Нашето Юлско човече борбено крачи далече

• 10 231
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
  • sf
ей завидя ми някой за яслата  Crossing Arms  свеки ме сюрпризира,че няма да успеят да набутат Кико. Явно ще се гледаме до догодина.  Tired

# 286
  • София,
ФИл, ЧЕстит рожден ден и от мен! НЕка всичките ти желания бъдат мои искрени пожелания и да се сбъднат най вече! bdbaloni baloni bdbaloni

ДОнси, много съжалявам, ама твоята свеки да не би да работи в яслата? А тя не може ли да даде едно рамо! А и да ти кажа, ако не тръгне сега, ти продължавай да си настояваш и честичко виси пред вратата на директорката, защото много от децата сега ще ги пуснат само за да си запазят местата и прецз зимните месеци ще ги спрат, та може и да Ви огрее! Не се тревожи и не унивай! Peace А как е ученичката? На моя днес му е първият истински учебен ден с предмети и задачи, одеве ми се обади и ми се похвали, че вече имал две шестици по математика Hug
ДЕс рожденичката е просто прекрасна! А на бабетката не и обръщай внимание. ТО детето /Цвети/ като порасне само, ще оцени и ще разбере какво представлява въпросната баба! Наистина обаче е много тежко, казвам го от личен опит и моята баба /лека и пръст/ някога така ни делеше. Сестра ми понеже и носи името беше всичко за нея, а аз и братовчедка ми - черните овци  Mr. Green КАкто и да е, няма значение, вече съм го преживяла! Flutter
А болниците бързо да се оправят! Hug

# 287
Донси,много лошо,дано все пак се намери място и да го вземат Кико.
Дундурела,браво на баткото,само шестици да получава и занапред.
И аз със с това се успокоявам,че децата ще пораснат и ще разберат как са нещата.
А сега измисли и всичко което била купила на Дани да и го върна. ooooh!
Какво ли още ме чака.

# 288
  • sf
свеки е чуителка в градинската група, ама градината има и ясла и уж го беше уредила, ама нъц! то ако не беше електронната система, щяха да го набутат.
яд ме е, щото на друга колежка внучето го взеха, ама Кико не . Ама то и без тва не ми се ходи на работа  Joy

dess76
  ама бабата ли си искала нещата,де то е купувала на Дани?
аз ако съм ще я изритам и няма да й дам да погледне и двете.  Twisted Evil

# 289
  • София,

dess76
  ама бабата ли си искала нещата,де то е купувала на Дани?
аз ако съм ще я изритам и няма да й дам да погледне и двете.  Twisted Evil

И аз - даже ще и хвърля в лицето всичко и ще и кажа да си обира парцалките и повече да не е помислила за децата!
А те са просто две прекрасни кукли, да са ти живи и здрави, а на Данеи не и ли прави впечатление как се държи бабата и не задавали въпроси, например защо само на нея се носят подаръци , а за Цвети. Всъщност тя е още много малка, де! Защото моя синковец много мисли за малката и винаги пита, а за нея какво ще има, даже като излезем нанякъде и все ми вика и мамо защо не купиштова за Вероника. Ичмаше един период в който направо ме убиваше, всеки ден като излизахме и той ме караше да минаваме през детския магазин и си избираше по нещо, и то винаги и за двамата, а ако откажа да купя на него, ме дрънкаше поне на нея да купя Joy Joy Joy.
А Аз май съм пропуснала предишната страница, за което де извинявам! Hug
То имало още една рожденичка, БИЛИ да си ни жива и здрава и наистина все така ведра и лъчезарна! newsm67 newsm59 newsm67
Донси, браво на теб, а ти с Кико ли ходи до училището? И аз снощи прибрах семейството от кръчмата в Младост дето празнувахме именния ден на Вероника и кръсницата и! Мъжо си поръчал едни ракийки без да ме предупреди и ми вика ти ще караш. Като излязохме от заведението и си седна от другата страна и аз направо онемях, така се шашнах че като седнах и изведнъж забравих кой педдал за какво беше  Mr. Green. Ама бързо се окопитих де, то в тоя студ нямаше как и си ги прибрах по живо по здраво, даже мъжо почти не се включваше със съвети Joy Тези дни смятам да направя още няколко кръгчета до училището и обратно, че то вчера ходих в най големия дъжд да взимам баткото с кенгурото и с автобуса - беше направо кошмар! Hug

# 290
  • sf
Dundurela , как ти беше истинското име?
карай смело, на мен и сама ми е добре вече. а кат оттренирам и паркинга, хич няма да ми пука. Кико с мене. в стола, после го гушвам до училището и обратно. ако е хубаво времето ще го водя в Борисовата докато тя е на училище. Дано се стопли най-сетне.

