Отговори
Здравейте, момичета 🌸
Реших да отворя тази тема, защото напоследък много мои познати се оплакват от напукани пети, мазоли или враснали нокти – неща, които често подценяваме, докато не станат болезнени.

Истината е, че с правилна грижа и навременна реакция тези проблеми се решават напълно безболезнено и лесно 💅
Ще се радвам тук да споделяме идеи, какво помага, какво не, и какви домашни грижи дават резултат.

Аз самата от години се интересувам от темата за медицинския педикюр и редовно се срещам с жени, които споделят колко много им е помогнала правилната грижа за стъпалата.
Ще ви разказвам реални случаи (без имена, разбира се) и ще давам съвети, които може да са полезни на всяка от нас 🌷

Ако имате въпрос или искате да споделите свой опит – пишете смело!
Красивите и здрави стъпала наистина ни карат да се чувстваме по-добре всеки ден 💙

# 1
Здравейте! Преди година ползвах едно кремче за напукани пети, подобно на вазелин. Помагаше ми, но нещо не мога да го намеря напоследък. В кръгла, жълта опаковка. Иначе бях доволна. Напоследък нищо не ми помага. Правя си пилинг с електрическа пила за пети и има известен ефект, но искам и да ги мажа с нещо.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 16:19 от Borqna Sto 771419

Общи условия

Активация на акаунт