Къде спортуват нашите деца?

• 259 518
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
kiαrrα  Hug Много благодаря! Оказва се, че има доста удобни за мен места...остава само да си харесаме и треньорката/треньора  Hug

# 1 336
Стискам палци! Аз видях и другите треньори от клуба и всички ми допаднаха като отношение към децата, така че мисля, че на когото и да попаднете, ще сте доволни. Ще чакам да пишеш отзиви после!  Hug

# 1 337
  • София
Бих искала да науча повече за това как настоятелството организира занималня - звучи много алтернативно на фона на компромиса детето да "стои" някъде до вечерта.

Ирина е отговорила изчерпателно Simple Smile
И вие ли сте в 73-то?

# 1 338
  • София
Синът ми тренира футбол в школата на Славия, 3 пъти седмично, при Здравко Здравков.
Ходи понякога на плуване, последно в Inergy, Борово и на кънки на закрито- пак на Славия.

# 1 339
  • София

Извинявай, но и моя син го вълнува футбола( на 12г е) и бяха ходили до Славия, ама явно не беше ден за тренировка щото не могли да говорят с тренъор. Колко плащете за тренировките и дали има възможност, сутрин , че той е втора смяна.Трябва ли да купуваме някъкъв специален екип, или може да си тренира със спортен екип какъвто имаме?

Синът ми тренира футбол в школата на Славия, 3 пъти седмично, при Здравко Здравков.
Ходи понякога на плуване, последно в Inergy, Борово и на кънки на закрито- пак на Славия.

# 1 340
  • София
Той също ходи сега сутрин, защото е втора смяна, от 9 до 10 часа. Таксата е 30 на месец. Зимата ходи с един анцуг, не си е купувал специален на Славия/макар че е желателно/, но като се стопли е задължително с екип на Славия- къси гащета и фланелка. Там продават, ама не си спомням точно цената/някъде около 30 ми се върти/. Също така трябват бутонки за изкуствената трева, калци/футболни чорапи до коленете/ и кори. Той е на 13г./98ми набор. Сега видях, че и вие сте 98ми, значи при същия треньор трябва да отидете.
Забравих да уточня, става въпрос за понеделник, сряда и петък 9-10часа.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 14:57 от sandrella

# 1 341
Попаднах на обява за аеробика за деца! Изглежда интересно и много креативно и реших да споделя тук, може да бъде от полза на някой! Фитнесът е срещу ЦУМ казва се "Фитнес клуб Ина" имат страница във фейсбук, аз така разбрах, някой ако се интересува може да провери.

# 1 342
  • София
Много благодаря за изчерпателната информация.Днес е говорил и моя син с тренъора и от понеделник сутринта ще тръгва.Така,че ще се запознаят и с твоя младеж. Simple Smile
Дано да му хареса, защото досега ходи там на волейбол и се отказа..не е много постоянне, но пък е запален отдавана по футбола и все ритат в училището до късно..та ще го видим и сега.Важното е да е ангажиран и да спортува.

Той също ходи сега сутрин, защото е втора смяна, от 9 до 10 часа. Таксата е 30 на месец. Зимата ходи с един анцуг, не си е купувал специален на Славия/макар че е желателно/, но като се стопли е задължително с екип на Славия- къси гащета и фланелка. Там продават, ама не си спомням точно цената/някъде около 30 ми се върти/. Също така трябват бутонки за изкуствената трева, калци/футболни чорапи до коленете/ и кори. Той е на 13г./98ми набор. Сега видях, че и вие сте 98ми, значи при същия треньор трябва да отидете.
Забравих да уточня, става въпрос за понеделник, сряда и петък 9-10часа.

# 1 343
Мами, не виждам инфо за по-малки деца - тези школи само ученици ли приемат, а за 5-6 годишни? Баскет, хандбал? Имате ли представа къде може да тренират и по-малките?

# 1 344
  • София
Мисля че на 5-6 са малки за баскетбол или хандбал newsm78
Вие от къде сте?
Сина ми е на 5г/днес ги навърши  Sunglasses/ и ходи на гимнастика в ЦСКА.
За тази възраст е подходящо и плуването. А ако имате момите възможностите са повече  Wink

# 1 345
Някой има ли впечатления от тенис за деца на стадион Раковски?

# 1 346
Здравейте Simple Smile

След доста дълга пауза, "Спортна слава" подновява своята активна дейност! Предстои обособяването на отделен раздел, който да ви ориентира по-правилно относно това къде могат да спортуват вашите деца.

Всички, които разполагат с информация по темата, ще могат да я публикуват в раздела. Тези, които не могат да боравят с "уики" или пък нямат време за това, нека изпращат своите въпроси и или информация на нашата електронна поща.  

# 1 347
Здравейте, случайно ми попадна листовка за безплатно обучение по време на ваканцията по бейзбол, стана ми интересно и разбрах, че МФВС финансира такива занимания по проекти в две групи:
ПРОЕКТИ ПО НАПРАВЛЕНИЕ „НАЧАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ВИД СПОРТ”
и
ПРОЕКТИ ПО НАПРАВЛЕНИЕ „СПОРТНИ ЗАНИМАНИЯ ПРЕЗ ВАКАНЦИИТЕ”
На сайта им е публикуван списък с одобрените проекти.
http://mpes.government.bg/Pages/Activities/SportsLeisure/Default … =m%2FvG9b4eAcY%3D. Предполагам, че доста деца биха открили "своя" спорт.
С пожелания за спортна ваканция Simple Smile

# 1 348
  • Burgas, Bulgaria
За сега не сме се насочили,но той е още на 7.

# 1 349
  • Варна
Здравейте мами! Моя син е на 13 години спортува модерен петобой в клуб Черно море 69 Варна.

Общи условия

Активация на акаунт