Къде спортуват нашите деца?

• 259 341
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 855
Синът ми на 6.5г ходи на тенис  в клуб Малееви за втора година. Не съм доволна от организацията. Всеки път различни треньори , различен брой деца 5-6-7 Малко печалбарска история. Има голям наплив от деца и затова разчитат на масовост
На детето обаче много му харесва и ходи с голямо желание. Освен това  се играе само на закрити кортове и зимата е много приятно за децата и за чакащите
Там ще бъдем до м.05 След това започва лятно тенис училище за по - големи деца
Интересува ме детска  лятна тенис школа около линията на метрото Младост , Мусагеница, Изток ,Дианабад
Споделете къде ходят на тенис ваяите деца Доволни ли сте Какви са цените 

И моят ходи в Малееви, но от градината ги водят в Дема Спорт, там също има курсове за деца, има и индивидуални уроци. Не знам за цените, защото им влизат в таксата за градината, но по-големият ходеше там преди време и не бяха високи. Ето какво видях в сайта им. http://demasport.com/index.php?option=com_content&task=view& … =30&Itemid=42, само че това са зимните цени.

# 856
Здравейте мили мами.Моят син тренира плуване но искам да го запиша и на друг спорт.Имате ли идея от каква възраст приемат деца за волейбол и баскетбол.

# 857
  • София
Синчето от 6 месеца тренира фехтовка на стадион Васил Левски в школата на Етрополски.
Като цяло сме доволни - това е първия спорт, който задържа вниманието му толкова дълго. Единственото неприятно е, че тренировките са в неподходящи часове в събота и неделя и ти разкъсват непоправимо уикенда...

Моят син отскоро  също ходи на фехтовка Simple Smile Школата  е същата - Етрополски и той също ходи с удоволнствие Simple Smile Само че тренировките са в училището му (138мо у-ще) и са след часовете, което е много удобно за нас. По същия начин тренира и шах.
Страхотно е, че има спортни школи, които работят с училищата  Grinning

Цитат
Някой знае ли нещо за баскетбол, къде кога и всичко свързано с него
Здравейте мили мами.Моят син тренира плуване но искам да го запиша и на друг спорт.Имате ли идея от каква възраст приемат деца за волейбол и баскетбол.
На малкия Академик, където е басейна има баскетбол за малки и големи. Към Лукойл са и са безплатни. Треньорката на малките е страхотна жена и децата я харесват много. Моят син ходи миналата година, беше първи клас. Мисля че това е най-ранната възраст. Тази година за съжаление няма кой да го води  Cry

# 858
Благодаря ти много.Ако някой знае във Варна къде мога да го запиша на баскет ще съм му много благодарна

# 859
Срам,  не срам, толкоз годишна софиянка, не съм чувала до сега за басейнети на Академик, едно време ни водеха в Централна баня, задължително, от училище Laughing
Моля ориентирайте ме къде са, кой е "малкия", кой е "големия" басейн и къде взимат малки дечица. 
Интересувам се за 3.5 годишния ми син, смятам от април да го водя на плуване, а Спартак ми е мнооого далече.

Въобще в източната част на града къде бих могла да го водя на плуване, имам спомен, че съм чела за някакъв фитнес с басейн някъде в Мусагеница.

# 860
  • София
Знаете ли  дали някъде в София има хип хоп или  брейк за деца?

# 861
  • София

и аз се интересувам Peace

# 862
Около Първа английска гимназия гледах някакви рекламни пана по темата...

# 863
Мойта дъщеря ходи да плува в 140 у-ще в Обеля и си плаща,обаче е много доволна защото има малко деца и е много спокойно.
Десислава, ще ми дадеш ли някакви координати на училището и евентуално телефон да видя за какво става въпрос.
Благодаря

# 864
[quote author=kodbg link=topic=329813.msg14356614#msg14356614
На малкия Академик, където е басейна има баскетбол за малки и големи. Към Лукойл са и са безплатни. Треньорката на малките е страхотна жена и децата я харесват много. Моят син ходи миналата година, беше първи клас. Мисля че това е най-ранната възраст. Тази година за съжаление няма кой да го води  Cry

и аз се интересувам, къде е "малкия" Академик, и наистина ли е безплатно?

# 865
В училището в Обеля има ли тренировки събота и неделя?Някакви отзиви за треньорите?

# 866
  • София
[quote author=kodbg link=topic=329813.msg14356614#msg14356614

и аз се интересувам, къде е "малкия" Академик, и наистина ли е безплатно?

"Малкият "Академик"" може да го видиш на картата тук --> http://maps.google.com/maps?q=42.675568,23.366126&num=1& … 0.010418&z=17

Мисля че има тренировки по баскетбол за малките в събота от 10 ч, през делничните дни също има , но незнам точните часове.
(А че са безплатни - и аз бях изумена,  дотогава не бях срещала безплатно занимание за деца, но се оказа че наистина е така Simple Smile )

# 867
  • sofia
И аз се у4удвам,4е е безплатно,браво.

Там като цяло комплекса е много добро място,само дето някой трябва да се хване и да го направи по-лицеприятен .Базата е тотално занемарена.

# 868
  • София
.....Базата е тотално занемарена.
На басейна две поредни лета му правиха ремонт. Преди това беше наистина много зле, и съблекалните и душовете също. Сега не знам как е, но след толкова ремонти сигурно е много по-добре.

# 869
  • sofia
.....Базата е тотално занемарена.
На басейна две поредни лета му правиха ремонт. Преди това беше наистина много зле, и съблекалните и душовете също. Сега не знам как е, но след толкова ремонти сигурно е много по-добре.

Ами,освен баните друго не е пипано.Имайки в предвид големината на комплекса и многообразието от зали и спортове според мен само баните са малка 4аст от необходимото.Останалото си е по-старому.
НО,пак е нещо отколкото нищо Peace

Общи условия

Активация на акаунт