Къде спортуват нашите деца?

• 259 206
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Здравейте . Вчера звъннах във волейболната база на ЦСКА - зала Армеец , тъй като искам да запиша дъщеря ми .Казаха ми , че искат да ни видят , защото тя е набор 2002 и все още е малка , но ако е от високите ще почнем от 15,08,2010 и на 21.05 / петък / отиваме.Като за начало ми казаха по телефона ,че децата тренират 3 пъти в седмицата - сутрин или след обяд , таксата е 25 лв. на месец.И така - в петък отивам на "интервю"  Wink , някой ако го интересува мога да кажа как е минало.

# 901
Здравейте !
Аз да попитам и тук - някой има ли координатите на детски клуб по бейзбол ? Вчера ходихме на стадиона в кв."Дианабад" и гледахме с моя синковец тренировка по бейзбол, стана му много интересно и впоследствие ровейки се по сайтовете прочетох за клуба "София блус". Но дали има и други детски клубове, къде провеждат тренировките, колко пъти в седмицата и каква е таксата за месец ?
А и още нещо - за плувния комплекс на ЦСКА - дали има тренировки за деца, и същото - колко пъти в седмицата, каква е таксата на месец ?
Въобще - кои спортни клубове ще предлагат занимания през лятото и каква ще е организацията им ?

newsm78

# 902
Здравейте AngelsDreams,
В една друга тема също Ви написах свое мнение. Потърсете също информация за "Лъвовете" - НСА. Имат детски групи и няма такса. Синът ми е на 16 години и вече играе с отбора мъже. Треньор е Людмил Тренев - преподавател в НСА. Лично моето мнение е, че спорта е много интересен, децата се мотивират, научават нещо ново, непознато и стават доста по-отговорни. В сайта ще намерите координати.
http://www.lions.itpbg.com/
Пожелавам Ви успех!

# 903
Здравейте AngelsDreams,
В една друга тема също Ви написах свое мнение. Потърсете също информация за "Лъвовете" - НСА. Имат детски групи и няма такса. Синът ми е на 16 години и вече играе с отбора мъже. Треньор е Людмил Тренев - преподавател в НСА. Лично моето мнение е, че спорта е много интересен, децата се мотивират, научават нещо ново, непознато и стават доста по-отговорни. В сайта ще намерите координати.
http://www.lions.itpbg.com/
Пожелавам Ви успех!

МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ !  newsm10

НЕПРЕМЕННО ЩЕ ЗВЪННА !

# 904
Здравейте . Вчера звъннах във волейболната база на ЦСКА - зала Армеец , тъй като искам да запиша дъщеря ми .Казаха ми , че искат да ни видят , защото тя е набор 2002 и все още е малка , но ако е от високите ще почнем от 15,08,2010 и на 21.05 / петък / отиваме.Като за начало ми казаха по телефона ,че децата тренират 3 пъти в седмицата - сутрин или след обяд , таксата е 25 лв. на месец.И така - в петък отивам на "интервю"  Wink , някой ако го интересува мога да кажа как е минало.

Успех на "Интервюто"! Дано детенцето да тренира с удоволствие!

# 905
И аз се интересувам от курсове по плуване през лятото.
Имате ли някаква информация?

# 906
Здравейте, интересувам се от тренировки по волейбол в София за набор 95 или по-големи - Кой са най-добрите места и къде всъщност приемат толква големи абсолютно начинаещи (защото гледам, че тук питате все за по-малки деца  Wink ) ?

# 907
  • Linz
В Дианабад има безплатен курс по плуване и водна топка за ученици от 1-ви до 5-ти клас.
Миналата година е имало и в ЦСКА, както и безплатни уроци по тенис, но за тази не знам.

# 908
  • Русе
ние сме уж голям град - Русе - страшно забит от към спортни занимания. дъщеря ми ходи на плуване- базата е ужасна, треньорите кът, децата много - ужасно. а за по-големите изобщо няма къде и какво освен фитнес зали - направо срам да те хване. да видим с тази грандиозна спортна зала дето я строят до къде ще я докараме.

# 909
Благодаря зя отговора РЕНИ !

Срамно е това, че в Русе няма подходящи места за спортуване, а се оплакваме, че децата са затлъстели.

# 910
Здравейте, големият ми син  е осмокласник и тренира футбол в Славия.
Иначе между блоковете в нашият квартал има игрище, което преди 2 години застлаха с изкуствена трева, сложиха прожектори, абе, супер е, особено за такива футболни фенове като нас. Доколкото разбрах, това е финансиран от общината проект, за което - браво, децата са по цял ден на игрището, а не се занимават с глупости. Hug

# 911
детето ми спортува тенис в Солун,базите са добри и за голяма наша радост има и български треньори

# 912
  • София
vader45 , може да попиташ във  волейболен клуб кам ЦСКА , намира се на 4-ти километър , стига да ви е удобно и да искате да тренирате в клуб ЦСКА разбирасе.На есен моята дъщеря започва там , тя е набор 2002 , казаха че е малка   , но ще я вземат.Ако те интересува мога да ти дам телефон за връзка , за да попиташ. Това е ,което аз мога да предложа.

# 913
Моето дете плува в МБАЛ Света София от четири години.Треньор е Наско Берберов.Много му е интересно, аз също съм доволна.Тренировките са два пъти в седмицата - понеделник и сряда. През всички останали дни също има групи за малки, начинаещи и напреднали деца.

# 914
Привет на всички мами! Сигурно знаете за програмата на " Спорт за децата в свободното време", която осигурява спортни занимания за деца в ученическа възраст. Миналата година моите деца по тази програма ходиха безплатно на плуване на басейна на ЦСКА. За тази година има възможност за повече видове спорт и на доста места.На страницата на МФВС има списък на всички занимания за различните градове, дати, място на провеждане. Общо взето иформацията е доста подробна и най-важното е, че има занимания през ваканцията. Ние тази година освен плуване, сме си харесали футбол и бейзбол.

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 22:57 от вата

Общи условия

Активация на акаунт