Къде спортуват нашите деца?

• 259 342
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Не мога да помогна, но защо не се обадиш на треньора или в клуба, за да питаш?

# 826
ЕЕЕЕЕЕЕЕх, ако го бях взела, а на клуба не откривам никакви телефони за жалост.
Нищо утре от 13,00 го закотвям на стадиона и ще чака - за урок Simple Smile

# 827
Здравейте!
Сина ми е на 2,6 г.  и искам да го запиша някъде на плуване или на някакъв друг спорт, но реших, че за тази възраст това е най-доброто, което ми дойде на ума. Някой може ли да помогне къде има плуване за толкова малки или друг спорт или занимавка по-скоро за тази възраст?
Благодаря!  Hug

# 828
Не е ли време за нова тема?

# 829
Здравейте,дъщеря ми е на 3.6м искам да я запиша на модерни танци или нещо от сорта.Някой може ли да помогне къде има танци за по-малки деца.Открих школа "Нюанс" някой има ли преки наблюдения за нея?Благодаря.

# 830
  • Sofia

[/quote]

аз бух ти препоръчала клуб Никон - по карате.пак ти е близо.за него имам наблюдения.Залата е нова,топла е,има къде да се изкъпеш.Има и фитнес и ако искаш може да тренираш докато детето ти тренира също.Ако сте двама има и намаления.

http://www.kknikon.com/

[/quote]
Благодаря за линка, разгледах го и съм заинтригувана, устройва ме часът и денят на провеждане на детските тренировки- събота и неделя от 11 ч. Ще си задам въпросите намясто.

# 831
Здравейте, ще съм ви много благодарна ако ми препоръчате някой клуб по народни танци, където да запиша сина си (3,9 години). Благодаря предварително!

# 832
  • София
Двореца на децата- http://www.npc-bg.org/%D0%97%D0%B0+3+-+6+%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B … QdOvQVWzgBmP.html , мои приятелки си водят децата там и са много доволни.

# 833
  • София

аз бух ти препоръчала клуб Никон - по карате.пак ти е близо.за него имам наблюдения.Залата е нова,топла е,има къде да се изкъпеш.Има и фитнес и ако искаш може да тренираш докато детето ти тренира също.Ако сте двама има и намаления.

http://www.kknikon.com/

[/quote]
Благодаря за линка, разгледах го и съм заинтригувана, устройва ме часът и денят на провеждане на детските тренировки- събота и неделя от 11 ч. Ще си задам въпросите намясто.
[/quote]
Познавам треньора - Ники Цанев и мога да потвърдя, че е много сериозен и децата могат да научат много от него  Peace

# 834
Здравейте, ще съм ви много благодарна ако ми препоръчате някой клуб по народни танци, където да запиша сина си (3,9 години). Благодаря предварително!

Попитай в най-близкото до вас читалище. Обикновено обаче ги вземат от 5 годишни.

# 835
  • София/Осло
Имате ли представа дали на стадион Академик и зала Фестивална има някакви спортни клубове за деца?
Малки и големи.
И въобще за Редута ме интересува.
Благодаря ви   bouquet

# 836
  • Sofia
Госпожичке Клавел, нашите приятелчета от Редута спортуват в ст. Васил Левски - също е удобно, а има много спортове.

# 837
  • София/Осло
 Hug Благодаря ти noshtna_ptica !   bouquet

# 838
Моля, ако някой знае къде може да се тренира волейбол в София. Дъщеря ми е на 13 години и има голяма желание да тренира този спорт. От близо година ме моли да я запиша, но аз така и не съм намерила къде. Благодаря предварително.

# 839
Каква бихте препоръчали като спорт за шестокласната ми дъщеря? Уточнение - тя досега тренира плуване,но иска нещо друго,става дума за София . . .  Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт