Къде спортуват нашите деца?

• 260 040
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 120
Аз открих това
http://www.sf1.mikc.bg/node/106
сега ще го разгледам .
Моята мома,не ходи никъде ,но сериозно мисля да я запиша на спорт,който ще я научи на дисциплина.Много е вироглава.Спирам се на плуване и на някакъв  боен спорт.
Моля за мнения на мами,момиченцата ,но които практикуват боен спорт.

# 121
Имали дечица,които тренират ето тук
http://www.tennisvelto.com/CourtsBG/
ако може да ми дадете повече инфо.или ако знаете по добро място.
Днес бяхме там,харесани от условията но да видим в събота  Rolling Eyes

# 122
 Мислим къде да запишем нашия пъргавелко да спортува, че има доста неизразходвана енергия. Първи клас , има нужда и от разтоварване.
В чуденка сме с мъжът ми и се записвам да следя. За Варна ще гледам Wink

# 123
  • София
Доколкото знам, във Варна има много добри треньори по плуване, както и водната топка и на много високо ниво. Познавам вратаря по водна топка на националния и ЦСКА, който е кадър на варненската  школа.
Освен това и тук- http://www.djiro-bikes.com/contacts.php, можеш да получиш информация за колоездене.

# 124
elyam имаш ли повече впечатления за изброените басейни? И аз търся подходящ, но нещо само като ги видя и ми се отщява да я водя  Sick Знам, че в Царско село е много хубаво, но пък цената не ме урежда - на ходене с учител 25лв. Няма хубаво и евтино, но все пак нещо по нормално  newsm78

# 125
  • Варна
Имали дечица,които тренират ето тук
http://www.tennisvelto.com/CourtsBG/
ако може да ми дадете повече инфо.или ако знаете по добро място.
Днес бяхме там,харесани от условията но да видим в събота  Rolling Eyes

Моят син и още 3 дечица тренираха 3 месеца там през лятото. Бяха при Ясен Генев. Като цяло сме доволни. Но като започна учебната година се оказа,че децата са в различни смени и могат да тренират само след 17ч., а такива свободни часове няма Cry.Държахме децата да останат в една група,защото се познават и им е приятно заедно. Остана като вариант събота и неделя, но и тогава почти всичко е заето и така... имаме невзети часове още от септември и май групичката ни е пред разпадане... Засега мислим да се местим в друг клуб, където са по-гъвкави с графиците и ще успят да ни вместят

# 126
Благодаря ти julisa

# 127
А някой води ли детенцето си в Спартак при Стоян?Интересуват ме дните за тренировки и дали може да се запише не в началото?

Няма специално записване. Който когато му е удобно.

На Стоян Церовски часовете са както следва:
Понеделник - 10.00 - 11.00
Петък - 10.00 - 11.00 / 11.00 - 12.00 / 12.00 - 13.00 / 18.00 - 19.00 / 19.00 - 20.00
Събота и неделя - 09.00 - 10.00 / 11.00 - 12.00

На Сотирова:
Понеделник  и сряда - 18.00 - 19.00
Събота и неделя - 12.00 - 13.00

На Манолова:
Понеделник  и сряда - 19.00 - 20.00
Събота и неделя - 10.00 - 11.00

На Нейкова:
Вторник и четвъртък - 18.00 - 19.00
Събота и неделя - 13.00 - 14.00

На Енчев:
Понеделник  и сряда - 17.00 - 18.00

На Прокопиева:
Вторник и четвъртък - 17.00 - 18.00

На Доганова:
Вторник и четвъртък - 19.00 - 20.00

# 128
Бяхме записали дъщеря ни на художествена гимнастика, а сина ни на карате за извесно време.
Спрях дъщеря си, защото треньорката ми се видя не особено приятна.
После и двамата ходиха заедно на карате. Отказахме се, защото тренировките по карате бяха в крайно неудобно време- вечер до 21,00- 21,30 часа /иначе спорта си е чудесен/.
Сега много ми се иска да ги запиша на някакъв спорт, но нещо в делничните дни ни идва множко. Ориентирала съм се към една танцова школа- заради възможността да ги водя в събота и неделя.

# 129
  • Linz
Моите деца ще ги запиша на плуване в Дианабад. Тренировките са вторник и четвъртък от 17 до 18 ч. Таксата е 40 лв., за второ дете- 20 лв. (повече ще ми струва да осигуря присъствието им, защото с баща им сме до 18 ч. на работа).

# 130
  • софия
здравейте мамчета,аз живея в казичене и най-удобно ми е на Герена да водя децата.Миналата седмица ходих да разбера как стоят нещата там защото имам 3ма синове и искам да спортуват.Малкият го записах на карате искам средният да ходи на баскетбол но още не съм се свързала с треньорите ,а и да ви кажа честно е приключение да ги намеря та мисълта ми е някоя от вас ако има информация по въпроса  с Герена моля да ми отговори.

# 131
Момичета, знаете ли някой добър треньор по плуване в баня Мадара? И евентуално часове....  Rolling Eyes

# 132
МОЕТО МОМЧЕ Е НА 7Г В МОМЕНТА,ОТ 1Г ХОДИ НА СПОРТНИ ТАНЦИ И СЪМ МНОГО ДОВОЛНА.ХЕМ ТАНЦУВА,ХЕМ СПОРТУВА .

# 133
Някой знае ли как стоят нещата с футбол във Варна? Синът ми е на 7г. Изяви желание за футбол или карате newsm78
Благодаря ви предварително Wink

# 134
Спортна слава е с обновен дизайн и нова функционалност.

Моля, ако имате затруднения или въпроси с ползването и, пишете ми на

stefanpopov@sportnaslava.com , за да не разводняваме темата.  Simple Smile

Стефан Попов

www.sportnaslava.com

Общи условия

Активация на акаунт