Къде спортуват нашите деца?

• 259 514
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 90
http://zdravejzdrave.com/

открих клуб Вихър покрай Световната Седмица на Кърменето и с децата останахме там  Laughing . аз- на гимнастика за майки с бебета, а синът ми- на КУДО. Тренерът му е страхотен- има добър подход към най- малките и децата чакат с нетърпение тренировките 2 пъти седмично. играят, учат нови хватки, нови приказки... аз лично съм много впечатлена от способността на тренера да запазва вниманието на 4 годишни дребосъци върху упражненията по цял час!

# 91
Здравейте,моя син тренира футбол в ПФК"Черно море"-Варна,вече почти година ходи на тренировки с голямо желание.

# 92
Танито, сподели повече подробнисти. Може и на лични.
Интересува ме по-специално къде и кога се провеждат тренировките, както и впечатления от треньорите.

# 93
На лични не може  Laughing Нас също това ни интересува Rolling Eyes

Стефан Попов
www.sportnaslava.com

# 94
Танито, сподели повече подробнисти. Може и на лични.
Интересува ме по-специално къде и кога се провеждат тренировките, както и впечатления от треньорите.
Тренировките се провеждат на игрището под Аспарухов мост,вторник и четвъртък от 17,30 часа,но нашият отбор са само набор 2000г,има други треньори трениращи другите набори.Нашия треньор се казва Радо.Впечатленията са ни много добри,децата са доволни и ходят с голямо желание. Peace

# 95
Моят син (9 г.) плува в училището - 22-ро 2 пъти седмично. Ходи и на карате в един квартален клуб 3 пъти седмично. За сега натоварването му се отразява добре.

# 96
Феста Барсело вече е Феста София.
много моля за прошка!
не знаех, че е така.
все пак по-важно е да се сетиш за кой район на софия говоря Wink, а и басейна не е в хотела, така, че името му не е толкова важно ...за мен Peace

# 97

Синът ми е първи клас и ходи на тренировки по таекуон-до. Треньорът се казва Мирослав Трифонов ( черен колан ,3 дан ), тренират всяка събота и неделя от 17,00  до 18,00 часа в читалището на ул.Цар Иван Асен II №61( до НДК ). Има тренировки и за по-напреднали, които пак са събота и неделя, но не знам точно от колко часа. Много сме доволни Peace.

# 98
Големият(на 10)-тренира бойни изкуства(у-шу, по-познато като кунг фу). Тренира 7 пъти в седмицата, живеем в Бургас (ОУ "П.К. Яворов- във вторник и четвъртък; през останалите дни - в СОУ "Антон Страшимиров"). Много съм доволна, вече ходи на републикански и международни състезания, в момента тренировките им ги води треньорът на националния отбор на Виетнам.
Малкият(на 3,6) е хипер-активен, притежава наистина забележителен темперамент - нещо, наподобавящо цунами... #Crazy
За съжаление все още не искат да го вземат в школата на брат му, бил много малък...а тази неканализирана енергия е буквално разрушителна понякога...

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 12:08 от hohma

# 99
Октомврийски фестивал по баскетбол за децата от детските градини

http://www.sportbg.net/basketball.php?group_g=2&group_id=&id=12659

# 100
Моят син вече трета година ходи на плуване на Академик в ЖР Слатина при Вили Атанасова. Водата е 27 градуса, а и тази година му направиха и ремонт.

# 101
  • гр. софия
къде да запиша дъщеря си, която е на 12 години да тренира лека атлетика, плуване или тенис?

# 102
За плуване пробвай в баня Мадара

# 103
о, и в  Спартак е много хубаво

# 104
Преди го водих в "Грийнвил", ама последния път водата беше адски мръсна и после ми се обрина.. newsm78
Та сега се чудя къде другаде наблизо да го запиша..

А футбол в Лозенец къде се играе?

Общи условия

Активация на акаунт