72-ра Американска тема

• 18 349
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Да ви се похваля, днеска купихме оградата!

Честита оргада! Каква порода ще е мъникът?

# 166
Ива, можеш ли да напишеш тук как можем да си поръчаме снимки? Аз също си харесах нещо.С цялото си сърце ти пожелавам скоро да се оправят при теб нещата! Peace

Хиър- голдън ретривър.  Wink

# 167
Ива,
Поздравления за смелостта и куража.
Чудесна галерия. Присъединявам се към Мисис към думите, че това е изключително благороден начин за набиране на средства. Искам да поръчам две снимки, моля те, пиши как точно мога да ги заплатя и получа.
Поздрави, и дано се включваш и по други теми.

# 168
Ива, благодаря за включването. Писах ти на посочения от Rossie имейл. Погледни го, когато можеш.
G

# 169
Ива, поздравявам те за смелостта ти да продължаваш да се бориш и да не се предаваш.
И аз писах мейл, надявам се да го прочетеш.
Успех, вярвам че ще оздравееш!

# 170
Ива, много съжалявам и дано всичко се оправи. Питам се дали има начин да сложиш по-официална информация на твоя сайт защото така повече хора ще откликнат. Така аз нищо не откривам на Гоогле... Може би не знам как да търся.

# 171
Ива - поздравявам те за куража, ще пиша на лични, но бих искала не само за мен да напишеш тук кой е предпочитания от теб начин за контакт (говорих с приятели и съм им обещала повече инфо)... и тъй като сме почти съседи ме имай предвид в случай, че мога да помогна и по друг начин!

# 172
Ива, и аз ти пожелавам скоро болестта да е само лош спомен. Имаш невероятен дух и кураж!
Също си харесах от снимките ти и чакам да ни кажеш как да се свържем, поръчаме и платим за тях.

Сили и много успех с лечението ти пожелавам!  bouquet

# 173
Zdraveite, mili BG Mammi!

Blagodarya na vsichki za toplite dymi i hybavite pojelania! Dano! Trognata sam ot vasheto razbirane i jelanie za pomosht!

Mnogo jeleshti da kupiat fotografii me pitaha kak tochno da vliazat vav vrazka s men i da napravyat porachka. Moyat email e iva@post.harvard.edu (koito ot svoya strana shte preprati na iva_tsekova@yahoo.com). Mojete sashto da mi zvanite na mobilnia mi tel (617) 417-7267. Shte se radvam da otgovoria na vsiakakvi vaprosi onosno snimkite, ako imate takiva. Oshte vednaj, web-addressat na photoalbuma e:

https://http://ivatsekova.jalbum.net/Bulgaria

Oficialna stranishka s apel za darenia v momenta se podgotvia s pomoshtta na edna moya poznata (az niamam sili da stoya pred komputar tolkova vreme) i shte bade kato pod-stranichka ot www.bgfocus.com (websaita na bulgarite v Boston). Shte ya pratia, vednaga shtom e gotova.

Oshte ne sam okrila kak da prikacha fail kum saobshtenieto si tyk (vazmojno li e izobshto??), i me e yad, inache shtyah da post-na moya snimka i dokument ot lekuvashtia mi lekar Dr. Antin ot Dana-Farber Cancer Institute.

Sashto mnogo vajno - ako imate poznati, koito ne dai si boje, se gotviat da minat prez Bone-Marrow Transplant (BMT) ili ne dai si boje sa v Bulgaria i tarsiat informacia za razlichni svetovni transplant centers i sabirat sredstva za BMT - shte se radvam, ako moga da pomogna s nyakakva informacia i da spodelia opita si. S maika v momenta sme kato bykvalno kato enciklopedichna biblioteka na tazi tema, sabrali sme tolkova mnogo materiali za absolutno vseki aspect na processa plus celia ni snimkov material ot bolnicata. Kogato vsichko se opravi, shte go varnem obratno v Bulgaria (Plovdiv) i dano da pomogne na drygi hora, koito shte minat po sashtite stapki.

Do skoro! Iva

# 174
Oshte ne sam okrila kak da prikacha fail kum saobshtenieto si tyk (vazmojno li e izobshto??), i me e yad, inache shtyah da post-na moya snimka i dokument ot lekuvashtia mi lekar Dr. Antin ot Dana-Farber Cancer Institute.

Ива, тук не могат да се прикачват файлове и снимки. Трябва да го направиш на външен сайт и тук само да сложиш линк.

Кураж и борбеност не ти липсват, но ти пожелавам още от тях, за да ти достигнат до края! Flowers Four Leaf Clover

# 175
  • У дома
Ива, кураж и сили и от мен!!!  Аз също си харесах нещо, а и имейли ще поразпратя днес.

Дами, снощи съм плакала като гледах Опра - много е страшно положението с т. нар. чайлд предетърс. Който иска да даде едно рамо на борбата с тези изверги може да погледне тук - http://www.oprah.com/article/oprahshow/20080911_tows_predators

# 176
Ива ((((прегръдки)))) желая то скорошен щаслив край!
Ако искаш ми прати документите  на мен и аз ще ги прикача тук та всички да видят щом това ти е желанието-ще ти пратя Емайл на лични.

Аталанта....не понасям точно тези шоута защото кръвта ми кипи ,но това е положението...трябва да гледаме и да се образоваме ,Опра винаги се е опитвала да се бори серщу тези изверги...дано успее да промени закона.

# 177
Вики, благодаря за инфото за Вегас. И моите проучвания показват, че не е място за малко дете...  Няма да мъча детето.

А чухте ли, че в момента разследват машиниста на влака, който катастрофира около ЛА? Подозират, че е "текствал"....   

# 178
Пикси, видях в новините, да. Не се изненадвам, човешка грешка с огромни последици.

Мен повече ме занимава въпроса какво следва след фалита на Леймън Брадърс..  Meryll Lynch беше огромна изненада за мен, носят се слухове за AIG също.. Какво ли ни чака?

# 179

Мен повече ме занимава въпроса какво следва след фалита на Леймън Брадърс.. 

И мен. Мъчно ми е за хора, които си губят работата. Това е най-големият фалит въобще някога.

Общи условия

Активация на акаунт