Jalupro Young Eye – нов подход в грижата за околоочния контур

• 9 318
  • 314
  •   1
Отговори
Тройната сила на Jalupro – Young Eye + Добавки с Аминокиселини + Glow Peel

Умората и времето най-често се виждат в очите – тъмни кръгове, подпухналост, фини линии. Jalupro Young Eye е биоревитализираща терапия, създадена специално за тази деликатна зона. Комбинацията от хиалуронова киселина, аминокиселини, пептиди и антиоксиданти стимулира кожата да се регенерира, като я прави по-гладка, по-светла и по-стегната.

Какво прави Jalupro Young Eye толкова специален?

Jalupro Young Eye е инжекционна биоревитализираща терапия, разработена специално за периорбиталната зона. Това го отличава от стандартните мезотерапевтични процедури по няколко ключови характеристики:
•   Специализиран състав – съдържа балансиран комплекс от хиалуронова киселина и аминокиселини, които стимулират фибробластите в зоната около очите.
•   Таргетирано действие – формулиран е да намалява тъмните кръгове, отоците и фините линии, характерни за тази деликатна област.
•   Щадящ подход – съобразен е с особеностите на тънката кожа в периорбиталната зона, което го прави безопасен и ефективен.
•   Синергия – може да се комбинира с добавките Jalupro (за подкрепа отвътре) и Jalupro Glow Peel (за освежаване и изравняване на тена), за постигане на цялостен подмладяващ ефект.

Jalupro добавки (Jalupro Drink/ Tablets) – красотата, която започва отвътре

Но какво би била всяка естетична грижа, ако тялото не получава нужното отвътре?
Точно затова Jalupro създаде и хранителни добавки – под формата на напитки или таблетки – които се грижат за кожата на клетъчно ниво.

Съдържат хидролизиран колаген, хиалуронова киселина, витамини и аминокиселини, които:
•   Подобряват текстурата и еластичността на кожата
•   Забавят процесите на стареене
•   Подсилват косата и ноктите
•   Подпомагат сияйния и равномерен тен

Това е перфектната комбинация: Jalupro отвън и Jalupro отвътре – двойна сила в борбата с времето.

Jalupro Glow Peel – научен подход към подновяването на кожата

Jalupro Glow Peel е иновативен медицински пилинг, разработен специално за подобряване структурата и равномерността на кожата. Той комбинира подбрани активни киселини в балансирана формула, която подпомага процеса на клетъчно обновяване, стимулира синтеза на колаген и подобрява цялостния тонус на кожата.

Основните механизми на действие включват:
•   Ексфолиация на повърхностния слой – премахва мъртвите клетки и подпомага регенерацията на епидермиса.
•   Стимулиране на фибробластите – активира синтеза на колаген и еластин, което води до по-гладка и стегната кожа.
•   Изравняване на тена – редуцира хиперпигментации и придава равномерен, сияен вид.
•   Подобряване на микроциркулацията – улеснява доставката на кислород и хранителни вещества към клетките.

Тройната сила на Jalupro – Young Eye + добавки + Glow Peel – осигурява цялостна грижа отвън и отвътре. Вместо просто да прикриваме признаците на умора и време, ние стимулираме кожата да се възстановява и поддържа сама – за по-свеж, сияен и подмладен вид.

Включете се в дискусията и спечелете!

Какво според вас има по-голямо значение за поддържането на младежки вид – начинът на живот или естетичните процедури, и кой от представените продукти бихте избрали като най-подходящ за вас и защо?

На 2 октомври един от вас ще спечели специална подаръчна кутия на Jalupro с продукти от козметичната линия на бранда.
Моля, запознайте се с Общите условия.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 13:51 от Жaклин

# 1
  • София
Цитат
Какво според вас има по-голямо значение за поддържането на младежки вид – начинът на живот или естетичните процедури

1. Начинът на живот
2. Грижа с подходящите за кожата продукти.

