Нашето Юлско човече борбено крачи далече

• 10 232
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
  • Canada
Благодаря за пожеланията за имения ден!
Честит да е и на другите именички!   bouquet
Честита рожденичка на dess76!   bouquet Страхотна торта!

Нали няма някакъв срок за правене на прощъпулник? Раян проходи преди близо месец, а майка му не се е наканила още Embarassed. И като се има предвид каква съм кулинарка, е желателно първо да направя пробна питка. Mr. Green Не смятам да каня хора, искам да го направя най-вече заради предметите, които се редят - какво ще си избере.

ayka, и аз мия наред - както нашите, така и неговите. То май все така е било, де.

# 256
  • USA
Честито на всички именници малки и големи, знайни и незнайни!  Laughing Да им е живо името!    bouquet

MrsK, няма срок за прощъпулника. На някои като възрастни им правят Simple Smile. На Кристиан го направихме 2-3 месеца след като проходи, защото исках да е в България. (Пък и ме мързеше да правя питка  Blush)

Айка, с веро мия от доста време.

Аз този уикенд бях на китайска сватба. Много беше хубаво и интересно. Беше в една стъклена църква на един хълм с изглед към океана. Ще гледам да пусна снимки да видите.

# 257
  • София
MrsK, няма срок за прощъпулника Peace ние скоро ще му правим че повече от месе мина, но може би преди да тръгне на яслата Peace
уинксче, пускай, много интересно звучи!
айка, ицо не е прав за кафето, ама да знаеш само те плаши- след 4 години непушене не ми се вярва да му се пуши наистина. а за миене- ползвам каквото имаме за чинии, основно Пур и така е от бебе Peace само че си има негова гъбка и четка за миене, които сменям периодично Peace
янче аз за драганов чух че не приема вече с направления ама да питам де. ками мерси  за отговора весинко и на теб Peace
ние днес имахме гости следобед- един друг коки и така мислим да се редуваме тук с майките с които си излизаме всеки ден, докато е гадното време, като комбинираме и с навън- не мисля да го изнежвам и както и днес в студеното така и утре ще си го извеждам, просто го обличам да му е ок и така. е, аз си мръзна де.... baby_neutral

# 258
  • София
Ей Ради не иска да спи  Twisted Evil

# 259
Пробвай в количката или люлката,пред Тв-то с детско,една солета и така.Освен ако не го боли от зъбите,тогава мажи с кремчета.Деда знам и аз,но предлагам.Мойта е ясна-засега давам да суче и тва е.Беше почнал да заспива с баща си без сукане след морето,но после като все липсваше пак аз останах алтернативата.
Ели,незнаех че Драганов не приема вече с направление.Аз съм водила Надина защото като проходи замяташе едното краче.И то дълго време го замяташе,близо година.Водих я в Горна баня тогава при Алексиев,каза ми че не е проблемно и ще се оправи.Слава богу така стана.
Уинкс,много интересни неща разказваш.И аз чакам снимки с любопитство.Ох,мечтая си аз за Бразилия и Мароко,а тука студ и само за премиера дето заседнал в лифта лалат.

# 260
  • София
ииииии 1ва серия от новия сезон на д-р хаус е вече на линия в замундата и арената, без субс, но това не ме пречи  Grinning
иве, остави го да се умори ако е възможно- аз така правя с коки от известно време- като каталяса тогава да спи, иначе и той и аз се изнервяме излишно. Twisted Evil

# 261
Добър вечер!
Днес с Дели толкова много играхме, че сега съм труп. На конче го носих, на криеница играхме, на гоненица. Цял ден трябваше да измислям нещо, защото разходката беше кратка.
Аз мия с веро, обикновено. По принцип имам едно специално за бебета, но него го ползвах само в началото. отделна гъбичка също ползвах само първите няколко месеца.
Ние другата седмица ще водим Дели на ортопед.

# 262
и аз тази вечер приспивах половин час  Rolling Eyes
днес ходихме до мола за пантофи, чорапи и играчка (нали съм с неизживяно детство  Laughing)...та взех чорапи на КиК, 19-22 номер, като ги разопаковах вкъщи установих, че може би на мен  ще ми станат,въобще не отговарят на номера си, иначе не са лоши, малко шаренгьозести (това ми е болна тема, защо не могат да правят едноцветни дрехи, обувки и чорапи за деца), ама стават...за по-догодина де

като стана въпрос за торти, препоръчвам горещо бисквитената торта в музея newsm10

