Къде спортуват нашите деца?

• 259 359
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Русе
  За русенци,по случай утрешния ден на спорта
www.ruseinfo.net/news_89421.html

# 1 396
  • Варна
Много добър избор на спорт. Моят син тренира фехтовка, но във Варна. Клуб София има добро име в този спорт.
[/quote]
Би ли дала малко повече информация.Къде тренира и каква е таксата?Благодаря предварително!
[/quote]Залата се намира на техникумите на гърба на зала  "Локомотив". Клуба се казва Черно море 69. ето  сайта на клуба http://chernomore69.blogspot.com/p/69.html .Там са посочени телефони за контакт с треньорите.  Вчера се завърнаха от републиканско първенство за кадети и донесоха 4 индивидулни и 2 отборни медала.Клуба е по фехтовка и модерен петобой.

# 1 397
Благодаря ти много dili-mili

# 1 398
Сестра ми тръгва от 1-ви юни на бокс. Сигурно ви звучи страшно, аз макар и да съм фен на бокса (гледам мачове, но с мъже), също бях скептична. После говорих с треньорката и си изясних нещата, като например, че няма да я бият по главата или подобни, по-скоро ще учи рефлекси, някои удари, но в никакъв случай няма да е тренировка като за професионален бокс. Оказа се, че ще бъде много полезно и за самозащита, а и най-вече в нашия случай - за отслабване. Тя е пълничка, а тези тренировки са в голяма степен физическа подготовка - упражнения, тичане, скачане на въже, коремни преси.

# 1 399
sina mi iska da trenira koloezdene no v tara zagora kade......pomognete!!!!!!!!! Confused

# 1 400
Много добър избор на спорт. Моят син тренира фехтовка, но във Варна. Клуб София има добро име в този спорт.
[/quote]
Би ли дала малко повече информация.Къде тренира и каква е таксата?Благодаря предварително!
[/quote]

Синът ми тренираше фехтовка в Славия допреди две години... Таксата  беше символична, 15-20лв, екипировката обаче  си я купуваш... Тя вече си е скъпа...

# 1 401
В Детски Център "Чунга - Чанга" има страхотни школи по модерни танци с балет "Дива" и Карате клуб "Кофукан" със Светльо Витков . Аз съм лично много доволна,че предоставят на децата възможност освен да се обучават,но и да спортуват и то с известни личности. Намира се на бул.България 53Е  Hug

А каква възраст са децата, които тренират модерни танци в център "Чанга"? Благодаря предварително.

# 1 402
Здравейте, аз се занимавам с таекуон-до, но при нас тренират и много деца на различна възраст (най-малкото е на около 6), но най-вече ученици в малките класове. Родителите ги записват главно защото натоварването е съобразено с възможността на всеки един трениращ, бойното изкуство учи не само на техники за самозащита, а възпитава и уважение към другарчетата в групата, дисциплина по време на занятията, децата имат още една среда, в която общуват /различна от класа/, което казват че е полезно за тях. Много от родителите са доволни от това, че след училище детето им знае, че трябва да хапне, да си научи и да отиде да тренира, създава им се ред в поведението и най-вече това, че три пъти в седмицата ще бъде откъснато за час и половина - два от телевизора и/или компютъра и ще се движи, ще изразходва енергия активно и са спокойни, защото знаят къде е и че е с други деца, които правят същото и се забавляват да го правят заедно. Тренировките ни в това отношение са доста добре, по-малките не се претоварват, но определено им се дава да се разбере че натоварването не е като разходка в парка Simple Smile
В момента тече една оферта  - намалена цена на посещенията при треньора ми, така че който има интерес може да ползва отстъпката, ето линк - http://dadeno.bg/team.php?id=22

# 1 403
  • София
Някой може ли да предложи място за трениране на йога в центъра на София след работно време?

# 1 404
Спортен клуб Нед, има йога всеки ден /ако не греша/ в удобно време, близо до метростанция В.Левски, ето линк - http://nedsport.com/

# 1 405
  • София
Някой може ли да предложи място за трениране на йога в центъра на София след работно време?

Отскоро в НДД провеждат курсове за деца - понеделник и сряда от 18.00ч. до 19.30 ч.  Peace

# 1 406
Моето дете играе тенис в Д ЕМА в Младост 1А. Отначало бяхме доволни, новече не.

# 1 407
Аз не съм много спортен тип, но от време на време тренирам плуване или боулинг (ако той се счита за спорт де :д)

# 1 408
Моето дете играе тенис в Д ЕМА в Младост 1А. Отначало бяхме доволни, новече не.

защо не сте доволни?

# 1 409
На някой от вас детето посещава ли спорт, организиран в самото у-ще? Разбрах, че в нашето училище има баскетбол, но не зная как се избират децата и всички желаещи ли приемат.
Срещу заплащание ли е?  И доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт