Клуб "Рошави, космати и с неподходящи гащи"

• 38 313
  • 326
  •   1
Отговори
# 195
аз се колебая дали да си поръчам от ларедутските, но ми се струва че моделките са със токчета,а аз не нося и ще ми се влачат крачолите.

Е, ти си висока, предполагам, че няма да ти се влачат  Simple Smile
На мен обикновено са ми проблем дънките - тези, които ми стават на задника, са ми дълги в крачолите и широки в талията. Според кроячите вероятно човек с моя задник трябва да е висок към 1.90  Blush

# 196
Казвали са ми, че в Гърция самите кройки на панталоните били различни, те нали са късокраки с големи дупета гъркините и кройката била съобразена с това. Незнам дали е вярно, но ми стана забавно. Тук ако някой чужденец се разходи по магазините ще реши, че само анорексички обитават.На мен пък обикновено ако има някакво отклонение е 4е къси ми идват крачолите, понякога и ръкавите на дрехите, но ако взема по-големия номер вече са ми широки.

# 197
ммм, "Х" -образните никак не харесвам. Странното е, че не ми стоят зле, ама не ми харесват.
Искам най-малкото да са прави. Тъмните, в първия пост на тази стр., дето Дона ги е сложила са ми супер - даже си имам такива 2 чифта. Преди време си ги купих със значително намаление, щото бяха изостанали от предишна модна вълна и никой не ги искаше. Ще ми влязат пак в активна употреба (носих ги предимно вкъщи, че са ми супер удобни).

Добре де, при Х модела силуетът, освен да го докараш до коледна елхичка, друго какво? Как се комбинира с горните дрехи?

# 198
Eпа аз съм точно за тука,приемете в клуба,сега съм с боксерите на мъжа,че са ми много удобни Wink

# 199
Добре де, при Х модела силуетът, освен да го докараш до коледна елхичка, друго какво? Как се комбинира с горните дрехи?
С блуза по тялото, стига да не си тип "ябълка"  Simple Smile Общо взето стоят добре на жени, които са едри, но със запазена форма на пясъчен часовник.

# 200
Откакто ме изкарахте фешън фенка не смея да пиша.  Crossing Arms А така обичам черно, бяло и сиво; оранжево и кафяво; тъмносиньо и лилаво, че реших да рискувам. Laughing  Мразя розово и жълто от душа. Червено не ми отива, така съм си внушила поне..

Тези панталони на Мисис Една не ми харесват, приличат ми на средната американска мода, блаааа. И за по-пълни жени панталон тип полу-чарлстоун или цигара със средна талия е ок (ниската прищипва, а високата описва). Но можах да вдяна какъв е този Х-модел.  Rolling Eyes

Към кожените якета как сте? Късно ли ми е за нещо като рокерия?  Mr. Green

# 201
Не исках да ви шокирам с грозни панталони , а да ви покажа 2 типа кройки.
Може ли някой, който е по-опитен с ла редут да ми каже от френския сайт дали шипват за италия?
Защото в Италия има сайт, обаче там цените са високи, асортиментът също е беден. 

# 202
Ох, такива Х джинси имах преди години (като бях с някое и друго кило по-малко), бяха от невероятно мек джинсов плат и не се спирах да ги нося. Сега обаче нямам и май е време да се замисля да поотслабна и да се завърна към тях.
Иначе Mrs. Edna, току що проверих, че от френския им сайт не може да се достави до Италия - явно може само от италианския сайт да се поръчва. Честно казано аз съм поръчвала два пъти и качеството на дрехите напълно съответства на цената им Wink. Вече предпочитам да пробвам и така да купя нещо, пък било то и на по-висока цена.

# 203
Благодаря!

# 204
И на мен, и тези също, макар че за да седят така лежерно на моя задник, трябва да са 36 номер, сигурно  Crazy
  Аз, айде да не е в 36, но в 38, мога да изглеждам ОК с такъв модел, но въпреки това, не ги харесвам. Имаше един период, преди няколко години, когато по магазините нямаше друг модел дънки, освен подобни на тези, които си показвате. За мен беше кошмар. Истински! Исках да намеря шивач, съответно хубав дънков плат, за да ми ушие класически, прави дънки. Е, не намерих, затова цяла година, че дали не бяха и две, не си купувах и не носех дънки. Жестоко съжалявах, че през лятото, преди да излезе тази мода, в пристъп на умопомрачение( Laughing), отрязах на къси, раздърпани панталонки любимите ми, абсолютно прави, протрити от носене дънки, били някога в класическото и неповторимо индиго.  Е, още ги нося през лятото и страхотно си вървят с любимите ми римски сандали, но не е там въпросът. Изглежда, по отношение на панталоните съм голяма "консерва", но хайде, няма човек без недостатъци... Mr. Green

# 205
Кrisal , като спомена шивач- можете ли да ме ориентирате за добър в шивач Пловдив ? Виждала съм много, които правят дребни ремонти, но те май не шият дрехи.

# 206
  • София

Харесват ми. Първият модел повече. Имам подобни и ми стоят добре мисля. Абе то на мен по принцип ми е по-добре с по-широк крачол - правите панталони/ дънки пак ми отиват, но краката ми са доста слаби за ръста ми ( така поне казват всички, но аз си се харесвам  Mr. Green) и изглеждам малко гльоджава с прав панталон Crazy

# 207
  • До хладилника, който обичам
И на мен, и тези също, макар че за да седят така лежерно на моя задник, трябва да са 36 номер, сигурно  Crazy
Не си права Grinning Аз, знаеш, не съм 36-ти номер, но все пак - взех си такъв модел дънки от Теранова (тънки, летни) - точно отгоре още се разширяват. Цялостният ефект е много лежерен, неглижарски и свеж. Вървят с почти всичко - тениски, ризи, пуловери... само с по-официален вид няма да се вържат. Цяло лято ги моря и съм много доволна. И въпреки че в тях задникът ми по-малък не изглежда, по-голям също не изглежда (което си е плюс), а и вече минах възрастта, в която оплаквам не=манекенския си вид и се приемам и харесвам каквато съм (да се надяваме).

# 208
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз как да разбера кой номер панталони нося ?
вече не си го знам

# 209
  • София
Аз имам тези:
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-tipster-denim-stret … tegoryid=22905201
и тези:
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-tipster-denim-stret … tegoryid=22905201
Стоят точно така.  Peace
Зуи, в сайта на ларедут има таблица с мерки, ама ако си ги дадеш тук ще те ориентираме за кой номер си, също. Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 12:24 от Klemy

Общи условия

Активация на акаунт