ааа, забравих, Ели, Драганов взима 20 лв. на преглед

# 263
Изкарахме "страхотен" рожден ден, свеки реши да се появи след 3,5 месеца за да си види внучката - Дани, а другата все едно че я няма.Толкова ми е криво,че ми дели децата Cry

# 264
  • София
Честито на всички именници!  bouquet
Честита рожденичка,Дес и не се ядосвай,важното е детенце да ти е живо и здраво  Hug
Бути,мерси за разяснението,понеже за паркирането си го обяснила доста интересно и разбираемо,та си помислих,че и в тоя случай може да знаеш някоя хватка Wink
На ортопед Стилиян не съм го водила след годинка,не са ни и казвали при първия преглед,че трябва пак да ходим.
Съдовете му ги мия с нашия препарат,понякога със бебешки сапун,различно...
Марти,май разбрах ситуацията с гъркинята.Да знаеш,че не му е викала "лиго",а "глико"(сладък,сладур),почти няма разлика в произношението,че "г"-то едва се чува,не го казват като тук. Laughing
Днес и аз се изморих и изнервих покрай детето,нямаше и секунда почивка  Tired,даже за пръв път му повиших тон,сега ми е гадно  Tired Сутринта го водих за обувки,най-после намерих,че и ние имаме проблем заради пухкавото му краче.
Прощъпулник правихме близо месец след прохождането,като гледам не само ние сме се бавили толкова  Simple Smile
Уинкс,и на мен ми е интересна тази китайска сватба.

# 265
  • USA
Честит рожден ден на Били! Много здраве и късмет и повече работно самочувствие!    newsm59

Ето малко снимки от сватбата. Не ми позволиха да снимам по време на церемонията, а след това залезе слънцето. Последната е гледката от ресторанта. Сега чакам да ми изпрати нейните от фотографа. Simple Smile На вечерята беше с традиционна китайска рокля, но не червена, а бяла с червени цветя. Техните сватбени рокли обикновено са червени.
Иначе си беше като американска сватба с някои китайски елементи. Бяхме общо 5 бели и 2 черни и стотина азиатци  Mr. Green, доста от които бяха дошли от Китай за сватбата. Харесва ми как на тукашните сватби обикновено има нещо като презентация със снимки от бебета и как са се срещнали и заобичали. Така някакси ти става близка историята им като двойка. Може и в България вече да се прави (Марти май също показа нещо такова). Тези двамата специално са от много време заедно. Иначе, тя ми е колежка и е голямо куку. Мога с часове да пиша интересни факти от живота и Simple Smile.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 07:58 от Winx

# 266
Много интересно звучи наистина и снимките са страхотни smile3501
А аз съм направила кафенце, че тук е още сутрин с пожелание за по-хубав ден   
Голям клинч настана.  То поне да го нямаше вятъра Crossing Arms
Ками, поне кус-кус и попара хапва сутрин, но иначе ако му предложа хляб и ми се "обижда"  Laughing
И аз мия с веро нещата на Мариянко, има  си и четка негова.
Цунки за Евката  Hug
Били, честит рожден ден! Щастие, късмет и здраве и много любов    bouquet

# 267
  • София
Били, честит рожден ден и от мен! Много да си здрава, късметлийка и много обичана! bouquet
уинкс, много са интересни снимките, а двойката са големи сладури Grinning 2та изгледа в нчалото много ме изкефиха, аз си падам по таквизи местенца Peace
мимозка, чудно кафенце, пак с гледка по мой вкус, а аз тъкмо си сложих за мен Wink

# 268
  • Асеновград
Благодаря ви за пожеланията  Hug.
Аз , такова , много ще се озоря , за да кача картинка , така че моля , почерпете се с каквото си искате  Embarassed.
Фил , честит рожден ден и на теб newsm59 , много здраве , щастие , любов и късмет !

Дес , какво да ти кажа , освен не се връзвай , не ги разбирам такива хора.
Аз мия на Тедо нещата с веро и сега като се замислих от известно време и с нашата гъба вече.
Тедо от няколко дни заспива само ако и тримата сме си легнали и сутрин се събужда към 6 и нещо и ни осуетява навременното приготвяне за работа.Тая сутрин ми подяде закуската.Поне е по-спокоен нощем , макар че нови зъби не са излезли.Вчера видях , че един кътник ли е или предкътник ,този след кучешкия , почти е пробил.
Много интересна църква Winx , искаше ми се да видя традиционната рокля , пусни като получиш снимки от вечерята.

# 269
Добро утро
Вчера неможах да честитя всички празници на празнуващите   bouquet
Хайде да се включа днес да  честитя рождания ден на Били преди да ме е грабнала работат пак и да не успея да се включа изобщо.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт