Нека се помолим за Жабче и нейните бебенца!

• 16 742
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Господи и Света Дево, моля Ви да помогнете на Жабче да премине успешно през това изпитание и да стане майка!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Чак сега видях тази тема, чак сега разбирам през колко мъка е преминало това момиче... Плача и не мога да се спра... Дано молитвите ни бъдат чути!  Praynig

# 91
Сега влизам във форума и какво разбирам , оххх и аз се питам защо ? Cry
МОля се само и единствено да се въстанови бързо и да се приберат тримката в къщи . Жабче моля се този път да успееш  Praynig Praynig Praynig

# 92
Жабче, от цялото си сърце ти желая трудностите да останат зад гърба ти, за да можеш да се насладиш на един от най-хубавите периоди в живота на една жена. И накрая един щастлив финал - прекрасни бебенца в прегръдките ти!

# 93
Жабче, от цялото си сърце ти желая трудностите да останат зад гърба ти, за да можеш да се насладиш на един от най-хубавите периоди в живота на една жена. И накрая един щастлив финал - прекрасни бебенца в прегръдките ти!

ThinkingЗащо така стана? Сигурно за по-голям късмет!!!

# 94
  • София
Моля и се и аз за Жабче с цялото си сърце- Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Дано, дано, дано............................

# 95
Жабче,с теб съм,миличка!!!!!! Praynig Praynig Praynig

# 96
Жабче, моля се горещо  Praynig Praynig Praynig за теб и бебчетата. Ти си прекрасен човек, който влезе в сърцето ми още в първия миг, в който те видях.

# 97
 Praynig Praynig Praynig дано този път всичко да мине благопоучно.Моля се от все сърце за Жабче и бебенцата  Praynig Praynig Praynig

# 98
  • гр. Пловдив
 Praynig

# 99
# 100
 Praynig Praynig Praynig
Пожелавам й касмет!!!

# 101
Историята на Жабче много ме трогна,  Praynig моля се за нея и нека БОГ най-после я вазнагради !!!

# 102
Момичета няма ли нова информация как е днес Жабче  Sad

# 103
  • София
Мила Жабче, моля се Господ да ви помогне и всичко този път да завърши успешно!  Praynig Аз вярвам в това, защото ти си едно смело момиче и ще се пребориш! Кураж!  Hug

# 104

Общи условия

Активация на акаунт