Худ. гимнастика на стадион Васил Левски

• 2 181
  • 7
  •   1
Отговори
Моля, за координати и име на треньорката по худ. гимнастика за деца /начинаещи/ към стадион Васил Левски, както и от кога започват тренировките?

# 1
Мисля, че тренировките вече са започнали. Поне на Герена започнаха още но 2-3 септември. Координати не мога да дам, но мисля, че просто трябва да отидете на стадиона към 17-18 часа и ще намерите кой да ви обясни това, което ви интересува.

# 2
  • София
Телефон 9300728, мисля,че приемат деца по всяко време. Тренировките за начинаещи (конкретно питах за 6г. момиченце) са вторник и четвъртък от 18 до 19.30ч. Вх.26, намира се от лявата страна на главния вход, когато си с лице към него.
Надявам се да съм била полезна

# 3
  • София
На коя треньорка търсиш координатите? Там тренират много клубове - Академик, СЦК, Княкиня Калина... Малки тренират и от 16:00 и от 17:00 ч. Кажи към кой клуб си се ориентирала и ще се опитам да ти дам инфо.

# 4
  • София
И аз да се вмъкна с въпросче- има ли тренировки за начинаещи (на 6г), без спортни амбиции, от 17ч?

# 5
Майчета, записахме се. Благодаря Ви за помощта. Но като се замислям не знам към кой клуб сме се записали. Звъннах вчера и ни казаха да отидем и да се запишем. Посрещна ни Елена Дукова. Ще тренираме понеделник и сряда от 17,30 часа. Ще се радвам, ако има други мами по това време да пием кафе.

# 6
  • гр. софия
 да попитам има ли дечица на 4 г. и подходящо ли е за тази възраст. искам да помоля за телефони и часове. Praynig

# 7
  • София
И аз да се вмъкна с въпросче- има ли тренировки за начинаещи (на 6г), без спортни амбиции, от 17ч?
Търси Лили на 26 вход.
Майчета, записахме се. Благодаря Ви за помощта. Но като се замислям не знам към кой клуб сме се записали. Звъннах вчера и ни казаха да отидем и да се запишем. Посрещна ни Елена Дукова. Ще тренираме понеделник и сряда от 17,30 часа. Ще се радвам, ако има други мами по това време да пием кафе.
Значи сте към Академик. Аз кафе в 17:30 не пия, но можеш да ме намериш на Арианата по това време.
да попитам има ли дечица на 4 г. и подходящо ли е за тази възраст. искам да помоля за телефони и часове. Praynig
Дъщеря ми започна на 3.

Общи условия

Активация на акаунт