина. Вече не вали.
Деси, още малко остава и ще пристигне.
Дечицата свалиха ли температурата. Дано се оправят по-бързо. Стига с тия вируси вече.
Жабче, хвана ли те треската?! Още малко остана и ще се видите.
Танита вече е направила апетитката, което ме връща в разни спомени по времето, когато и аз с майка ми правехме.
Ако някой съм изпуснала-да не се сърди, не е нарочно  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт