Къде спортуват нашите деца?

• 259 087
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 740
Здравейте мами!
Споделете моля майките на деца които плуват в Спартак....
Препоръчайте ми треньор за дете което вече плува и за начинаещи, но не съвсем? Каква цена е картата, има ли намаление за 2 деца? Съботно неделно ме интересува по скоро какво има и при кой треньор?
Благодаря и хубав ден!

# 1 741
  • София
Здравейте,
някой да тренира фехтовка на стадион Васил Левски ?
В София почти всички клубове са струпани в тази зала. Дай поне инфо кое оръжие те интересува.
Аз не съм наясно с оръжията  Embarassed. Обаждах се в клуба на В.Етрополски, защото ме устройват часовете на тренировките им - съботно неделни са. Идеята ми е дъщерите ми ( близначки 7.5 г.) да ходят да спортуват още "нещо". Ориентирах се към фехтовката, защото на плуване вече ходят, а едната е с наднормено телго и ми се струва, че тук има доста движение, а пък другата я влекат оръжията Simple Smile.

# 1 742
Тренировките, за да има полза от тях, е хубаво да са поне 3 пъти седмично.
Съботно-неделни означава или събота, или неделя. Тоест веднъж.  Simple Smile
През седмицата можеш да питаш в кое най-близко до вас училище имат занятия.
Още нещо, лятото се набляга на ОФП, защото екипът държи много топло от глава до пети.  Simple Smile
Ако искаш питай можеш ли да ги запишеш на спортен лагер с тях, единият ще е ОФП без оръжия, на Боровец. Ще качат Мусала.  Simple Smile Предполагам, че ще има деца на тяхната възраст. Ако се притесняваш, отиди с тях.  Simple Smile
Водещо при избора на клуб би трябвало да бъде избора на оръжие за децата.  Peace
За съжаление при малките няма ранг листи и публикуват резултати от ДП веднъж на петилетка, така че наистина трудно ще се ориентираш.
Вече сезонът свърши и дори не мога да те поканя на състезание да гледате.  Simple Smile

# 1 743
  • София
Люлин, много благодаря за изчерпателния отговор.
Защо, когато са съботно-неделни не може и двата дни ? Аз имах идея да ходят и двата дни  Rolling Eyes
За лагера - идеята е чудесна. Те ходят от 4-годишни по лагери, но вече сме им планирали лятото (имаме и бебе и за да успеем с отглеждането планираме всичко отрано.)
Водене през седмицата в близко училище не ми е вариат - седмицата им е плътно заета с други дейности, а и с бебето ми е трудно.
Идеята ми не е да участват в състезания, а да спортуват за здраве, за мускулатура и ако може едната дуда да свали някое килце. Simple Smile

# 1 744
bibi, всичко зависи от избора на оръжие и възрастовата група, но залата е много натоварена и не мисля, че успяват да дублират тренировки и събота, и неделя, за едни и същи деца. Rolling Eyes
При всички положения те съветвам да мислиш за това есента.  Peace

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 14:22 от Люлин

# 1 745
  • София
Определено ще е есента, ама аз така отрано ... Rolling Eyes

# 1 746
Някой може ли да ми даде идея за нещо от рода на акробатиката, но да не е в Студентски град - по възможност по близо до Центъра - НДК или поне стадион В.Левски. Сина ми - 8г. е пълен с енергия, непрестанно откакто се е родил не спира да скача от скрина на дивана Close, да прави колелета и какви ли не още дуги подобни номера Simple Smile Истината е че има нужда от такъв  тип спорт, но не знам къде да се насоча newsm78 Ще съм благодарна на идеи.А и на нас ни идва в повечко тази енергия Twisted Evil

Между другото сега го изпратих на плуване в Спартак, Понеделник - Сряда или Вторник и Четвъртък  безплатни тренировки от 10 и от 11 ч, поне така ми казаха по телефона. Като се върнат с дядо си ще дам по точно инфо, до края на м. юли .

# 1 747
  • София
Ей, супер за Спартак, Ади тази седмица е последно на ХГ и излизат ваканция до септември, та ще се видим на басейна (аз живея съвсем до него)  Wink

# 1 748
  • София
За 4-ти клас се оформя моят момък като плувец и футболист.
За футбола на Славия намерих само един коментар в темата.

Моля ви, споделете впечатления от атмосферата и качеството на тренировките във футболен клуб Славия (че ни е най-близо). Simple Smile

# 1 749

Моля ви, споделете впечатления от атмосферата и качеството на тренировките във футболен клуб Славия (че ни е най-близо). Simple Smile

Записвай го!
Децата  са разделени в няколко групи според възможностите. Треньорите са добри, млади момчета. Аз доста пъти съм писала, че на Славия школата е много добра.

# 1 750
  • Там, където ме обичат
Да се разпиша и аз, но не с активен спорт. Децата ходиха в Арена да гледат нашите волейболисти. Много се кефя. Това също е начин да ги мотивира човек да спортуват. Дано по-често пускат безплатни покани.

# 1 751
  • София

Записвай го!
Децата  са разделени в няколко групи според възможностите. Треньорите са добри, млади момчета. Аз доста пъти съм писала, че на Славия школата е много добра.

Благодаря ти  Hug
Сега ще ми е по-лесно...

# 1 752
  • София по рождение
Моят син иска през лятото да се научи да играе тенис на корт. Някакви препоръки и мнения?

# 1 753
  • Там, където ме обичат
ние вече прекарваме ваканцията в провинциалния басейн. Peace

# 1 754
  • София
Моят син иска през лятото да се научи да играе тенис на корт. Някакви препоръки и мнения?
И по напред съм препоръчвала това тенисучилище - http://www.tennis-andy.hit.bg/andy1.html
Уроците са на кортовете на "Спортна София" в Борисовата градина.
А дъщеря ми в момента се рее по вълните на сърфучилището на Охо.

Общи условия

Активация на акаунт