Jalupro Young Eye – нов подход в грижата за околоочния контур

• 3 358
  • 259
  •   3
Отговори
# 60
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Според мен влияние има както качеството ни на живот, така и гените които носим и редовното поддържане с козметични про едури.
От изброените продукти бих изпроблала всички.Комбинирани ще носят ефекта от който се нуждае моята кожа.Вече съм в години в които грижата за кожата ми с козметични процедури е от огромно значение.

# 61
  • София
Какво според вас има по-голямо значение за поддържането на младежки вид – начинът на живот или естетичните процедури, и кой от представените продукти бихте избрали като най-подходящ за вас и защо?

Според ме на първо мяст е начинът на живот. Той е фундаментът за това как ще изглеждаме в зряла възраст /заедно с генетичните обусловености, разбира се/, но винаги ситуацията е по-добра, когато полагаме грижи за себе си.
Естетичните процедури обаче също са важни за задържане на текущото положение и за подобряване на нещата, които дори и добрият начин на живот не може да предпази от промяна. Освен това естетичните процедури помагат за забавяне процеса на стареене.

Бих се спряла на Jalupro Glow Peel, заради регенериращия кожата ефект и заради синтеза на колаген и еластин.

# 62
  • София
Начинът на живот е определящ. Не вярвам осбено на естетичните процедури.
Бих изпробвала Jalupro Glow Peel.

# 63
  • Велико Търново
За младежки вид на кожата има значение преди всичко грижата и качеството на живот като цяло.

# 64
  • Пазарджик
Мисля, че за по младежкото излъчване допринасят много фактори, като достатъчно сън и хидратация. Особено важно е пиенето на вода и течности. Начинът на живот, физическата активност и не на последно място добрата храна.
Бих избрала Jalupro Glow Peel, защото осигурява цялостна грижа, отвън и отвътре.

# 65
Определено начина на живот !

# 66
Начинът на живот и грижа с подходящите продукти.
 Бих избрала Jalupro Glow Peel. Имам  отпускане на контура.

# 67
  • Washington,USA
Бих избрала добавките с аминокиселини. Най-важен е начинът на живот. Не вярвам много на естетичните процедури. Най-важен е начинът на живот - спорт, диета, без тютюнопушене и алкохол.

# 68
На първо място начинът на живот и ползването на подходяща козметика. Така ефектът е естествен. Не съм привърженик на естетичните процедури, ако става въпрос за инвазивни такива. Винаги личи и резултатът не е сигурен и естествен. Биг избрала Jalupro Glow Peel, тъй като имам нижда от обновяване на кожата.

# 69
Какво според вас има по-голямо значение за поддържането на младежки вид – начинът на живот или естетичните процедури, и кой от представените продукти бихте избрали като най-подходящ за вас и защо?
Според мен на първо място е начинът на живот. Много е важно да достатъчно сън,  хидратация, слънцезащита и т.н. Бих избрала КОЛАГЕНОВА ТЕРАПИЯ JALUPRO.

# 70
Начинът на живот и грижата за кожата с подходящи продукти.
От изброените продукти бих избрала Jalupro Glow Peel.

# 71
Според мен от най - голямо значение за младежкия вид на кожата има начина на живот, храните които консумираш, свежия въздух и не на последно място алкохол и цигари.За мен най подходяща терапия е Jalupro Glow Peel смятам че осигурява комплексна защита на кожата.

# 72
Начинът на живот и здравословните навици са определящи за младежкия вид на кожата. При правилно подбрана козметика проблемите се решават бързо.
Jalupro Glow Peel, осигурява цялостна грижа и избирам него..

# 73
Основно гените и начинът на живот определят състоянието на кожата за мен.

# 74
Според мен начинът на живот е около 70–80% от младежкия вид, а процедурите са 20–30% и то като подкрепа. Тоест, ако човек спи малко, храни се зле, живее под стрес и не се движи, дори най-скъпите процедури няма да върнат истинския младежки блясък.
От предложените продукти избирам Jalupro добавки (Jalupro Drink/ Tablets).

Общи условия

Активация на акаунт