Личен фитнес треньор за София

• 107
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,
Синът ми на 16 г. качи кг в последните години. Последно тренира баскетбол по време на Ковид. Оттогава движението му е малко, стои по цял ден в стаята на компютъра и освен това, за капак пуши вейпове, които много ме притесняват.
Искам да намеря треньор, който така да го вдъхнови за спорт,  че да промени изцяло вредните му навици, защото аз признавам си, не успявам, колкото и усилия да полагам.
Ще съм благодарна,  ако ми предложите човек в района около бул. Цар Борис, за да му е удобно да пътува

# 1
  • София
Сина ми е на същата възраст и така беше залепен за компютрите. Пробвал е какво ли не: катерене, футбол, баскетбол, муай тай и сега си намери своя спорт. Не е точно и само до личния треньор да влее желание, а да се намери точния начин младежа да спортува. Да много зависи от треньора, но ако детето не е убедено и няма дори минимална мотивация каквото и да направи треньора ще е безполезно. Там около Борис има доста места. Ако не се лъжа Славия е там наблизо. Вижте дали няма нещо подходящо за момчето или най-добре той сам да иде и да види дали нещо ще го привлече. Не може да няма някой голям фитнес наблизо. В друг квартал съм и не мога да препоръчам там, но ви пожелавам успех. Дано се вдъхнови младежа!

# 2
Не търси удобен треньор, а удобен (близък) фитнес. Пък те там имат визитки и контакти на треньори.
Иначе едва ли ще го отучи от вейповете, там средата е по-силна, но може спортът да върви паралелно.

Общи условия

Активация на акаунт