Jalupro Young Eye – нов подход в грижата за околоочния контур

• 6 565
  • 302
  •   2
Отговори
# 300

Според мен факторите са компексни има значение и генетичната ти предразположеност, и как се грижеш за тялото си и отвътре и отвън /т.е и грижа за кожата, спорт, йога и храната, която приемаш/.
На мен ми допадна продуктът "Jalupro Glow Peel – научен подход към подновяването на кожата", ако продуктът отговаря на описанието : подпомага процеса на клетъчно обновяване, стимулира синтеза на колаген и подобрява цялостния тонус на кожата, това е страхотен, иновативен продукт, който би бил много полезен за всяка една дама.

# 301
  • Варна
Начинът на живот и грижата с подходящи за кожата продукти. Бих избрала Jalupro Young Eye, заради тъмните кръгове под очите ми.

# 302
Смятам, че по-голямо значение за поддържането на младежки вид има начинът на живот – достатъчно сън, балансирано хранене, хидратация и спокойствие. Естетичните процедури могат да помогнат, но вярвам, че те имат смисъл, когато се съчетават със здравословни навици. От представените продукти бих избрала нещо за зоната около очите ми, тя е най-деликатна и именно там първо се появяват следите на умора и времето – подпухване и торбички, които бих искала да намаля.

Общи условия

Активация на акаунт