Jalupro Young Eye – нов подход в грижата за околоочния контур

• 3 123
  • 250
  •   1
Отговори
# 45
За поддържане на младежкия вид е най-важно добрият начин на живот - сън и хидратация. Но също така и добра геижа от към продукти.

# 46
И начинът на живот и естетичните процедури оказват влияние в  поддържането на младежки вид.Колебая се между Jalupro Young Eye  и Jalupro Glow Peel,защото имам нужда и от двете.

# 47
Какво според вас има по-голямо значение за поддържането на младежки вид – начинът на живот или естетичните процедури, и кой от представените продукти бихте избрали като най-подходящ за вас и защо?

- според  мен е комплексно, но съдейски по себе си, основно значение има начинът на живот.
- от продуктите пилинг за изравняване на тена смятам, че би ми се отразил добре

# 48
  • София
Аз си сложих филъри преди една година и съм убедена, че играят голяма роля в поддържане на добър външен вид, наред с достатъчно сън и постоянство с грижата за лицето.
Бих избрала Jalupro Young Eye.

# 49
  • Пловдив
Какво според вас има по-голямо значение за поддържането на младежки вид – начинът на живот или естетичните процедури, и кой от представените продукти бихте избрали като най-подходящ за вас и защо?

Според мен от голямо значение е начинът на живот, но в забързаното си ежедневие не винаги можем да отделим достатъчно време за сън и почивка, затова е важно и какви грижи полагаме за кожата.
Бих избрала за себе си Jalupro с аминокиселини + хиалуронова киселина + пептиди, защото с добавките не съм много сериозна, а пилингът не е за мен.

# 50
Според мен по-голямо значение за поддържането на младежки вид има начинът на живот. Ако човек се храни балансирано, пие достатъчно вода, спи добре, движи се редовно и избягва стреса и вредните навици, това личи най-много върху кожата и цялостната визия. Естетичните процедури могат да помогнат като допълнение, но ефектът им няма да е същият, ако липсва добра основа.

От представените продукти бих избрала този, който най-много се доближава до естествената грижа – например такъв с подхранващи и хидратиращи съставки, защото вярвам, че поддържането на здрава кожа е ключът към свежия и младежки вид.

# 51
  • Пловдив
Според мен на първо място начинът на живот се отразява на кожата - тютюнопушене, спорт, балансирано хранене

Бих пробвала Jalupro Glow Peel. Имам неравномерен тен на кожата, пигментни петна на места и начален етап на отпускане на контура.

# 52
  • София/Севлиево
Според мен освен начинът на живот и генът е много важен за запазване на младежкия вид по-дълго.
За себе си бих избрала продукт с хиалуронова киселина, защото съм алергична към много съставки,но към тази не .

# 53
  • София

Начина на живот определено.

# 54
  • Велико Търново
Голямо значение според мен има начинът на живот и генът.
Бих избрала Jalupro добавки (Jalupro Drink/ Tablets) , защото подсилва косата и забавя процесите на стареене на кожата.

# 55
Смятам, че начинът на живот има по-голямо значение за поддържането на младежки вид, защото здравословното хранене, сънят и движението дават трайни резултати. Естетичните процедури могат да бъдат полезно допълнение, но ефектът им е временен. От представените продукти бих избрал този с най-естествен състав, защото е по-безопасен за дългосрочна употреба и подкрепя грижата отвътре.

# 56
За младежки вид има значение всичко, но най-вече начина на живот и добрата грижа.
Бих се радвала да пробвам Jaluoro Flow Peel, защото осигурява цялостна грижа отвън и отвътре
Ще се радвам да съм сред печелившите

# 57
1. Достатъчно сън и здравословен начин на живот.
2. Бих избрала Jalupro Young Eye.

# 58
  • София
Комбинацията от двете би имал най положителен ефект, затова се стремя за себе си да водя здравословен начин на живот, подплатено с подходяща грижа с помощта на естетиката, където и когато трябва.
На този момент и състоянието на кожата ми в околочния контур бих пробвала Jalupro young eye, за бустер ефект.Heart

# 59
Много са факторите, които влияят на кожата - начина на живот, включващ хидратиране, хранене, сън, стрес, както и грижа с козметика и добавки. С удоволствие бих опитала действието на Jalupro Glow Peel.

Общи условия

Активация на акаунт