Jalupro Young Eye – нов подход в грижата за околоочния контур

• 9 319
  • 314
  •   1
Отговори
# 300

Според мен факторите са компексни има значение и генетичната ти предразположеност, и как се грижеш за тялото си и отвътре и отвън /т.е и грижа за кожата, спорт, йога и храната, която приемаш/.
На мен ми допадна продуктът "Jalupro Glow Peel – научен подход към подновяването на кожата", ако продуктът отговаря на описанието : подпомага процеса на клетъчно обновяване, стимулира синтеза на колаген и подобрява цялостния тонус на кожата, това е страхотен, иновативен продукт, който би бил много полезен за всяка една дама.

# 301
  • Варна
Начинът на живот и грижата с подходящи за кожата продукти. Бих избрала Jalupro Young Eye, заради тъмните кръгове под очите ми.

# 302
Смятам, че по-голямо значение за поддържането на младежки вид има начинът на живот – достатъчно сън, балансирано хранене, хидратация и спокойствие. Естетичните процедури могат да помогнат, но вярвам, че те имат смисъл, когато се съчетават със здравословни навици. От представените продукти бих избрала нещо за зоната около очите ми, тя е най-деликатна и именно там първо се появяват следите на умора и времето – подпухване и торбички, които бих искала да намаля.

# 303
  • Варна
Според мен по-голямо значение за поддържането на младежки вид има начинът на живот- хранене, сън, движение и намаляване на стреса. Бих избрала продукт за околоочния контур с хидратиращ и изглаждащ ефект, защото имам фини линии!

# 304
Комбинация от всички фактори - начин на живот, козметика, грижа за кожата и общото състояние на организма.
Трудно ми е да избера един продукт, но може би Jalupro young eyes инжекционна процедура.

# 305
Поддържането на младежки вид на кожата е индивидуално за всеки и много важен е баланса във всяко едно отношение. Трябва да откриеш това , което конкретно работи за теб. Генетичните заложби, както и начина на живот, движение, храна , сън са факторите, които са от първостепенно значение и всеки един има своята тежест.От изброените бих опитала  Jalupro young eyes инжекционната процедура.

# 306
  • София
Начинът на живот и грижата за кожата (не задължително инвазивни процедури) за мен са основните фактори за поддържане на младежкия вид на кожата в дългосрочен план. Към естетични процедури бих прибягнала само за нещо, което не може да бъде коригирано по друг начин, като торбичките под очите ми например.
Бих пробвала Jalupro Young Eye, за да видя дали ще имат добър ефект върху торбичките под очите ми.

# 307
  • Ruse, Bulgaria
Основно в грижата за кожата е добрата хидратация, здравословното хранене и пълноценен сън. Състоянието на всяка кожа е и генетично заложено ,но една адекватна и постоянна грижа за нея винаги допринася за положителна промяна . Избирам Jalupro Young Eye. Докоснала съм се до благоприятното му действие и обожавам начинът по който хидратира, изглажда и  променя околоочната зона.

# 308
  • Пловдив
  В наши дни най-голям принос имат естетичните процедури :  иновативна грижа и брилянтна подкрепа за една по-сияна и по- младежка визия  с  доказани резултати + положително влияние дори  върху начина на живот.  За да си осигуря младежки вид използвам  цялостна грижа отвън и отвътре.
 От представените продукти си избрах Jalupro Drink / Jalupro + Витамин C ,омръзна ми  да  прикривам признаците на умора със грим/макиаж, работя по 11 часа  в трезор и често имам сивкав тен и  зомби вид ,което не е ОК!.   С добавките на иновативните Jalupro  ще стимулирам кожата си  първо отвътре за  да се възстанови  !
Jalupro -ЗАЩОТО , стъпка по стъпка към  по-здрав и по- подмладен вид.

# 309
  • StZ
Комплексни трябва да бъдат грижите, но и време е необходимо.
Сън, храна, околна среда, усмивка и подходяща козметика(аз не обичам гримове).
избирам Jalupro Glow Peel

# 310
Според мен начинът на живот има по-голямо влияние.

Бих избрала Jalupro добавки, защото са ми по-лесни за ползване и мисля, че ще имат по-дългосрочни ползи.

# 311
  • София
Това което има най-голямо значение за поддържането на младежки вид е начина на живот: храненето,  съня, справянето с ежедневния, срес, достатъчния прием на вода и физическата активност.
Бих избрала Jalupro добавки (Jalupro Drink/ Tablets) за да подпомогна външния вид - отвътре, понеже към момента избягвам по-драстични мерки.

# 312
  • in Wonderland
Според мен начинът на живот има по-голямо влияние.

Бих избрала Jalupro добавки, защото са ми по-лесни за ползване и мисля, че ще имат по-дългосрочни ползи.

# 313
  • Не съм от тук и съм за малко
Начинът на живот е най-същественият фактор по мое мнение.
Избирам Jalupro Glow Peel, защото бих искала да опитам нещо ново (за мен) като грижа за околоочния контур.

# 314

Изтеглен е късметлията, който печели подаръчна кутия на Jalupro с продукти от козметичната линия на бранда.

Честито наLieToMe

📩Очакваме LieToMe да се свърже с екипа ни на имейл адрес igra@bg-mamma.com до 06.10.2025 г. и да посочи, че е победител в играта на Global Aesthetics, както и потребителското си име, електронната поща, с която има регистрация във форума, и координати за получаване на наградата.

- три имена
- адрес за доставка
- телефон за връзка

Наградата ще бъде изпратена от екипа на Global Aesthetics до 24.10.2025 г.

Общи условия

Активация на акаунт