Къде спортуват нашите деца?

• 259 625
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Бих искала да науча повече за това как настоятелството организира занималня - звучи много алтернативно на фона на компромиса детето да "стои" някъде до вечерта.
Понеже децата ни с Пепеляши са в едно у-ще, ще си позволя да ти отговоря. Нейното дете е втори клас, а моето е първи. От тази година за първи клас, поради въвеждането на ЦФО, занималнята е само държавна и е чудесна. Децата си я посещават, а междувременно ходят на избраните спортове и пак се връщат. За децата от втори клас нагоре, поради липса на държавна занималня за всички, настоятелството е организирало алтернативна такава. Но принципът е същият. Пишат домашни, всеки си се отделя за интересите си, връща се и така....

# 1 321
Браво, късметлии...
Понеже при нас занималните не са за коментар, половината ми ден отива в довеждане и отвеждане на детето по допълнителни занимания.

# 1 322
  • София
Браво, късметлии...
Понеже при нас занималните не са за коментар, половината ми ден отива в довеждане и отвеждане на детето по допълнителни занимания.
Неприятно, наистина.  Sad Така се губи и вашето, и на детенце време. Но пък важното е, че спортува!  Hug
Моят издържа точно без две тренировки по баскетбол /нали го смени уж с футбол/ и от днес тръгнал пак....Ама не се отказва и от футбола. Та сега е с футбол, баскетбол и шах /в у-ще/ и плуване /след у-ще с баща си/. Нека. Щом му харесва, аз съм повече от доволна.

# 1 323
Така е. В края на краищата спортът в учебно време е крайно недостатъчен. А децата имат нужда от много движение, по възможност целенасочено и възпитателно.

# 1 324
Така е. В края на краищата спортът в учебно време е крайно недостатъчен. А децата имат нужда от много движение, по възможност целенасочено и възпитателно.
Peace

# 1 325
  • София
Записвам се  Embarassed да чета назад, къде сте записали децата си на плуване  Hug

# 1 326
Записвам се  Embarassed да чета назад, къде сте записали децата си на плуване  Hug

Мога да Ви предложа Баня Мадара като вариант...

# 1 327
  • София

Не ми е удобно , живея в Драгалевци  Rolling Eyes

А някой води ли децата си на плуване в Мазнейкова или в хотел Витоша ?

# 1 328
  • София
Записвам се  Embarassed да чета назад, къде сте записали децата си на плуване  Hug
Не ми е удобно , живея в Драгалевци  Rolling Eyes
А някой води ли децата си на плуване в Мазнейкова или в хотел Витоша ?
Средният ми син ходи с татко си в един комплекс срещу клиниката на Мазнейкова. Какво те интересува, да ти дам подробности.
Ходили са и на още един - казва се INERGY в Борово.
И от двете места са доволни.

# 1 329
Кетито, и за двете места е писано доста във форума. Особено за болницата.
В хотел "Витоша" наскоро доста деца отидоха с ваучери от колективното пазаруване и са много доволни.

# 1 330
Кетито, дъщеря ми ходи на индивидуални уроци по плуване в парк-хотел Витоша. Много е доволна, аз два пъти повече. Нямам база за сравнение, защото не сме ходили на друг басейн, но ми се струва много чисто и поддържано там. А треньорката на дъщеря ми е прекрасна. Ходим само веднъж седмично за съжаление, защото не живеем в столицата, но няма да се откажем. Когато кажем на някого, че всяка седмица изминаваме 60 км до столицата за едното плуване, ни смятат за луди, но в нашият град няма никакъв спорт за децата и това е повече от жалко.

# 1 331
  • Sofia

Разкажи, моля те, повече за този вариант. На мен ще ми бъде безкрайно удобно там, но четох недобри отзиви, за голям наплив, липса на възможност за персонално внимание към начинаещите, хигиена и температура на водата. Има ли промяна в ситуацията?

# 1 332
Аз като студент на НСА съм имал практики там ... Наблюденията са ми , че наистина има огромен наплив от хора , малки и големи - организират се много състезания и прочие(като цяло е лудница и трудно се намират свободи часове)... Въпреки това басейна е адски чист (от съблекални , до душове , тоалетни ) , а температурата на водата щом не ми е направила впечатление , не мисля че е проблемна...
Вече какво е индивидуалното ниво на обучение при по-малките не мога да кажа , но ще се повторя  , че всеки пък когато отида ,е пълно с дечица,което няма как да не говори само по себе си...

# 1 333
  • София
kiαrrα  , *Ирина*можете ли да ми дадете  телефон за записване на местата които посещавате и ако може да ми кажете колко струва едно занимание.  Hug

# 1 334
Кетито, ето ти линк към клуба.
http://pluvane.com/contacts.php

Там има телефон за контакти и графика на груповите занимания. Ние като ходим индивидуално, плащаме по 19 лв на посещение, след време като отидем в групата, цената ще е наполовина.

Общи условия

Активация на акаунт