Jalupro Young Eye – нов подход в грижата за околоочния контур

• 3 013
  • 249
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Какво според вас има по-голямо значение за поддържането на младежки вид – начинът на живот или естетичните процедури, и кой от представените продукти бихте избрали като най-подходящ за вас и защо? - начинът на живот и грижите, които се полагат; бих избрала Jalupro Glow Peel, защото имам нужда от освежаване и изравняване на тена.

# 31
Начинът на живот.
Бих избрала продукта Jalupro Young Eye, за да се справя с тъмните кръгове и фините бръчици.

# 32
Комбинация и от двете. С удоволствие бих използвала  Jalupro Glow Peel.

# 33
  • София
1. Според мен - комбинацията от двете.
2. Бих избрала Jalupro Glow Peel за нежно почистване и освежаване на кожата.

# 34
  • Ruse, Bulgaria
Начинът на живот и грижата за кожата с подходящите продукти. От изброените продукти бих избрала Jalupro Glow Peel. Имам неравномерен тен на кожата, пигментни петна на места и започнало отпускане на контура.

# 35
  • Бургас
Според мен е важен начинът на живот. С другото не съм запозната.
Като най-подходящ за мен продукт бих избрала Jalupro Glow Peel.

# 36
За хубава визия и младежки вид от значение преди всичко са : здравословен начин на живот, ген,  поддръжка.
Хареса ми Jalupro Glow Peel.

# 37
  • София
Какво според вас има по-голямо значение за поддържането на младежки вид – начинът на живот или естетичните процедури, и кой от представените продукти бихте избрали като най-подходящ за вас и защо?

Определено начинът на живот е Важен, но си трябват и продукти, които да допринасят, предвид времената, в които живеем. Хареса ми Jalupro Glow Peel, бих пробвала с удоволствие.

# 38
За поддържането на младежки вид е нужна комбинация от начин на живот, хранене и подходящите продукти за кожата. Бих избрала Jalupro Glow Peel, той е подходящият продукт за мен.

# 39
  • на последния етаж
Според мен най-голямо значение за поддържането на младежки вид на кожата имат генът и начинът на живот - стрес, хидратация, спорт, сън, начин на хранене, грижа. Бих избрала Jalupro Glow Peel - смятам, че това е подходящ за мен продукт.

# 40
Най-важното е постоянно грижа за кожата с добри и качествени продукти.
Начинът на живот също оказва голямо влияние. Редовната физическа активност, здравословното хранене, качественият  сън са много важна част. Хубавата кожа не е резултат само на външни фактори, всичко започва отвътре.

# 41
Според мен и двете неща са важни - начин на живот, хранене, както и естетични процедури. Трябва да има баланс между тях и да полагаме усилия.
За мен биха били подходящи добавките, които да нося със себе си всеки ден и в забързаното ежедневие да да ми под ръка по всяко време.

# 42
Какво според вас има по-голямо значение за поддържането на младежки вид – начинът на живот или естетичните процедури, и кой от представените продукти бихте избрали като най-подходящ за вас и защо
Според мен и двете неща са изключително важни и е трудно да определя кое надделява. За мен те са по-скоро допълващи се и здравословния начин на живот, съчетан с подходящите процедури биха дали най-добрър резултат за кожата. Под здравословен живот визирам балансирано хранене, въздържане от алкохол и пушене, достатъчен сън, нормално телесно тело, физически упражнения.
От просочените продукти бих избрала Jalupro Glow Peel, тъй като се нуждая от периодичен пилинг на кожата, който ми помага с несъвършенствата й.

# 43
Много са факторите, които влияят, и начин на живот, и околна среда, стрес. За мен лично бих избрала хранителните добавки, за да започна промяната отвътре.

# 44
За съжаление само начина на живот не е достатъчен за поддържане младежки вид на кожата. Нужни са процедури и добавки за хубава кожа. Нали виждам приятелките около мен. Тези, които посещават редовно салони за красота са доста подмладени 🙂
Никога не съм правила пилинг или мезотерапия. Дори не знам наименованието на повечето процедури, които правят в бюти салоните. Не знам защо, но изпитвам страх да ме боцкат в кожата на лицето. А хем виждам положителни резултати при другите. Добавки приемам обаче и това е моето предпочитание в грижа за кожата. Jalupro добавки (Jalupro Drink/ Tablets) – красотата, която започва отвътре

Досега съм приемала само-Колаген, хиалуронова киселина, ниацинамид, витамини А, Е и други добавки спрямо здравословното ми състояние.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 12:46 от Merelenda

Общи условия

Активация на акаунт