Къде спортуват нашите деца?

• 259 339
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 840
Имате ли представа дали на стадион Академик и зала Фестивална има някакви спортни клубове за деца?
Малки и големи.
И въобще за Редута ме интересува.
Благодаря ви   bouquet
На стадиона би трябвало да има, или поне имаше преди няколко години...
Като влезеш в кафето ,в ляво изнасяха едно табло, на което бяха закачени брошурите със спортовете!
И точно за деца бяха, проверете там Peace
Какви спортове те интересуват? И на ЦСКА има...!

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 20:44 от Анонимен

# 841
  • София/Осло
meca - малчо иска някакви бойни изкуства, а баткото тенис.. Знам ,че има тенискортове . Дали още са действащи?
И плуване е другото .

# 842
Плуване на ЦСКА и на басейна на Академик, най-близо ти са! Wink
Тенис кортове, но открити, има  както на Академик, така и на "Шишковци",
срещу  борса"Булгарплод"(мъжът ми играе там през лятото )Peace
Бойни изкуства има на Академик, но мога да ти предложа и друго място...
В 31-во при Румънското също има, клуб "Бушидо"! За тях съм писала и в другата тема!
Избор имаш, и то не малък Wink Mr. Green

# 843
Безплатно плуване за деца между 1 и 4 клас ще има на басейна на техн.унив. ,бившия "Октомври" в Студ.град-от 18ч......както и в Обеля-2 ,140то у-ще през деня....Програмата е научи се да плуваш и се плаща от просветата и спортното министерство...Минковски-0888538110 за "Октомври" и 0886917767-Йотова за Обеля-2.....
   Има и безплатно плуване към УСШ "Младост в 131 уще около обяд за деца 1-4клас...но там трябва на място в басейна на училището да разговаряте.... УСпех тигри... bowuu

# 844
  • sofia
meca - малчо иска някакви бойни изкуства, а баткото тенис.. Знам ,че има тенискортове . Дали още са действащи?
И плуване е другото .

Да,кортовете са действащи и има и балон за зимата Peace

В района на Редута и в посока Плиска, на Академик има най-много избор:плуване,гимнастика,баскетбол,футбол,бокс Peace

# 845
Синчето от 6 месеца тренира фехтовка на стадион Васил Левски в школата на Етрополски.
Като цяло сме доволни - това е първия спорт, който задържа вниманието му толкова дълго. Единственото неприятно е, че тренировките са в неподходящи часове в събота и неделя и ти разкъсват непоправимо уикенда...

# 846
Моят син иска да ходи на футбол и плуване. В момента ходи на шах в училище и е много доволен.

# 847
Много полезна темичка, как съм я пропуснала...

Баткото ни се опитва да ходи на фитнес (казвам, опитва се, защото ужасно го мързи) във "Вега". Инструкторът му е много добър, прави страхотни програми, без прекалено натоварване. Иначе ходи на тенис понякога, предимно през лятото на морето.

Седемгодишният ходи на тенис в "Малееви", а от училище ги водят на сто неща: плуване, тенис в Дема, имат ателие по шах, някакви бойни изкуства, отделно ходи на катерене и на футбол на "Академик". Определено той е спортният тип в семейството. На бяло училище не иска да ходи, затова му намерих индивидуален треньор от школа Охо - http://www.oxo.bg/schools.php на Банско, много съм доволна, много по-бързо се научи, отколкото в група.

Двегодишният още на нищо не ходи, но тъй като кипи от енергия, може би трябва да му измисля нещо и на него. Ще попрочета подробно темата, може да открия нещо интересно за него. Май освен плуване, няма други подходящи спортове за тази възраст.

# 848
  • София
badi68 плуването е само за малки ученици, така ли? А по-големите...... Ако е така си е дискриминация!

# 849
  • Sofia
Мойта дъщеря ходи да плува в 140 у-ще в Обеля и си плаща,обаче е много доволна защото има малко деца и е много спокойно.

# 850
  • София
Синът ми тренира футбол на стадион"Славия", три пъти седмично, базата е страхотна Peace

# 851
Някой знае ли нещо за баскетбол, къде кога и всичко свързано с него

# 852
Синът ми на 6.5г ходи на тенис  в клуб Малееви за втора година. Не съм доволна от организацията. Всеки път различни треньори , различен брой деца 5-6-7 Малко печалбарска история. Има голям наплив от деца и затова разчитат на масовост
На детето обаче много му харесва и ходи с голямо желание. Освен това  се играе само на закрити кортове и зимата е много приятно за децата и за чакащите
Там ще бъдем до м.05 След това започва лятно тенис училище за по - големи деца
Интересува ме детска  лятна тенис школа около линията на метрото Младост , Мусагеница, Изток ,Дианабад
Споделете къде ходят на тенис ваяите деца Доволни ли сте Какви са цените 

# 853
  • София
Gushi-bushi,  в Борисовата градина има няколко клуба - на кортовете на Академик, Левски-Спартак и ЦСКА. Тенис има и в "Спортна София".

# 854
  • sofia
Gushi-bushi тенис има и до басейн Диана

Общи условия

Активация на акаунт