От изброените продукти бих избрала Jalupro Glow Peel. Имам неравномерен тен на кожата, пигментни петна на места и започнало отпускане на контура.

# 2
  • При децата ми
Здравейте,

Мисля, че за по младежкото излъчване допринасят много фактори, като достатъчно сън и хидратация. Особено важно е пиенето на вода и течности. Начинът на живот, физическата активност и не на последно място добрата храна.
Бих избрала Jalupro Glow Peel, защото осигурява цялостна грижа, отвън и отвътре.

# 3
Комбинация от двете: начин на живот и естетични процедури според мен подържа младежкия вид. Бих използвала Jalupro Glow Peel, защото често ми се налага да премахвам повърхностния слой мъртви клетки за по-чист и по-свеж вид.

# 4
  • София
За младежки вид има значение всичко: ген, начин на живот, поддръжка.
Хареса ми Jalupro Glow Peel, но кое е най-подходящо за мен бих оставила на специалист да определи.

# 5
Та първо място е здравословно хранене и грижа за здравето, защитата на кожата от замърсяване и слънчеви лъчи. Козметиката също е от изключително важно значение, но тя следва да бъде допълнение за допълнителна подхранване и грижа.

# 6
Най-важното е постоянно грижа за кожата с добри и качествени продукти.
Начинът на живот също оказва голямо влияние, физическа активност, здравословно хранене, сънят....
С удоволствие бих използвала  Jalupro Glow Peel, надявам се да съм от печелившите!

# 7
Какво според вас има по-голямо значение за поддържането на младежки вид – начинът на живот или естетичните процедури

Според мен начинът на живот и грижата за здравословен вид е от най голямо значени!

и кой от представените продукти бихте избрали като най-подходящ за вас и защо?

За мен бих избрала :Jalupro добавки (Jalupro Drink/ Tablets), защото мисля ,че трябва да се погрижа за кожата си и отвътре.

# 8
Начинът на живот и грижата за кожата с подходящи продукти.
От изброените продукти бих избрала Jalupro Glow Peel.

# 9
За младежкия вид е причина на първо място генът, а след това начина на живот.
Бих избала Jalupro Glow Peel.

# 10
  • София
Какво според вас има по-голямо значение за поддържането на младежки вид – начинът на живот или естетичните процедури, и кой от представените продукти бихте избрали като най-подходящ за вас и защо?
Това което има най-голямо значение за поддържането на младежки вид е начина на живот: храненето, хидратацията, съня, и физическата активност. Да - понякога само това не стига и се налагат естетични процедури, но есенциалното е това което правим и консумираме.
Понеже съм младолика и въпреки 40+ възрастта си засега нямам спешна нужда от естетични процедури, бих избрала Jalupro добавки (Jalupro Drink/ Tablets) за да подпомогна синтеза на колаген. Красотата за мен идва преди всичко отвътре и това е причината за моя избор.

# 11
За състоянието и вида на кожа са важни генна, поддръжката, качествените продукти, но й начина на живот и леките естетични процедури.
Бих използвала Jalupro Glow Peel, защото имам нужда да се погрижа за горния слой на кожата си.

# 12
  • Варна
 За да бъдем свежи и да се чувстваме прекрасни дами са нужни грижи, достатъчно сън, хубава храна, вода и др. полезни напитки, спокойствие и качествена козметика. Бих пробвала Jalupro Glow Peel.

# 13
Със сигурност вътрешното здраве се отразява на външната форма, така че бих ползвала всички продукти заедно, не можах да избера един продукт, защото и трите ще сa ми от голяма полза, но бих опитала:
Jalupro young eyes инжекционната процедура.

# 14
И двете: начин на живот и естетични процедури подържат младежкия вид. Бих използвала Jalupro Glow Peel, защото премахвам повърхностния слой мъртви клетки за чист и свеж вид на кожата ми.

Общи условия

Активация на акаунт