Нека се помолим за Жабче и нейните бебенца!

• 16 762
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Жабче, имаш цялата форумска сила и подкрепа! Ще се справите заедно с малките жабчета! Пожелавам ти скоро всичко това да остане зад гърба ти и да остане само радостта от това, че си майчица на 2 прекрасни съкровища, които ще прегърнеш след няколко месеца! Силни прегръдки за цялото семейство!Надявам се от тук нататък бременността ти да протече леко и безпроблемно. Възстановявай се бързо!

# 166
  • Някъде там...
Момичета, благодаря ви от сърце за подкрепата. Днес ме изписаха, свалиха половината конци, в понеделник ще свалят и останалите. Бебетата не знам как са, за последно ги гледаха малко преди операцията. Днес ще ида до лекаря ми да погледнем дали всичко е наред. Свило ми се е сърчицето, те са още толкова мънички - 10 г.с. съм.
Иначе възстановяването от операцията върви добре, но много повръщам и това ми пречи.

# 167
  • София
Жабче , добре завърнала се вкъщи  Hug

# 168
почивай сега и пази бебетата. моля се бързо да отшуми всичко и на финала да се родят здрави бебетата.  Praynigти заслужаваш най-доброто и да си горда майка. Hug
кураж и вярвай в доброто, то предстои.

# 169
Мила Жабче , от сърце ти желая на теб и на малките ти слънчица всичко да е наред, да се възстановиш добре, да пазиш бебоците да щастливия финал. Praynig Praynig Praynig
Изпращам ти много положителна енергия и ще стискам палци от тук нататък всичко да върви добре и да ни радваш само с хубави новини.
Късмет! Hug

# 170
Жабинко  Hug Бързо възстановяване за теб и поповите ти лъжички! Наистина е много важно за теб сега да се пазиш от всякакво натоварване и да си почиваш. Чакаме новини от прегледа  Praynig Praynig Praynig

# 171
Жабче,
нямаше ме във форума, виждам какво си преживяла, за съжаление отново. Cry
Стискам палци всичко от тук нанатък да е наред, да имаш наистина една безпроблемна бременност и малки сладки бебета.

Прегръщам те и да се пазиш  Hug

# 172
Добре дошло мило ми КВАКЧЕ  Hug Радвам се да те видя и продължавам да се моля за теб и бебчовците. Praynig Дано малко по- късно ни зарадваш още веднъж , че всичко е ОК  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 173
Добре дошла, Жабче Hug.

# 174
  • в сърцето на един мъж...
Жабчо, много се радвам, че всичко върви успешно за сега! Надявам се да е и занапред добре, а поповите лъжички ще са добре, ще видиш! Hug Hug Hug

# 175
Имаш и моята положителна енергия Hug

# 176
  • Видин
Страхотни новини!Браво,Жабче, желая ти от тук нататък бременността ти да е по-лека и всичко да завърши добре  Hug

# 177
Жабче,добре дошла Hug Hug HugПожелавам ти оттук нататък безпроблемна бременност и на финала да гушнеш две здрави бебенца Praynig Praynig Praynig

# 178
Добре дошла, миличка!  Hug

# 179
  • Някъде там...
Преборили са се мъничетата. Тупкат им сърчицата. Скоро ще имат и плацента.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт