Деца с увреден слух - 5

• 35 690
  • 441
  •   1
Отговори
# 375
bebonina, Мая е страшен сладур! Heart Eyes Успех в понеделник!
Иги, мерси за темата.  bouquet

terina, аз тъкмо исках да питам какви са наблюденията ти. Ходите ли някъде на рехабилитация?

# 376
Бебонина, Мая е със страхотна прическа, от къдриците не си личи, че е асиметрично...Simple Smile
Не водя Елина на рехабилитация. Професорът ни пропоръча да започнем след като пуснат и вторият имплант живот и здраве. Дори и аз сега честно казано не исках да я водя, защото ме е страх да не се разболее точно преди операцията. Сега  идват празници, а едно отлагане за нас не е добър вариант.
Знам, че рехабилитацията е много важна, но поставихме на първо място втората операция, пък дано по натам наваксаме

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 18:10 от terina

# 377
Здравейте и от нас!
Ирина,на Владко белега става все по-тънък и отгоре му пониква косичка.Докосва си го, началото се мръщеше,но свикна.Успех в понеделник,ние сме другия понеделник.
Вчера направихме кръщене.Владко се държа добре,закачаше попа за расото.Накрая поплака малко.
Ние досега активно ходехме на разходки,но сега ще стоим повече у дома.
За срещата- аз няма да мога да дойда,ще пътуваме в понеделник със свекървата за включването..Далечното разстояние при нас,живеещите в провинцията, оказва влияние,особено в такъв сезон.
Не можах да гледам репортажа ,съжалявам,Terina.
Поздрави от нас за всички вас!

# 378
  • Плевен/София
        Здравейте всички!

Беа, дали можеш да нахвърляш програмата на семинара? Защото ние пак ще сме с придружител Mr. Green и трябва да предвидим коя тема кога ще е, че да му измислим занимавка. Мерси предварително Hug!

Иринка, успешно включване!
        Ваня, честито ви християнче!

# 379
pozor, не съм bea, но да кажа - това не е семинар, а събрание (отчетно-изборно, ако не се лъжа) на БАКИ. Събират се членовете, кандидат-членовете, специалисти, представители на фирмите и болниците, за да обсъдят свършеното от организацията, проблемите и т.н. Едва ли някой може да предвиди как ще се развият дискусиите като часове, а и едва ли ще продължи цял ден - последният път беше около 2 часа. Все пак, bea може да каже повече.
Кой от пишещите тук планува да дойде на събранието?
Момичета, стана голям студ и аз ще се разходя днес с бебето до Съюза на глухите и Славина, но до фирма Анка едва ли ще стигнем. Има ли някой, който живее или работи наблизо и може да се разходи с едно обявление до тях?

# 380
Здравейте! Това наистина няма да бъде семинар и лекции под часове. Ще обсъждаме основно какво сме свършили дотук по линия на различните проблеми, касаещи КИ; ще помислим какво още може да се направи, имайки предвид законовата актуалност /това за евентуално някакво обновяване на процесорите и т.н./, ще видим къде какви проблеми има с програмирането и с какво можем да сме полезни; болният въпрос с рехабилитацията; ще помислим къде бихме могли да се включим в бъдещи проекти, ей такива неща. Фирмите ще си представят програмите за извънгаранционен сервиз /или поне сме ги поканили/. Абе изобщо като родители ще си поговорим за болните ни въпроси и какво може да се облекчи. За часове нищо не мога да ти кажа. Вероятно докато се съберем и започнем ще стане десет и половина, едва ли ще продължи кой знае колко. Да влеем малко нова кръв в управителния съвет, изобщо, ако искаме БАКИ да върви, трябва повече хора да се ангажират и да помагат. И всеки може да се изкаже и да сподели радости и проблеми. Нещо в този дух.

# 381
А ще има ли представители и от двете фирми и от двете болници?

# 382
  • Плевен/София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ НА БЕБОНИНА!

bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 383
  • Плевен/София
    Честит празник и на теб, Кате! Пожелавам ти много сили, дано с края на тая година дойде края на всичко лошо, което ви се струпа. Безпроблемен ТЕЛК и успешна операция на Елинка!

# 384
Хей, имаме си празник - Майчето има рожден ден. Да й пожелая днес двоен празник; да грее и да радва мама и тати. А на мама и тати - повече спокойствие и щастливи моменти покрай детето; дано всичко лошо да е останало зад гърба ви.  baloni
Ieppe, поканили сме и фирмите и представители на болниците и рехабилитатори от различни институции. Дано да дойдат.

# 385
  • Плевен/София
Това наистина няма да бъде семинар и лекции под часове.

Ами, знам, че няма да е семинар, ама защо така го написах...Предполагам, че единият от нас ще се разхожда наоколо с Венци, после ще се сменяме. Дано не ни мине котка път, пу-пу!

# 386
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Мая  и от нас!
Аз даже и бонбонче си хапнах! Grinning
ЧЕСТИТО НАЧАЛО НА ЧУВАНЕТО!Днес ги включват!
Пожелаваме на малката бонбонка много здраве, много щастие, весели игри и да е все така един голям бонбон!
На мама и тати - много да ги радва и само хубави емоции в живота им занапред!
Аз няма да мога да дойда на събранието!В неделя няма кой да гледа Веси, а дойда ли с нея...Освен ако има и други деца?Поне да се забавляват взаимно!

# 387
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ и от нас!
Да е много здрава,все така засмяна,да радва мама и тати и да има щастливо детство!!!
На мама и тати - здраве,за да се радват на това голямо съкровище и само хубави емоции В БЪДЕЩЕ!ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК-НАЧАЛОТО НА ЧУВАНЕТО Е ДНЕС!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ С ИМЕТО КАТЯ И ЕКАТЕРИНА!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ОТ НАС КАТО ПОЖЕЛАНИЕ!

# 388
 честит рожден ден на Мая! Да е много здрава, много весела и все така усмихната!
 nbirthday nbirthday Hug Hug Hug
И аз имам имен ден днес да ви почерпя виртуално  newsm38

# 389
Здравейте,
Отворете на health.bg .-нов вид имплант се разработвал

Общи условия

Активация на акаунт