# 291
  • Canada
Били, Фил, Честит Рожден Ден!  bouquet Да си изкарате страхотно!

Мерси за кафенцето /аз сутринта счупих малко кафе машината - та сега кафето е малко болна тема в нашата къща  Embarassed Embarassed/ Mr. Green
Аз пък днес счупих една малка чинийка.  Simple Smile Остава ми една средна и намалям бройката на сервиза. Mr. Green
Winx, страхотно място! Иска ми се и моята сватба да е била там... Това някъде около вас ли е? Шаферката много готина. Simple Smile
Ееее, dess76, с тази торта-гъба вече ме разби! Simple Smile Много добре изглежда! Да не би тя да е от свеки? Ако да - поне има вкус. Wink
Герка, как сте? Днес е 18-ти. Simple Smile
За шофирането - аз като се учех (не за книжка, а с моя кола), най-добре се чувствах като бях сам-сама в колата. Драсвах нанякъде и карах. Като се изморя, спирах за почивка, слушах музика, пийвах нещо безалкохолно и продължавах. Голям кеф ми беше! Party Пък и така свикваш с колата, много е важно да си познаваш колата. Тук карам с автоматични скорости, толкова мързелива работа е, че се чудя ако ми се наложи да карам пак с ръчни колко време ще ми трябва да свикна.

# 292
  • Асеновград
ей завидя ми някой за яслата  Crossing Arms  свеки ме сюрпризира,че няма да успеят да набутат Кико. Явно ще се гледаме до догодина.  Tired
Не съм аз  Embarassed, да знаеш.
Направо ти завиждам някой път как приемаш нещата , аз на твое място доста време щях да се тръшкам - ами сега какво ще правим.

Да ви призная много ме е страх да карам.Само веднъж съм карала сама и забърсах един батко с BMW , лекичко му олющих боята.Той така се ядоса , ама като ме видя колко съм уплашена му се размина.И много искам кола с автоматични скорости , ама Гошо не ми вярва , че ще я карам , пък и не можем да си позволим 2 коли де...
Имам още малко работа и отивам да празнувам , празнуването ми ще се изрази в обилна вечеря и любимата ми торта със семейството , защото реших , че без Тедо не ми се празнува навън , а вкъщи няма къде да поканим гости.Уф , затъжих се за Тедо , айде да си ходя.

# 293
  • София
уф вики много криво, но пък да ти кажа бих се сменила с теб май-май, вместо да ходи на ясла, че не ми се дава, ама няма да стане Rolling Eyes

# 294
Донси,да свеки е казала на мъжа ми да и върнем всичко което е купила на Дани,но аз нагласих и на Цвети,пък да си ги прави каквото иска.
Дундурела,аз не искам да я виждам изобщо и затова ще пратя синът и да и ги занесе,а и тя беше научила Дани да мисли само за себе си и само за нея да има всичко,но от както я няма се опитвам да я науча да се съобразява,че има и сестра.
Novembar Rain, тортата си я избирахме ние или по точно Дани,а на свеки не съм я виждала,аз и върнах всичко което носеше.

# 295
  • София
момичета имам спешно питане, понеже утре ще ходим да даваме проби за яслата .
та, как е "номера" с това стъкълце за проба от дупето? аз стъкълце купих, но то не е стерилно, продават го увито в малка бяла хартийка. трябва л ида е стерилно ил ида го мия ли изобщо ? другото е че скоч лента на практика няма- със скоч от вкъщи трябвало  Shocked та това ми е въпроса- как става? Blush

# 296
  • Варна
Ели вземаш едно парченце обикновено тиксо и сутринта преди да си му измила дупето или въобще да си правила каквото и да е му залепяш тиксото на дупето и после го слагаш на плочката.Така се гледа за яйца на глисти, които излизат нощно време. Hug
Кой знае каква стерилност не се изисква, но ти си го измий за всеки случай.Те яйцата нямат еквивалент.То не е за микроби нещо да се гледа.

# 297
  • София
а мия ли плочката? и още нещо- понеже сега баш му е малко подсечено дупето че даже и по топчиците има малко ,та го мажа с разни неща- да си го намажа ли и днес или е проблем?

и дописвам- нещо тоз път подсеченото не ще да се махне лесно, дайте пак някакви идеи  и за това?

# 298
  • Варна
Ами аз си мисля че е по добре да не го мажиш тази вечер.Нищо няма да му стане.Защото понякога кремовете, особено ако са цинкови и не попиват и има опасност сутринта да му е още в крем дупето.Така малко няма да се получи каквото трябва  Wink.
На мен винаги ми помага цинковата паста на Нивеа.За по-тежко подсичане говоря.Не ми е изневерявала и с двете деца.
За плочката ти писах по-горе .

# 299
Ели,на мен стъкалце ми дава педито,с тиксо на него.Сутрин се взима пробата,все едно коломаска на дупето.Според мен не го мажи тази вечер,измий го само за да можеш да вземеш реална проба.
Вики,направо си отдъхна,а?  Wink Някой ти е мислил доброто мен,ако питаш или пък Кико е късметлия.Щом имаш реална възможност да го гледаш си го гледай според мене.Ти сама си казвала,че веднъж са малки.Направо ти се чудих на ентусиазма.Че е тежко и скучно гледането зимата-ясно,но и инъче няма да е по-леко,знаеш.
Десс,направо си представям колко ти е кофти.Аз ако съм нищо не връщам.Кой какво дал-дал и по пътя си.Каква е тая жена,в кой свят живее.За влиянието е така.И аз съм забелязала опити да се влияе,но се намесвам навреме и директно.

Общи условия

Активация на акаунт