Къде спортуват нашите деца?

• 259 287
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 870
  • дядовата ръкавичка
Въобще в източната част на града къде бих могла да го водя на плуване, имам спомен, че съм чела за някакъв фитнес с басейн някъде в Мусагеница.

Басейнът е Лайт,  не мога да ти обясня как се стига до него, много ми е завъртяно. Моите ги водих като по-малки, но не случихме на треньор.
http://sport.light.bg/pool.php
От 2 години щерката ходи в басейна на ТУ,  не знам, обаче, дали вземат толкова малки дечица.

# 871
  • sofia
Въобще в източната част на града къде бих могла да го водя на плуване, имам спомен, че съм чела за някакъв фитнес с басейн някъде в Мусагеница.

Басейнът е Лайт,  не мога да ти обясня как се стига до него, много ми е завъртяно. Моите ги водих като по-малки, но не случихме на треньор.
От 2 години щерката ходи в басейна на ТУ,  не знам, обаче, дали вземат толкова малки дечица.

Най -лесно е като ориентир метростанциата "Мусагеница".Като се слезе и се тръгне посока в дясно към Мусагеница се пада след втория блок(от лявата страна).То4но преди Хосписа Св.Никола.
Района е кофти за с градски транспорт.

С кола е най-лесно да се открие пак от там.ПОкрай 55то у-ще  и метростанцията  CrazyНа лесно място е ,въпроса е веднъж да го откриеш Mr. Green

# 872
  • София
Някой питаше за училище по хип-хоп. Покрай едно телевизионно шоу разбрах за това: http://csdance.net/bg/ Разгледайте сайта - има подробности, цени

# 873
Здравейте, поздравления за инициативата Simple Smile

Моят по-голям син - почти на 8г - тренира баскетбол в 118 СОУ (до Окръжна болница, в София), треньор Г-жа Неделчева.
Освен това играе от 2 години народни танци в Детски танцов ансамбъл "Зорница" (http://www.facebook.com/pages/Childrens-Dance-Ensemble-Zornitsa/277003716458), с хореограф Ивайло Първанов.

И от двете инициативи вече имаме доста състезания, победи и забавления в актива си, така, че предполагам ще продължаваме да изразходваме нескончаемото количество енергия Simple Smile)))

Поздрави.

# 874
Благодаря на lavender за информацията, за сега по-удобно ми се очертава малкия Академик, и от април смятам там да пробвам.

Искам да попитам някой има ли препоръки за треноьор на малкия Академик, имам инфо, че някои треньори/ки не влизат във водата с децата, най-добре на лични, ако може, да не обидим някой от тях.

# 875
  • София по рождение
някой знае ли нещо за басейна в Спортната палата?

# 876
Здравейте,
Бих искала да споделя, че на конната база в Кичево ( Варна) предлагат езда за деца в училищна възраст, освен това и целодневен престой за пролетната и лятна ваканции (грижа за конете, езда, игри на открито, поход в гората, която е в непосредствена близост до базата). Красива природа, чист въздух, контакт с конете, игри и детски смях Simple Smile
За повече инфо www.westernadventure.biz

# 877
Да ви питам за този басейн "Лайт" в Мусагеница, тренировките с инструктор само в делнични дни ли са от 10.00 до 16.00ч? Не ми стана много ясно това от сайта им. Трябва ли предварително да се запишеш за тренировка? Има ли определени часове или когато отидеш?

# 878
  • София
Здравейте. Дъщеря ми е на 10г и ходи  на на народни танци в ТА "Здравец". Репетират в кв. Сухата река, в 49 у-ще Бенито хуарес. Много сме доволни. И преподавателите са много добри. Тренировкитв са 3 пъти в седмицата от 18 -19.30
http://www.zaednoschools.org/49ou/mod/resource/view.php?id=33

# 879
Голямото ни бебе ходи на художествена гимнастика.

# 880
има ли майки от Русе, чиито деца искат да тренират карате? Мога да ви препоръчам един клуб. Или ако искате да запишете детето си карате в спортното училище в Русе

# 881

Какво значи че не случихте на треньор?Защото на мен това ми трябва...не перфекционизъм,а да е удоволствие за децата...е и да се научат да плуват...но не като спортискти..Моляте сподели за треньорите и колко големи са ти били децата. Peace

# 882
Аз понеже питах, питах и изчезнах, сега да се отчета. 
Водих синчето си, на 3 г. и 8 м. на малкия Академик, общо взето първият път беше опознавателен. Първо минах през седмицата и се разбрах с един от треньорите,  да отидем събота сутрин, към 10.00 часа, защото е по-спокойно. Нахлузиха му тези надуваемите на ръцете и го пуснаха в басейна, той, синът ми по принцип няма страх от вода, още миналата година си пъхаше главата под водата, та даже и под вълните, и сега не се уплаши изобщо. Тренорът накара едно от момченцата, които плуваха, да го разходи няколко пъти по дължината на басейна, после и малка разходка, като се държеше само за прът и това беше.
Това е, ще го пробвам още два-три пъти и май това ще ни е за тази година, явно е много малък или пък не съм попаднала на точното място.
Между другото миналата седмица имах път и влязох да попитам в спортната палата, там приемат от 5 години, нататък, само имало една треньорка, на хонорар, нещо такова ми каза жената на рецепцията, която взимала и от 4 г. деца, доколкото запомних, часовете й са около 16,00 часа в петък.

# 883
  • дядовата ръкавичка
Какво значи че не случихте на треньор?Защото на мен това ми трябва...не перфекционизъм,а да е удоволствие за децата...е и да се научат да плуват...но не като спортискти..Моляте сподели за треньорите и колко големи са ти били децата. Peace

Децата бяха на 6 и на 4 - това беше преди повече от 3 години и попаднахме на един батко, чието име не си спомням. Не им обръщаше никакво внимание, оставяше ги да си правят каквото искат, а в повечето случаи бяха само моите деца.  Единствено, когато и аз влизах да поплувам, ги забелязваше, колкото да почне да ги овиква. Там има една много добра треньорка, май се казва Ваня  newsm78, но при нея нямаше места по онова време.

# 884

Децата бяха на 6 и на 4 - това беше преди повече от 3 години и попаднахме на един батко, чието име не си спомням. Не им обръщаше никакво внимание, оставяше ги да си правят каквото искат, а в повечето случаи бяха само моите деца.  Единствено, когато и аз влизах да поплувам, ги забелязваше, колкото да почне да ги овиква. Там има една много добра треньорка, май се казва Ваня  newsm78, но при нея нямаше места по онова време.

Да на мен ми се иска да е жена,просто мойте са момиченца и досега каквото сме опитвали при "батковци" се отказват рано или късно.Ще проверя и ще ви кажа.Благодаря ти ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт