Къде спортуват нашите деца?

• 259 461
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
А има ли треньори по плуване за пораснали, ама много пораснали деца (т.е. майки) Embarassed че цял живот се уча и все ненаучена.
На Спартак съм виждала да обучават и възрастни при Енчев.

# 1 366
няма нищо по- хубаво от това децата да спортуват. моята дъщеря тренира спортни танци-много е добра но за съжаление си няма партньор-танцува двойка момиче-момиче. вече има и 4 медала от състезания-но ме е страх ,че липсата на партньор момче за в бъдеще може да я разколебае и да се откаже от този така красив спорт! моля,помогнете ако имате информация как да си намерим подходящ партньор!!!

# 1 367
Здравейте мами Simple Smile Моето момиченце -9г. тренира айкидо на "Герена" и съм очарована  както от отношението на треньорите към децата, така и от положителната промяна в дисциплината и самодисциплината на дъщеря ми. Но най-хубавото е, че на нея много й харесва и чака с нетърпение събота и неделя за да отиде на тренировки. В началото бях доста скептична към този,а и въобще към всякакви източни бойни изкуства що се онася до момичета (още повече аз самата съм тренирала  художествена гимнастика и направо ми се късаше сърцето, като минаваме покрай залата но гимнастика за да я заведа на айкидо) . Но сега съвсем определено мнението ми се промени. Освен чисто спортната страна ги учат да рисуват йероглифи, запознават ги  по малко с източни философии (съвсем умерено и съобразено с възрастта).
Иска ми се да я запиша и на плуване, но не съм много "в час" с подходящите басейни в София.
Ако вече е коментирано в темата, моля, копирайте линк. Предварително   bouquet

# 1 368
# 1 369
Искам да запиша дъщеря си да тренира тенис. Тя е на 13 год. Най-удобно ни е в центъра (знам, че има в Заимовата градина тенис кортове или в "Левски"). Някакви идеи? Треньори? Въобще съвети и инфо по-въпроса? Благодаря предварително!  bouquet

# 1 370
  • София
В Борисовата градина - знам треньор Димитър Антонов-0897 854048. В събота и неделя имат тренировки от 12-13 часа.Можете да отидете да погледате,за да видите как протича тренировъчният процес

# 1 371
Мноого благодаря!

# 1 372
Моят син отскоро започна да тренира хокей на трева. Много забавно занимание. Играят на един терен в Младост 1-а. Още след 4-тата тренировка участва в турнир.

# 1 373
В Борисовата градина - знам треньор Димитър Антонов-0897 854048. В събота и неделя имат тренировки от 12-13 часа.Можете да отидете да погледате,за да видите как протича тренировъчният процес

Гледала съм как води тренировките въпросният треньор. Страхотен е! Прави така, че освен, че се учат да играят - се забавляват страхотно хлапетата.

# 1 374
  • София
Може би вече знаете, но аз да информирам - от утре до 30-ти април в НДК има Национално спортно изложение, на което всички федерации ще представят своите видове спорт, за да могат децата да си изберат кой ги привлича. Доколкото разбрах, ще има и възможност човек да научи подробности кое къде може да се тренира и при какви условия. Ето го сайта - http://www.nsp.bg/

# 1 375
Това е много добро начинание! Ще се посети задължително...

# 1 376
Здравейте!

Някой има ли впечатления от тези тренировки?

http://www.fencing-sofia.com/contacts.php?lang=bg

# 1 377
Кривошапкова, лично нямам точно от този клуб. Но ето ти резултатите отпреди година, ДП в Пловдив. Чети при шпагата, защото това им е оръжието. http://www.bulfencing.com/champ6.html#7
Има много оспорвано състезание и до 10 години, на на мъниците не са публикували класирането.
Не знам защо още на са качени резултатите от тази година, ДП беше преди 20 дни.

# 1 378
Много благодаря! Ще пиша отзиви по-нататък.

# 1 379
  • София
Утре 30 Април пред НДК има изложение за различните спортове. Може да се получи информация за всеки от спортовете, къде може да се спортува, магазини за екипировка и н.т. Хубаво е да го посетите!

Общи условия

Активация на акаунт