КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 40

• 23 265
  • 600
  •   1
Отговори
# 360
  • Видин
     Жаки,когато имам слагам сметана,ама съм една когато почна да готвя тогава се сещам и понякога го правя само с топено сирене.
И аз си мислех за топеното сиренце, може довечера да пробвам...

# 361
Наборе,кО праЙш? Още малко и ще си ходиш,а?  Hug Hug Hug Hug Hug

# 362
  • Видин
Мастерче, нещо ми е тъпо днес следобяд... Rolling Eyes
В 17,30 си бия чуковете и ще ходя да купувам продуктите да правя твоята манджа Simple Smile
А ти? В момента имаш малко свобоно временце ли? Wink

# 363
Мастерче, нещо ми е тъпо днес следобяд... Rolling Eyes
В 17,30 си бия чуковете и ще ходя да купувам продуктите да правя твоята манджа Simple Smile
А ти? В момента имаш малко свобоно временце ли? Wink
Ами колегата работи в момента с ученика,а аз естествено - ТУК  hahaha hahaha hahaha

Няма да ти е тъпо....Ааааа,не така! Не сме се разбирали да ти е тъпо...  Hug Hug Hug Hug
И не се казва "да си бия чуковете",а "да си бия камшика"  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha или "паля джапанките".....Ама чукове...много болезнено звучи бе  Shocked  Joy Joy Joy Joy Joy

Альоу......друсам клона,дано някой да падне тука  Joy Joy Joy Joy

# 364
  • София
       Хоп! Вече съм тук,за тази седмица стига.Сега ще готвя пълнени чушки.
Но лошото е,че си размръзнах 1 тарелка кайма на Тандем-400гр,а трябва да сготвя само 4-5 чушки.Само Жоро яде готвено и се мръщи,ако му го сервирам втори път. А аз не обичам да се мотая в кухнята за 5 чушки.А и размръзналата кайма трябва пак да замръзвам.
      После ще продължавам чистенето на гардероба.Извлякла съм всичко върху спалнята и обличам всичко наред-което ми е голямо-настрана,а останалите подреждам.Почти към края съм-останаха ми само връхните дрехи
      Хайде,по-късно ще пиша пак.

Мастерче,ти ли друсна клончето,та паднах пишейки?

# 365
  • Кубрат/ Пишурка

Диде,ти да не се засегна за прическата?Аз го казах,щото преди Балани се канеше нещо да я понамаляваш.Пък пусни я малко,бе (пак акъл давам! hahaha)
И май твоят начин на пилешкото е най-удачен,че всичко е на куп!

# 366
Привет и аз съм тук и разпускам.
Стаята в училище е готова, с подготвени комплекти учебници,украсена .
Това е засега.
Сега вече мога да се разкрасявам и да си обърна внимание и на мен.
Добре,че е петък и може да разпуснем.

# 367
  • Видин
И не се казва "да си бия чуковете",а "да си бия камшика"  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha или "паля джапанките".....Ама чукове...много болезнено звучи бе  Shocked  Joy Joy Joy Joy Joy

Добре де, паля си джапаките тогава...и за лЯб.. Joy Joy Joy

Хахаха, клона се раздруса и изпопадахте при нас  Mr. Green Hug

Деси, браво!Сега само чакаме 15-ти Peace Ти кой клас ще водиш?

# 368
  • София
     Забравих да кажа,че аз гласувам с две ръце за готварски линк в началото.Нали знаете,че събирам рецепти за спомен от вас.Та-чакам...Е,и аз ще дам нещичко!

# 369

Добре де, паля си джапаките тогава...и за лЯб.. Joy Joy Joy

Хахаха, клона се раздруса и изпопадахте при нас  Mr. Green Hug
Ха такачка....

Мастерче,ти ли друсна клончето,та паднах пишейки?

Се муа мадам...  Laughing Laughing Laughing Демек - АЗ  Joy Joy Joy Joy
Ми аз такива ще ги свърша....Друго не моЙш очаква от моЙта особа....

# 370
Жаки,
абитуриенти сме ІV клас.
А са страхотни деца,огън ,нямам думи.

# 371
  • София

Приятен уикенд момичета!
Аз не знам на къде ще поема,че ме дърпат на много места...

# 372
 Мастерсчеееее,  Hug! Ето ме за кратко, само взех бърз душ след обиколка на бегом из София по задачи и отивам да взема Емичка, после пък с нея ще ходим при  нейната Леля Дока/ джипито й с няколко въпроса/, сетне разходка, вечеря, къпане, приспиване/уау! ако пак ревне"Искаа мама!!!!!!!!!!!"/и както снощи няма да ми остане време дори новините да погледна, остави да повторя! Но пък ангажиментът и запълването на времето си заслужават всяка минимална част от седундата, нали съм с малкото си съкровище!
  bouquet  bouquet  bouquet за рецептата, обещах още в неделя да я направя, утре няма да имам време! Звучи мнооооого вкусно, за това още  и още  благодаря Hug! Виж как се хареса на всички, които я прочетоха -хем бързо, хем вкусно!
Шпунц, скоро, скоро ще я покажа Ема, само майка й най-после да намери време да ми покаже и повтори как става! Че се виждаме все за кратко, Емичка ни обсебва и това е най-нормално, а за обучението ми време  не остава. Но като се върнат със зетя довечера вече/ дано!/ ще я накарам да покаже, повтори и да сложа и снимките, които направих вчера на срещата ни.
Отивам да взема Емка от яслата, но се радвам, че пак ви четох и бях с вас Hug Hug Hug!
Жаки, недей, бе, душко, не се поддавай на това тъпо настроение, иначе ще те пребори, а това няма да го допуснем, я виж колко ни е весела темичката и колко всички са готини! Я хайде, горе главата, т. е. настроението! След лошото винаги идва доброто и тогава можем да го оценим подобаващо!
Еееееееееее, не, това за пръв път ми се случва цели 8 нови отговора, докато писах hahaha hahaha hahaha hahaha
Багам, нямам време да ги изчета, по-късно!
Ема вече ме чака!

# 373
Арита,  Hug Hug Hug Hug Hug
 Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush
Дано да ви допадне,че да не ме биете после  Flutter Flutter Flutter Flutter

# 374
Здравейте мили момичета.
Толково много сте писали но после ще ви чета.
Мастерче тази вкусотия е любимата на цялата ни къща.
Даже снощи беше за вечеря.
Бързо, лесно, вкусно.
Не знам при вас как е но тук е много горещо.
Една разхладителна почерпка от мен за всички от КГБ.

На снимките от срещата сте много хубави всички.
С някой вече сме се виждали на живо но искам всички да ви видя.
Дано някога стане.

Общи условия

Активация на акаунт