Нашето Юлско човече борбено крачи далече

• 10 244
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
  • София,
ЧЕстит рожден ден на прекрасната принцеса на мама ДЕс! Да ви е жива и здрава!  bouquet

# 241
Дес страхотен празник  Hug
да ти е здраво и щастливо детенцето  newsm67 newsm67 newsm18
Еленко пиша ти на ЛС на дълго и широко  Hug
за ортопед Ина сега не съм я водила, а май ще трябва  newsm78
Но горещо препоръчвам др. Ефремов от Горна Баня, работи и с направления. За мен е страхотен специалист ЛМ  Peace

# 242
  • София
Дано вече да оздравява напълно и да прояжда Евичка! А Рени се изгуби. Илко оздравя ли?

Ели, и Христо така отказа цигарите - от раз. Ссамо че при него помогна наплашването от една лекарка, иначе аз безуспешно си мрънках години наред преди това, и сега ноември ще станат май четири години откакто не пуши. Ама да ти кажа, още му се пуши понякога, и сега ме заплашва, че ако продължавам да пия кафе, той ще пропуши, което изобщо не е честно според мен!  #Cussing out

Вие с какво миете приборите за хранене и шишетата на децата? Аз отначало ползвах само гореща вода, от доста време - течен сапун, ама се чудя дали вече да не почвам по общия ред.  newsm78

# 243
Ей Дес,честита ти рожденничка!  Hug Верно е страхотна тортата,на коя фирма е?
Супер разходка си направихме със синчето!Носих изследвания на Надина в Лора,че искат за детската.Гадно е времето,ама взех проба и не ми се иска да повтарям.  Mr. Green Сещате се каква проба.
Купих олекотени завивки с Шрек и Никола е във възторг,радва се,говори му нещо.  Laughing
Мимозка,мойте и двамата обичат хляб и банички,от тия бутерките.
Евичка дано вече оздравее!
При Драганов може с направление преглед след прохождането.

# 244
Яна,тортата е на една габровска фирма "Мина Елит",но съм виждала техни торти и в Била(поне в Габрово),а за довечера тортата ще е на "Неделя", само дето малко празника се провали,но ще импровизираме.
Ели,сега сме на тема барбета и принцеси,та затова.А за ортопед - не са ми казвали да я водя Цвети,даже и Дани не съм водила.Успех със спирането на цигарите,аз хич не се и мъча.
Аика,аз мия на Цвети нещата както и нашите.
Ками,дано вече Евичка се оправи!

# 245
Цитат
Иначе, за питането на Емчето- по наногорно аз тръгвам само на полусъединител, а за отказване на спирачки се сещам единствено да се мине на по-ниска предавка/да не дава господ на никого/.
освен намаляване на предавките, може да свърши работа и "помпането" на спирачката...не съм го пробвала, така съм чувала от многото специалисти около мен  Wink

аз мия с веро, винаги така съм му мила съдовете

досега гледах детски обувки, има много хубави модели, но като тръгна да му пробвам, малко от тях влизат на крачето заради пухкавия свод

и аз днес сефтосах зимното яке на Никола,, впрочем в Зара в Солун направихме много добър пазар, на много прилични цени и нещата бяха далеч по-качествени от тези боклуци в нашата зара

# 246
Ками, милата Ева, дано по-скоро си възвърне апетита  Hug
Мими, Гери си похапва хляб, но само вечер, и то след като си е изяла манджата, за десерт  Wink Но пък щом Мимко не харесва хляб, не го насилвай - хапва ли други зърнени, например макаронки или кус-кус?
И аз мия с веро съдовете.
А за ортопеда - засега не мисля да я водя на преглед.
Да си призная честно хареса ми, че разходката ни сутринта беше кратка, защото поне гледах "Дързост и красота" - не ми се беше случвало цяло лято  Blush
Преди малко ходихме с Гери до работата - изкарахме там около час; докато аз си оправях някакви дела тя неуморно раздаваше брошури на хората, които чакаха на касите - колегите ми предложиха да я вземем като хънтър в банката, защото никой не можеше да й откаже  Laughing

Дес, много е хубава рожденичката, пожелавам весело изкарване довечера  Hug

# 247
Егати студа,трябваше верно зимните якета да извадя и аз.
Десс,аз да ти кажа колко съм РАЗОЧАРОВАНА ОТ ТОРТИТЕ НА НЕДЕЛЯ,говоря за детските и тия по специалните.Аз съм човек дето постоянно яде торти,често имам поводи,а и присъствам на доста празници.Е,как можаха така да ги развалят.Сухи блатове и тежък крем,блуткава работа.А само преди три години ми бяха фаворити,сънувах ги тия торти.Клара купи за техния рожден ден и неможахме да повярваме на разликата.Чудихме се дали не е случайно,но за кръщенето взех пак от там и пак беше същия бълвоч.

# 248
  • sf
Романс-а, Романс-а са ми фаворити  newsm18
като оправят околовръстното ще ида с колата да се наплюскам яко  Joy

# 249
Искам и аз!  coolcool Че и големи парчета режеха,леле не съм ходила от две години там.
Ей,пак се трупа пране и пак съхне по три дни.Ще трябва да се настоявам за сушилня.  newsm78

# 250
ООО и аз искам в романса Simple Smile .Не знам какво правите в къ6ти с децата,марти ме побърква,какви ли не6та не измисля.Дайте идея за уплътняване на времето в такова време.

# 251
  • sf
ако имате застраховка живот - ще ви взема с мен.  travel
днес ми се размина самостоятелното возене на децата, ама утре нема мърдане.
ох, мразя есен и зима-кошмарно ми е.  smile3516

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 18:46 от donsita

# 252
Няма проблеми може и аз да карам  Mr. Green ,4е и бяз това не знам пътя до там и ми трябва навигатор,за6тото все са ме возили до там

# 253
При мене децата си играят,нали не са се виждали цял ден.Тва е голям плюс,защото аз хубаво ги гледам,ама те си искат занимания.Сега през деня аз се занимавам с малкия,а вечер кака му.Но пък ми е преоритет тя сега.Говорим си,пържих й картофи,но не ги иска и аз си ги ям.Преди два дни ме върза да й пържа кюфтета и пак аз си ги ядох.Сега вика че иска таратор-абе прави ме на луда калинка.Ей тва да не ти яде детето,да е капризно или злоядо е наказание за майката просто.Ако трябва да съм честна всички детски занимания са ми опротивели,имам нужда от нещо за мене,щото аз съм голям човек все пак.
Ами то мъжо май ми е направил застраховка живот,само на мене.На себе си не.  Mr. Green

# 254
  • sf

Ами то мъжо май ми е направил застраховка живот,само на мене.На себе си не.  Mr. Green
  hahaha брей,че практичен мъж!

аз ся викам на моя- " довечера ще си направя нов педикюр, та утре ако умра да съм хубава" и той ми вика - " ок. да ми се обадиш"  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт