ПЛЕВЕН - 62

• 16 750
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен
Честито на мама Ася.
Лека и безпроблемна бременност. Hug
Грета,ще мине. Ще видиш как ще и хареса с децата. Peace Hug
Мен ме е ударил голям размисъл за родилното или Авис Медика. ooooh!. Толкова пъти е дискутирана темата,чета и препрочитам. Оф,ще видим какво ще измисля.

# 181
Мен ме е ударил голям размисъл за родилното или Авис Медика. ooooh!. Толкова пъти е дискутирана темата,чета и препрочитам. Оф,ще видим какво ще измисля.
Аз, като раждала и на двете места, бих те посъветвала: Избери си лекар и раждай там, където той работи. За мен доверието към лекаря е най-важно.

Да ви разкажа за първия ден на Димана в градината. То аз за целия ден нищо не знам, но ми казаха, че не е плакала много. Отиваме да я вземем, баща и поглежда през прозореца, а тя нашата води хорото. В буквалния смисъл на думата. Като ни видя, много се зарадва, чак забрави да каже довиждане на учителката. По нейни разкази е чла, спала, лелите са и помогнали да се облече. Май наистина ще се окаже верно това, че децата плачат само докато се разделят с родителите. След това са спокойни. Сега е спокойна и не забелязвам някаква промяна. Че утре пак ни чака рев е ясно, но поне да не е още от вкъщи.

Ася, много се радвам, че пак пишеш при нас.   bouquet

# 182
Ася, честито и тук.
Много лека и безпроблемна да е бременността ти и една сестричка на Теди пожелавам.
Но много кротичкаааааааааааа.
Днес бяхме отново на ясла за пръв път, след тримесечно отсъствие.
Отново рев и чудо, но към обяд се е укротило милото.
Сега заспа, не мога да повярвам направо.
Ляга след дванайсет, а сега вече спинка.
Сутринта аз плаках повече от него май.
Това майките сме големи калпазанки май.
Валенце, Елицата е магазинът в пресечката срещу кафето под театъра. В посока гарата.
След него има закуски.
Шатрата беше срещу жабките-фонтанчетата. До настоящия мол.
Не се притеснявай, аз съм вече осем години в Плевен и все питам ,кое къде е.

# 183
Грета,направо настръхнах като прочетох,че вече сте на градина. От сега ми се плаче . Ама през деня само си викам - веднъж да тръгнете на ясла да ми почине главата,че ще полудея . Simple Smile Направо понякога си мисля,че имам нужда от психотерапевт. Да си родител на близнаци не е като да си на две различни деца,все повече се убеждавам.Но пък от друга страна като ви слушам с тези  нови бременелки - да ви е честито между другото и леко бременеене,честно да си кажа ако не бяха близнаци не знам дали щях да се навия втори път. Винаги ми е било много чудно как майките приемат вторите си деца.Аз имам чуството,че ако сега имам друго дете то ще ми разсейва ли,не знам как да го кажа любовта към тези. Толкова съм привързана към тях,че не мога да си представя да обичам друг по същия начин.Странна работа  newsm78
Дивианка,забравих днес да те питам къде си записала Тити ? Не ми изглеждше като да не й се тръгва на градина,ама сигурно отвътре й съвсем друго . Но няма начин,трябва да свикват .
И още нещо да питам да не ме гризе любопитството - като всички честитят И ТУК,къде тогава е ТАМ Simple Smile Ще ме извините за нахалството Simple Smile

# 184
Джина, Тити ще си ходи в старата градина - "Снежанка".
Пропусна да я попиташ за мнението й. Щеше да чуеш какво мисли по въпроса. Crazy

За ТУК и ТАМ... Виждахме се с Ася по приятен повод скоро, та тогава разбрах. Почти случайно стана. Simple Smile
За други ТАМ, може би е скайп, кю и пр. Grinning

Евак... повечето дечица плачат, докато посвикнат. Ще премине.  Надявам се скоро. Hug
Грета, хубави новини за Димана. Ревът сутрин, когато ги приемат децата, не е страшен. Важното е, че после се чувства добре и е спокойна. Какво по-хубаво от това! Simple Smile

Валенце, с теб ще се видим ли скоро?

Пламси, ако на мен ми предстоеше раждане, мисля, дори съм сигурна (поне засега), че не бих избрала Авис Медика. Rolling Eyes
Бих предпочела да си родя в Родилното във Втора база, като сумата, която бих дала в Авис Медика, разпределя между доктори, акушерки и обслужващ персонал.
Но това си е моето мнение. Ти постъпи, както намериш за добре. Каквото и да решиш - леко и безпроблемно да е! Hug

# 185
Благодаря за пожеланията към Габи! Вчера на първия учебен ден какъв дъжд се изля, ще им върви по вода на учениците Simple Smile

Честито на мама Ася! Лека и безпроблемна бременност!

Аз реших да си спестя градинските трепети още една година, просто като си помисля какво ме чака и се отказвам. Другата година живот и здраве, мисля да пусна Кари, вече ще е големичка и ще й е по-лесно (пък и на мен). При мен обаче, както съм казвала, го има и това, че самата аз ненавиждах навремето да ме водят на градина и всеки ден се молех да си стоя у дома, ако ще и сама. И сега не мога да се пречупя да харесам градините и това е Confused Кофти спомени имам от моята... Гледам да не се издавам пред Кари какво ми е истинското мнение и отсега хваля градините, че иначе съвсем мисия невъзможна ще стане при нас.

