Клуб "Рошави, космати и с неподходящи гащи"

• 38 317
  • 326
  •   1
Отговори
# 180
Каки е милитари, да. Може би една идея по-бледо. А "сьомга" викам на едно меко оранжево с розов нюанс - нещо такова.

# 181
  • Belgium
Да се изкажа за цветовете и аз - обичам почти всички основни цветове без зелено, кафяво и сиво.

Доста розово и лилаво имам в гардероба, но любимият ми цвят остава бебешко синьото  Heart Eyes

В черно изглеждам добре, а напоследък се увличам по бялото, но за съжаление то е изключително "неблагодарен" цвят и никак не е лесен за носене особено в София.

Относно мъжете и цветовете ще разкажа една дребна случка  Mr. Green

Ходим си с един приятел по улицата и аз щипвам към един магазин. Харесвам си една блузка и го питам какъв цвят повече ще ми отива - бледо розово или праскова?
Той: Че прасковата не е цвят, тя е плод   newsm78
Аз:  Joy

Как ли ще реагира горкичкият, ако разбере че има и цвят фуксия   hahaha

# 182
Както писах малко по горе, моите дрехи са 99,9% черни, бели и червени. Плюс дънките,  класическо протрито синьо.
 В магазините,където пазарувам често, ако вдигна някоя закачалка с розова блуза например преди да си отворя устата ми казват : "Имаме го и в бяло, и в червено". Досмешава ме, явно изключват напълно варианта да си купя розовата.
Присъединявам се към почитателките на белите ризи. Имам няколко, комбинират се с много неща.
Но това, към което съм наистина пристрастена, са поло блузите с висока яка. Имам множество поло блузи, в споменатите вече цветове. С къси и дълги ръкави, както и без ръкавни. Бяло поло нося с почти всичко - дънки, карирани плисета, тесни поли, прави панталони и т.н.
Вероятно тази пристрастеност е следствие от комбинацията на много дълъг врат и зиморничава природа  Laughing

# 183
Тай, аз също харесвам поло блузи, ама не с цуло поло, защото имам чувството че се задушавам  Mr. Green Иначе стоят адски стилно,имам две, едното е черно ,еми спуках го от носене и с дънки и с панталон.
Ето този цвят искам да си намеря http://snimki.tialoto.bg/?gallery=1172&page=15#p, не съм го срещала обаче.
Ето това е кафявото,което адски обичам http://snimki.tialoto.bg/?gallery=1172&page=4, особено сега с шоколадов тен.
Дона,благодаря за обяснението,не съм срещала този интересн цвят.

# 184
Цяло поло ме кара да се чувствам, като у дома си. Аз с поло се ожених, но туй друга тема.

Сещам се за едни хитри дрешки, които са нещо като 2 в 1 и са много удобни за мързели, като мен.
Блузка, отдолу ризка, ама не точно - само ръкавче се подава, или якичка. А реално няма.
Става за работа - хем си по-така, хем хич не си.

Модата на високите дебели колани и късите 7/8  ръкави ми харесва аЦки просто. С така широко разгласяваните мноооого високи ръкавици стои страхотно.
Също така заоблената висока талия на полите, която стига почти под бюста. На мен не отива, обаче ( което ме подсеща и аз да кажа, че харесвам модата не като шопинг лист)
На по-едра жена не отиват широки панталони ( нищо, че стават). По-едрите жени ги виждам повече в панталони, които са шити на Х ( не знам как се казват на български тия кройки) click, a не толкова в широк прав click Особено, ако е по-къса дамата, само токче може да се отлепи от земята.

Имаше някъде  списъка на Тим Гън за гардероба на работещата жена....

# 185
По-едрите жени ги виждам повече в панталони, които са шити на Х ( не знам как се казват на български тия кройки) click[/url
Да, имам И такива дънки  Simple Smile Добре стоят (доколкото е възможно  Mr. Green), защото ширината на крачолите компенсира ширината на ханша и общият вид е като на съблазнителна, добре хранена  русалка  Laughing

# 186
Леле, тези панталони са ужасни  Shocked
Ни по-дребна, ни по-едра жена бих харесала в такива.

# 187
Що, на тези кво им е  Simple Smile

# 188
Тия са други, виж, не висят около ханша и бедрата и не са така дълбоки Simple Smile

да се доизясня: ако първия модел обуе дънките в подходящ размер ще стоят по-добре (си мисля)

# 189
Манекенката е друг размер, просто  Simple Smile Иначе принципът е същия - горе по крака, от коленете надолу се разширяват, а не широки още от талията (поне аз така схванах идеята на госпожата Една).

# 190
на мен тези ми харесват:
цък
цък

# 191
Изглеждат ми различни, Дона, и не ми харесват Simple Smile

Ама ако можех да докарам бедър като на твоя модел  Mr. Green

# 192
И на мен, и тези също, макар че за да седят така лежерно на моя задник, трябва да са 36 номер, сигурно  Crazy

# 193
# 194
аз се колебая дали да си поръчам от ларедутските, но ми се струва че моделките са със токчета,а аз не нося и ще ми се влачат крачолите.

на мен ми харесват х- образните, идеални са за огромни прасци като моите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт