Jalupro Young Eye – нов подход в грижата за околоочния контур

• 3 446
  • 259
  •   1
Отговори
# 75
За мен начинът на живот е ключов по пътя на запазената младост и добър вид, съдя по себе си - само няколко дни с по-малко сън и вода водят до влошаване на външния вид, което никоя козметика и процедура не могат да заличат бързо. Бих избрала продукта под формата на добавка.

# 76
По-голямо значение според мен има начинът на живот, като в това влизат хранителни навици, заобикаляща среда, стрес, до някъде и гени.
Бих избрала Jalupro Glow Peel, тъй като мисля, че би бил подходящ за моята кожа и нуждите ѝ.

# 77
Начинът на живот в комбинация с грижа за кожата и не на последно място - ген.
Бих избрала добавките, важна е грижата
и отвътре.

# 78
О, всичко е свързано. Начин на живот, естетични процедури, но и ген.
Бих избрала Jalupro Glow Peel.

# 79
Какво според вас има по-голямо значение за поддържането на младежки вид – начинът на живот или естетичните процедури?
Според мен начина на живот е от по-голямо значение за вида на кожата ни отколкото естетическите процедури,но ако двете са в комбинация е най-добре.
Кой от представените продукти бихте избрали като най-подходящ за вас и защо?
Избирам Jalupro glow peel,защото кожата ми има нужда от процедура за стимулиране на колагена.

# 80
Според мен и начинът на живот и процедурите помагат за запазване на кожата. Стресът, храненето, спорта, хранителните добавки, чистия въздух, козметиката и процедурите оказват влияние неминуемо.
Аз избирам Jalupro добавки, тъй като приемам някои от съставките поотделно и бих искала да опитам тези, които са всичко полезно за кожата, косата и ноктите в едно.

# 81
Начина на живот, грижата за кожата, храната която приемаме, Тренировки за движение на лимфата и разбира се бих избрал и аминокиселини, защото добавките също са важни Simple Smile

# 82
Еднакво важни са и намина на живот, и използването на добри козметични продукти. Според мен, за да е добър крайният резултат, трябва да са двете в комбинация.

И аз бих избрала Jalupro Glow Peel. Звучи точно като това, от което имам нужда. Имам вече леко отпускане на контур, имам и пигментни петна.

# 83
Според мен начинът на живот,забързаното ежедневие,недоспиването,нередовното хранене,влиянието на околната среда и недостигът на време за допълнителни естетични процедури и най-вече напредването на възраста имат изключително важно значение за подържането на младежки вид на кожата,за това от продуктите бих избрала Тройната сила на Jalupro – Young Eye + добавки с аминокиселини  + Glow Peel за цялостен подмладяващ ефект,както отвътре,така и отвън.

# 84
Много са факторите за добрия външен вид, но каквато и да е генетиката, от голямо значение са: здравословния начин на живот, постоянната грижа за лицето с правилните продукти. Бих избрала цялата серия Jalupro

# 85
И двете са важни ,но начина на живот и грижата не само отвън , допринася доста за начина , по който човек изглежда и се чувства, продукт , който бих избрала е добавките с аминокиселини , грижата отвътре си личи и отвън !

# 86
И двете

# 87
  • Пазарджик
Какво според вас има по-голямо значение за поддържането на младежки вид – начинът на живот или естетичните процедури, и кой от представените продукти бихте избрали като най-подходящ за вас и защо?
Голямо значение за поддържането на младежки вид е начина на живот .Хората водещи здравословен начин на живот и хранене винаги изглеждат по -добре и по -Поддържани Аз съм за естетичните процедури ,но те трябва да са подбрани от специалисти  и то с мярка.Бих избрала серията Jalupro ,защото това са продукти подходящи за моята кожа .

# 88
Начинът на живот се отразява до голяма степен на външния вид. Недостатъчно сън и хидратация, а също и стресът спомагат за преждевременното повяхване на кожата. За съжаление не смятам, че естетическите процедури играят голяма роля, най-вече добрият ген е основният фактор.

# 89
  • София
Начинът на живот влияе на външния вид. Естетическите процедури могат да подобрят също външния вид.

Общи условия

Активация на акаунт