# 186
  • София
Тесс,права си-старай се да не си показваш мнението пред нея,настройвай я положително,тя вече е големичка и разбира.Много зависи на какви госпожи ще попаднете.аз май не ви се оплаках-сменили са на Мими едната госпожа и то любимата и.Всъщнст аз съм доволна-сложили са и най-харесваната от мен госпожа в цялата градина.Но как ще го приеме малката...не знам.Уж засега като ходихме на няколко пъти дотам и новата госпожа я закачаше Мими много я хареса.Ще видим.ако дес ни станат изследванията на "материала" Mr. Green и са отрицателни,утре сме първа писта. ooooh!

# 187
Теди тръгна на градина от миналата седмица. Плака само първия ден и то докато съм си тръгнала. След това проблеми не е имало. Е, тоалетните му се сториха много странни - от най - старите са - трябва да клекне. И нещо не може да се справи, та "големите" работи си ги вършим вкъщи. Но иначе общо взето се чувства добре. Даже успокоявал плачещите деца като им обяснявал, че "мама и тати са на работа, но ще дойдат да те вземат".
Днес сутринта ми е направил изненада. Намерих дистанционното на телевизора в чантата си.
А снощи го чувам, че си говори сам, поглеждам тайничко и какво виждам : Взел едно пакетче солети и казва: "И ти казах да престанеш да ядеш само солети и слънчо.Стига с тия боклуци по цял ден.Трябва да ядеш и супа."

# 188
  • плевен
Добро утро и от мен. На Марио в яслата пък правят от вчера ремонт на първия етаж и всички деца са ги преместили на втория. Вчера като го качих той изобщо не се разплака че е на ново място с нови лели и други деца. Целия ден е бил много послушен.
Те децата са различни  и всяко по свой начин възприема промените в живота си.

# 189
не мога да си представя да обичам друг по същия начин.

От време на време, от както разбрах, че съм бременна, точно тази мисъл започва да ме чопли и много се сдухвам Rolling Eyes Мисля си, че не знам дали ще го обичам толкова, ще лишавам Митко от внимание........някакви ей такива гадни мисли. Решавам, че е нормално и се успокоявам  Grinning

За раждането като си говорите, аз следвам моят доктор. Където е той, там съм и аз  Grinning

А вчера да ви кажа какво ми се случи. От преди обяд започнаха пак онези болки високо горе под слънчевия сплит. Заради тях ми правиха фибро-гастроскопията. Пих аз един ранитидин и едно но-шпа  - нищо. След няколко часа се засилиха, пих още една такава комбинация и пак нищо. Вече в късния следобед болката беше нетърпима, място не можах да си намеря. Бях си изпила и полагащата ми се като бременна доза илачи. Превита на 18, пъшкам и поревавам, Митко с 39 градуса лежи до мен и пита "кво става?", пълна трагедия бяхме. Накрая прозвънях на цялото семейно войнство, един да идва да гледа Митко, Емо да ме кара в болницата, защото се задаваше ноща, а нищо добро не се очертаваше. Прегледаме д-р Влахова на ехограф и каза, че имам толкова много камъни в жлъчката и сега правя жлъчна криза  Shocked Никога досега не съм знаела за тези камъни. Та от там ме пратиха в Спешна да ми включат система със спазмолитици. Отиваме долу, като разбраха, че съм бременна ме отпратиха набързо, защото в съседното помещение имали пациент с енцефалит. Дадоха ми системата, абоката и медикаментите, и ние бегом при едни приятели, там я включихме и докато изтече, вече ме беше отпуснало. Та така, на дълго и на широко ви разказах  Grinning
Само се чудя за какви кризи ще става въпрос като ми стане голям корема и започне да притиска каквото се сети  Tired

# 190
Ей, Дикси, да се стягаш! Никакви кризи повече!  Peace Ми Митаче що така? Какво му е?

# 191
Дикси, много неприятно, оправяй се бързо!

Не знам аз ли съм сбъркана или какво, но никога, нито за миг не съм имала съмнения дали и колко ще обичам второто си дете... Абсолютно според мен и 5 да имаш, всичките си ги обичаш. А че лишаваш от внимание първото в известна степен е вярно, но в крайна сметка такъв е живота...

# 192
  • плевен
Да ви кажа и аз просто не мога да си представя да обичам друго дете освен Марио.
Дикси, бързо да се оправяш. Аз съм имала ужасни бъбречни кризи но знам че и жлъчните не им отстъпват по болка. Дано вече не ти се случва докато си бременна пък после вземи някакви мерки че те тези камъни няма да изчезнат от само себе си. Абе какво ти обеснявам ти си си наясно.

# 193
  • Плевен
Добро утро и от мен. На Марио в яслата пък правят от вчера ремонт на първия етаж и всички деца са ги преместили на втория.
Веси, Марио в ясла Дружба ли е?

Ася,лека бременност ти желая! Честито Hug

Дикси, дръж се Hug Оправяй се и повече никакви кризи и болести!

# 194
Леле, колко съм застреляна  ooooh!
Ася, честито! Лека бременност и лек финал  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт