AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 34

• 37 873
  • 715
  •   1
Отговори
# 285
Аз този път ще се запиша с по-добра сума в анкетата. Имам и нови клиентки.  Grinning

Утре ще съм на родителска и ще пропусна конференцията. Предишната беше много готина, срещнахме се и някои момичета от форума.  bowuu
Приятно прекарване на тези, които ще отидат!  Peace

# 286
Аз ще летя след работа, но ще ида пък... свършвам в 18.30, когато започва купона, ама до 19ч дано да стигна..., как ще изтърва...
После ще пишем...
Да питам, всички ли трябва да получим безплатни мостри на Бонд парфюма, че аз нямах нито в единия, нито в другия кашон...
Стики, къде ги намери тез клиенти.... дай идеи за търсене, че това лято...мали-мали...

# 287
Взех си кашона вчера,всичко си е вътре и няма поражения.Мъжките часовници не ми харесват много,дано да харесат на клиетите.Пудрата-3в1 е много хубава,идеално покрива,не лъщи,супер е PeaceНовия парфюм на мен ми допадна,поне от ароматизираната страница,прилича ми на True glow nightfall малко,харесвам такива аромати,а и е с лосион за тяло подарък и томбола с награди...абе ще се поръчва.Като цяло има повишение на цените в К15,а новите условия за топ-клубовете направо за мен са в сферата на фантастиката Mr. Green

# 288
  • Бургас
Poli, какви мостри на Бонд  newsm78 Нещо си се объркала май-никой не е получавал такива-раничко ни е още  Wink

# 289
  • Провинция
Взех си кашона вчера,всичко си е вътре и няма поражения.Мъжките часовници не ми харесват много,дано да харесат на клиетите.Пудрата-3в1 е много хубава,идеално покрива,не лъщи,супер е PeaceНовия парфюм на мен ми допадна,поне от ароматизираната страница,прилича ми на True glow nightfall малко,харесвам такива аромати,а и е с лосион за тяло подарък и томбола с награди...абе ще се поръчва.Като цяло има повишение на цените в К15,а новите условия за топ-клубовете направо за мен са в сферата на фантастиката Mr. Green

За коя пудра точно става въпрос?!Търсих по каталога,но не можах да видя пудра 3в1,или може би аз съм я пропуснала?!

# 290
  • Варна
Да знаете нещо за томболата за ваучерите. Аз се открих в списъка на спечелилите Simple Smile

# 291

За коя пудра точно става въпрос?!Търсих по каталога,но не можах да видя пудра 3в1,или може би аз съм я пропуснала?!
Става въпрос за Пудра и ФДТ 2в1 на стр.14 от К13.Аз грешно се изразих,понеже отдолу пише продукт 3в1:ФДТ,пудра и коректор

# 292
  • София
Дами, има ли нещо, което е "Няма в наличност, не поръчвай" от Брошурата? Имам 80 лева и искам да направя експресна... ако може...   bouquet

# 293
Да знаете нещо за томболата за ваучерите. Аз се открих в списъка на спечелилите Simple Smile
честитоооооо!Обади се на координаторката си и я питай  smile3501

# 294
Момичета,някой ще ходи ли на конференцията довечера?На мен ми се искаше много,но съм болна в къщи и не мога......  Cry Който ходи да "попива" и разказва, моляяяяяяя  Hug

# 295
Браво фенка на Пух! Честито и от мен!

# 296
  • Варна
Благодаря, аз се каня да ходя на конференцията довечера /във Варна/. Ще разказвам после.

# 297
  • Бургас
Честито  Hug Радвам се, че има късметлии от нашата "групичка"  Mr. Green

Дами, има ли нещо, което е "Няма в наличност, не поръчвай" от Брошурата? Имам 80 лева и искам да направя експресна... ако може...   bouquet
Както споменах по-нагоре, при мен "Няма. Не поръчвай!" е спрей-маслото против стареене на кожата (стр.92-10702-4,50лв)  Peace

И да се похваля-вчера ми е пристигнала пратката от английската мацка, на която в петък бях поръчала от ибей Унгарото с добавките  newsm44
Ето ми ги нещата Всичко си е наред и няма лъжа и измама-парфюма си е същия, а чантичката с подаръците си беше запечатана. По-различна е от нашата-нещо като козметична чантичка е, с размери 20/13/5, сребристо-розова. Лакът е Cotton Candy като цвят, а гланца е Glazewear Extreme-Pale Pink Shine. Душ-гелът и лосионът за тяло са си в нормални 150мл тубички. Въобще-сделка и половина на фона на БГ цената  ooooh!

Получих си и кашона, като засега пробвах само новия коректор за лак (действа безотказно-мацнах си на единия нокът, където вчера от бързане не ми беше засъхнал лака и се беше набръчкал яко и просто заглади нещата. Само че по четчицата остават следи от лака и после се размиват в шишенцето и не знам каква палитра би се получила при по-дълго ползване  newsm78 ); една от мострите на новото червило (приятна консистенция, за трайност ще видим); прахообразните черни сенки (мацнах си на ръката само да видя цвета-матовочерно с мънички сини блестящи частички-добре стои и лесно се нанася). След малко продължавам с огледа  smile3508

# 298
Здравейте,
някой може ли да ми даде кода на рол-он Фул спйд от к.13.Ще му бъда много благодарна,че в момента нямам каталог,а в онлайн каталога до сега се дзверих ама неможах да го разчета. newsm78

# 299
Здравейте,
някой може ли да ми даде кода на рол-он Фул спйд от к.13.Ще му бъда много благодарна,че в момента нямам каталог,а в онлайн каталога до сега се дзверих ама неможах да го разчета. newsm78
04507

Общи условия

Активация на акаунт