Почистване на лице София

• 610
  • 3
  •   1
Отговори
Дами,за тези от София бихте ли препоръчали хубаво място за почистване на лице?
Последните пъти ходих в Дерма акт или Амбър,но не съм впечатлена,а мисля,че бих искала да отида някъде където работят с Медик 8.Мисля че ще е топ за моята кожа.
Моля за препоръки
Видях,че клиниката на д-р Паскова работят с Медик 8

# 1
За мен качеството на почистването не е толкова заради ползваните продукти, а е до уменията на козметичката. Аз лично имам проблем със запушени комедони, които са подкожни и е необходимо доста голямо майсторство от страна на козметичката, за да се махнат. Това с апаратно почистване просто няма как да се случи. И аз ходих в Дерма акт, чисто ей така за проба, на някакъв hydra facial беше, но почти никакъв резултат.
Мога да препоръчам моята козметичка, но тя със сигурност не работи точно с посочената марка козметика, но пък работи отлично и досега не съм попадала на по-старателна дама, която да отделя толкова време на клиентките си. Пиши ми, ако те интересува.

# 2
За мен качеството на почистването не е толкова заради ползваните продукти, а е до уменията на козметичката. Аз лично имам проблем със запушени комедони, които са подкожни и е необходимо доста голямо майсторство от страна на козметичката, за да се махнат. Това с апаратно почистване просто няма как да се случи. И аз ходих в Дерма акт, чисто ей така за проба, на някакъв hydra facial беше, но почти никакъв резултат.
Мога да препоръчам моята козметичка, но тя със сигурност не работи точно с посочената марка козметика, но пък работи отлично и досега не съм попадала на по-старателна дама, която да отделя толкова време на клиентките си. Пиши ми, ако те интересува.

Здравейте, бихте ли ми дали контакт на козметичката ви? Търся добър козметик за дъщеря си, която е на 18 и има все още акне. Грижри се за кожата си вкъщи само, спрямо заложените продукти от дерматолога. Но напоследък не е доволна и иска да отиде на козметик.

# 3
+359 88 7744657 Мими

Общи условия

Активация на акаунт